Friedrichstadt-Palast

Nyt en førsteklasses revy på verdens største teaterscene med over 100 dansere og artister.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Friedrichstadt-Palast

Vil du vite mer om aktiviteter i Friedrichstadt-Palast? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Friedrichstadt-Palast

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 987 vurderinger

Vi er en familie på 5, barn 18, 17 og 12 og tilbrakte 3 dager i Berlin over nyttår som vi virkelig likte. Berlin passet var definitivt stor verdi, vi reiste på mange tog og t-bane under vårt besøk og fikk også rabatter på de fleste attraksjoner vi gikk til ved å vise kortet. Transportsystemet i Berlin er strålende. Vi brukte toget fra flyplassen og deretter under jorden for å komme frem til 50 meter fra hotellet, og det var alltid en stasjon eller et busstopp innen en kort spasertur fra hvor vi enn var. Noen restauranter gir rabatter. Hvis du har Berlin-kortet til, selv om vi gjorde det, går det til noen. Nyttår i Berlin var fantastisk, men hvis du har små barn, vil jeg tenke to ganger fordi fyrverkeriet som slippes ut i gatene (overalt) kan være litt skummelt.

Dette er akkurat det vi trenger! Det ble ikke spart på noen krefter i hele showet (scenedesignet, effektene, skuespillerne, musikken, historien osv.) for å skape en flott opplevelse. Det ble skapt en veldig glad og harmonisk atmosfære hvor det bare var morsomt å se og applaudere. Du ble stadig overrasket over scenekonfigurasjonene, og det var aldri kjedelig.

Du bør definitivt bruke WelcomeCard. Turene på T-banen og S-Bahn med dette kortet er perfekte, ingen stress å komme seg fra A til B. Har besøkt mange museer med WelcomeCard og brukt rabatten på inngangsbillettene. Kommer definitivt tilbake til Berlin snart da det fortsatt er mye å oppdage.

Dynamisk og fargerik med imponerende effekter. Absolutt verdt å se, selv om det er verdt å merke seg at rundt halvparten av all dialog og sang er på tysk, så du kan gå glipp av noe innhold.

Superfin løsning

Jeg og mine to jenter brukte disse kortene uhemmet. Bare til og fra flyplassen så har man spart inn pengene, S-Bahn går helt dit. Kollektivt,museer,båttur,attraksjoner; smart investering...