Legg til datoer

Fredslinjene

  • Omvisninger
  • Flerdagsturer
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Dagsturer
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Fredslinjene

Vil du vite mer om aktiviteter i Fredslinjene? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fredslinjene

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 725 vurderinger

Denne turen er en av de mest interessante jeg har gjort så langt. Det er veldig viktig å ha et godt nivå i engelsk for å forstå det. Det var imponerende å besøke problemområdet med mennesker som levde gjennom konflikten. Selv om de to guidene gjorde det veldig bra, var det den republikanske guiden som slo meg mest på grunn av hans mer moderate og mindre «sekteriske» måte å forklare konflikten på. De to guidene svarte veldig vennlig på spørsmålene våre. Virkelig, 100% anbefalt. Det er viktig omvisning for å forstå Belfast.

Veldig imponerende tur. Begge guidene formidlet følelsesmessig sine individuelle synspunkter, tanker og opplevelser av Nord-Irland-konflikten. Turen oppmuntrer til refleksjon og personlig engasjement i konflikten og gir et viktig innblikk i en av realitetene i denne byen.

Veldig interessant tur! Som et tips: Denne muligheten til å snakke med samtidsvitner gir enda mer dybde hvis du får vite om konflikten på forhånd. Det dukket opp så mange spørsmål først etterpå som hadde vært interessant å svare på.

Kjempeflott

Det var en fin tur. Bra at han ikke kjørte motorveien hjem så vi fikk virkelig sett landet. Trivelige landsbyer og arti og se.

Helt fantastisk

Vi fikk se og høre helt ærlig fra begge sider.Den varte i nesten 4 timer.Vi kunne gjerne hørt og sett mer