Opplevelser i
Frankrike

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Frankrike

Vil du vite mer om aktiviteter i Frankrike? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Frankrike

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 219 345 vurderinger

Denne begivenheten var vårt høydepunkt i Paris. Dessverre var den tyske guiden syk (vi ble informert om dette på e-post på forhånd og kunne ha trukket oss). Men vi ville likevel opp og ble da alternativt ledsaget av en Get your Guide-medarbeider til egen inngang og heisene og fikk automatisk en skikkelig refusjon for den tapte tjenesten (tysk guide) på kontoen. Du må fortsatt stå i kø en stund ved heisen til toppen, da det ikke er egen inngang. Hvis vi ikke hadde bestilt billettene opp til toppen på forhånd, hadde vi ikke kommet oss til toppen. Tipset var kun åpent for bestilte billetter. Vi syntes også tilbakebetalingen var stor, det var alvorlig tvil om vi virkelig ville få tilbake pengene. Vi har også bestilt flere billetter til Paris-helgen vår gjennom denne siden. Alt i alt en seriøs og god arrangør.

Turen var veldig bra da vi var i stand til å se mange forskjellige steder langs den franske rivieraen på en dag. Vi besøkte Cannes, Antibes, Eze, Saint Paul De Vence og Monaco i tillegg til å ha en tur rundt en parfymefabrikk. Guiden vår Xavier var veldig bra og var veldig informativ og holdt turen morsom. Det eneste negative ville være å foreslå at hvis filmfestivalen i Cannes og Monaco F1-løpet er i gang, kan det kanskje kjøres andre turer enn den jeg gjorde, da mange veier er stengt, noe som betyr at du ikke kan se Cannes og Monaco som det er. kaos på disse stedene denne helgen. Til tross for dette - guiden vår Xavier gjorde en god jobb for å finne måter rundt og fortsatt vise oss fantastiske ting, han prøvde virkelig hardt for å sikre at vi fortsatt så alt og er en flott guide!

Veldig organisert, guiden snakket flere språk og kunne høres veldig tydelig. Ikke mye forklaring, men nevner de viktige punktene med Cruise. Kom tidlig så du kan få gode plasser på toppen. Min kone og jeg så at folk som satt i baren hadde andre mennesker som sto opp foran seg, og så forsetene var faktisk ikke de beste setene å ha. Lydappen fungerte ikke for oss i det hele tatt. Men jeg trengte det faktisk ikke. Jeg bruker iPhone-kartene mine for å holde styr på bygningene og monumentene osv. som vi passerte fordi kartene har en lommelyktindikator som forteller deg hva du skal utnevne til. Alt i alt likte det veldig mye, vel verdt €15 som jeg brukte.

Guiden vår Xavier Scottbi var utmerket og gjorde turen veldig hyggelig - han var kunnskapsrik, underholdende og stoppet på flotte steder for å ta fine bilder. Legg merke til at turen er ganske fullpakket, og du kommer ikke til å bruke mye tid på mange av stoppestedene - vi stoppet i 40 minutter til 1,5 timer på de fleste stopp. Vi var også skuffet over at turbyrået ikke inkluderte informasjon om at du ikke ville være i stand til å stoppe i Cannes og gå på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, spesielt når det er oppført som et stopp på turen (vi stoppet ikke i Cannes og tok bare bilder mens vi kjørte gjennom den).

Xavier var en fantastisk guide, som tok oss gjennom Cannes selv om barrikader for filmfestivalen gjorde det vanskelig, og kjørte oss på ruten til Monaco Grand Prix i tillegg til de vanlige turstedene. Dagen var lang, men vi hadde en jovial gruppe. Det viser seg at Xavier er en sanger, og vi oppfordret ham til å spille av lyden og til og med en video av sangen hans under kjøreturen til de forskjellige byene.