Frihetsgudinnen
Entry Tickets

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Frihetsgudinnen Billetter

Hva er andre ting å gjøre enn Frihetsgudinnen Billetter som er verdt å besøke i New York?

Flere reisetips for Frihetsgudinnen

Vil du vite mer om aktiviteter i Frihetsgudinnen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Frihetsgudinnen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 964 vurderinger

Meget behagelig!

Valget var å ta en katamaran der man måtte krangle om plassen oppe på dekk for å kunne se noen ting som helst, mot å legge til ett par hundrelapper og få en rolig og vakker opplevelse. Valget var enkelt. Vi - en familie på fire storkoste oss på denne fortreffelige turen. Nydelig og behagelig båt tur som var verdt hver krone. Vi var rundt 35 personer om bord og alle hadde god plass både til å sitte eller gå rundt på dekk underveis. En drink eller forfriskning fulgte også med i prisen. Dyktig guide gjorde turen perfekt. Vil absolutt anbefale denne turen.

Fantastisk tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Forholdsvis lett å finne fram til oppmøtestedet for turen. Guiden på turen, Alvaro, var helt fantastisk! Følte at vi virkelig ble tatt vare på samtidig som han var engasjerende og morsom å høre på. Lurt å ta en tidlig tur til disse attraksjone fordi det er raskere å komme gjennom sikkerhetskontrollene bl.a.

Flott dag med mye innhold.

En super dag ut til frihetsgudinnen og Ellis Island med verdens flotteste guide, Owen. Han hadde kunnskaper om ALT! I tillegg fikk vi info om andre ting vi lurte på om New York. Passer perfekt for våre tenåringer på 14 og 18 år.

Fast, funny and wet

Ønsker du å se New York skyline og frihetsgudinnen og ikke har så god tid er dette turen for deg. Regn med å bli litt våt og få litt kikk av en rask båttur. Vi var 6 jenter på tur og synes det var fantastisk.

Lærerik og inntrykksfull tur

Profesjonell guide. God sikkerhet. Meget interessant