Opplevelser i
Fuerteventura

Denne spanske øye har solfylte strender året rundt og byr på den perfekte blandingen av eventyr og avslapning.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Fuerteventura

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Fuerteventura?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Fuerteventura er:

Flere reisetips for Fuerteventura

Vil du vite mer om aktiviteter i Fuerteventura? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fuerteventura

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 520 vurderinger

Jeg har vel aldri ledd så mye og fått så mye sand i ansiktet, men det var verdt det. Selv om vognen vår stoppet, erstattet de den umiddelbart. En opplevelse som jeg sterkt anbefaler å gjøre, gutta er alle høflige og vennlige, klare for enhver forespørsel eller behov. Ta med deg bandana, vernebriller og et ekstra bytte eller hopp rett i sjøen som vi gjorde

Veldig hyggelig opplevelse, hyggelig og hjelpsom guide. Turen er delt inn i to forskjellige områder. Første del i sti i den eldste delen av øya. Fortsett ytterligere 15 minutter med bil for å komme til kysten hvor du kan observere et svært tankevekkende landskap. Til slutt går vi for å spise lunsj på en av de typiske lokale restaurantene.

Det var en fantastisk tur! Annemarie, guiden vår var perfekt for oss. Vi var også veldig heldige at gruppen passet godt i seg selv. Vi hadde disse to flotte turseksjonene og snakket om Gud og verden under hele turen. Jeg kan bare anbefale det og er du heldig får du også Annemarie som guide. Ha det gøy! ;-)

Denne turen på vestkysten av øya er veldig fin fordi du kan se mange landskap der som er forskjellige fra hverandre og like vakre! Med vår guide som gir oss mange forklaringer som lar oss lære flere ting. Takk skal du ha !

Veldig interessant dag!

Mye ny informasjon, vakker utsikt, deilig lunsj og god vin, positiv guide. Må prøves!!