Opplevelser i

Fuengirola

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Severdigheter i Fuengirola

Aktivitetene våre følger lokale helseretningslinjer, slik at du kan fokusere på å nyte opplevelsen din.

Flere reisetips for Fuengirola

Vil du vite mer om aktiviteter i Fuengirola? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fuengirola

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 3 649 vurderinger

Denne turen var høydepunktet på turen vår. Det var en veldig lang dag - over 10 timer fra Torremolinos, men det var så verdt det! Jeg kan si at jeg knapt kjente kjøredelen fordi kjøreturen var som en tur i seg selv, vår fantastiske guide Eduardo ga massevis av informasjon om Malaga, Ronda, området rundt og historien, jeg har plukket opp så mye fantastisk informasjon og virkelig følt hans kjærlighet til dette området. Vi gjorde massevis på en dag, og jeg nøt det hele - så steder jeg ikke ville ha besøkt alene. Treneren var ren og sjåføren var veldig profesjonell og jeg følte meg redde gjennom hele reisen. Jeg følte at tiden i Ronda var perfekt for å besøke gamlebyen, spise lunsj, ta bilder og til og med shoppe suvenirer! Denne turen var over mine forventninger!

Det var 2 busser. Den første hentet meg i Malaga sentrum og brakte meg over grensen. Så ble vi turister delt opp i språkgrupper og sendt på tur til Gibraltar i minibusser. Så det var 2 guider. Begge var utmerket! Rafael på den store bussen var flerspråklig og godt organisert. Derek som kjørte OG ga kommentarer til den mindre bussen var omgjengelig og foredraget hans var veldig interessant. Han er en lokal. En sjarmerende mann. Det var en fantastisk tur, og jeg er så glad jeg tok den!

Veldig interessant og tilrådelig. Mellomlandingen eller besøket på heste- og oksefarmen foregår med buss, så du kan enkelt nyte denne fantastiske utflukten med kjole og "komfortable sko", bortsett fra den sterkt luftkondisjonerte bussen, ikke glem en jakke / klut . .. men det er ikke noe nytt her.

Ronda er en fantastisk by, unik i sitt slag og den er verdt et besøk. Bruk komfortable sko hvis du vil utforske, jeg syntes gatene var glatte. Bussen som tok dit var komfortabel og guiden tok godt vare på oss og forklarte mye.

God kombinasjon av ulike typer programmer (som også inneholder oksefarm!)