Ting å gjøre Fuengirola

Ofte stilte spørsmål om Fuengirola

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Fuengirola?

De beste dagsturene og utfluktene fra Fuengirola er:

Benalmadena

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Fuengirola på regnværsdager?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Fuengirola?

Flere reisetips for Fuengirola

Vil du vite mer om aktiviteter i Fuengirola? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fuengirola

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 6 587 vurderinger

18. september gikk jeg på fottur på Caminito del Rey. I utgangspunktet hadde jeg planlagt det 20. september, men før avreise fra NL viste det seg at det var sjanse for 20 mm regn den dagen. Jeg kansellerte deretter bestillingen min 20. september og gjorde en ny reservasjon for 18. september. Det tilbakebetalte beløpet var tilbake på kontoen innen en dag. Bussturen var kjempebra! Det er fantastisk hvordan sjåføren Paco manøvrerer bussen trygt gjennom de minste gatene. Og hvor glad jeg er for at jeg dro på søndag, for jeg hadde en virkelig fantastisk guide; Shirley. Hun er flytende, sosial, sporty, og i tillegg til engelsk og spansk snakker hun også fransk, tysk og nederlandsk. Det ville vært fantastisk for organisasjonen om hun kunne jobbe fulltid som guide, for hun er visittkortet du ønsker i din bedrift og guiden som gir alle en flott utflukt!

En flott tur hvis du bor i Malaga-området. Anbefalt! Vi har booket med buss fra Torremolinos, etter en liten pause/tissestopp kjører du 15 minutter videre til parken. Etter en kort spasertur alle sammen får du hjelmen og forklaring. Etter det kan du ta turen med guiden eller individuelt som vi gjorde. Turen langs skaret er også gjennomførbar for en med begrenset høydeskrekk, delvis går turen også gjennom dalen. Stiene er veldig gode og trygge. Spektakulær utsikt underveis med siste tur over brua over juvet. Ved endepunktet der hjelmen leveres tilbake er det små boder med mat/drikke og terrasse. Også der er det mulig med baderomspause før du setter deg på bussen mot Malaga og omegn. Turen vår ble guidet av den entusiastiske shirley og meget dyktige sjåføren Paco.

Fin tur. Morsom runde med minibuss inne i Gibraltar og bussjåføren her hadde mye å by på både kunnskap og morsomheter. Strek i regninga at det ble tilbudt tur til toppen av klippen hvor vi betalte kontant. Det var imidlertid ingen guide å finne etter turen med minibuss, så når og hvor jeg skulle få være med til klippen vites ikke. Den turen var uansett tapt, så når guiden dukket opp igjen til hjemreise var det lite vits i å spørre når vi skulle dra. Ellers ingenting å sette fingeren på. Supert opplegg

En kunnskap og fargerik guide ledet oss på denne flotte turen.Første stopp var Sentenil de Bodegas,en helt spesiell liten by,hvor vi fikk litt tid til å se oss rundt.Ronda var en flott by.Fikk en guidet tur rundt i gamle byen,drikke og snacks på en hotelltetasse.Masse fotomotiv,spesiellt den dype kløften som skiller gamle og nye byen.

Veldig bra guide som var med på bussen ( ei språkmektig dame) God til å forklare og fortelle. Gode spøkar hadde ho på lur og