Våre mest anbefalte ting å gjøre i Frankfurt

Frankfurt: Elvecruise på Main med lydkommentarer

1. Frankfurt: Elvecruise på Main med lydkommentarer

De 50 eller 100 minutter lange båtturene går fra Eiserner Steg. Båten går hver time. Du kan velge mellom et cruise på 50/100 min nedover elven, eller 50/100 min oppover elven. Seiler du mot Griesheim, ser du byområdene i Frankfurt mot den vestlige havnen. Her har du en fantastisk utsikt over skyskraperne i Frankfurts finansområde, eller du kan nyte museene langs elvebredden, for eksempel Städel. Båten snur før vi kommer til slusene ved Griesheim. Kl. 12:00 vil turen ta deg oppover elven. Seil forbi den vakre elvebredden på Main i retning mot den østlige havnen i byen. Du kan se distriktet Sachsenhausen og museumsbredden. Du vil ha muligheten til å gå av på «Gerbermühle», et historisk landemerke dedikert til Frankfurts poet Goethe. Alle turene er ledsaget av kommentarer på engelsk og tysk.

Frankfurt: 1-times panoramabåtcruise gjennom byen

2. Frankfurt: 1-times panoramabåtcruise gjennom byen

Hopp på en båttur langs Frankfurts elv Main og oppdag den travle metropolen, med avgang minst 6 ganger hver dag. Bruk 1 time på å utforske elvesiden av Tysklands finanshovedstad og opplev fantastisk utsikt fra vannet. Nyt den beste utsikten over Tysklands mest imponerende skyline om bord på den nye båten MS «Palladium» til Köln-Düsseldorfer-rederiet. Oppdag den imponerende finansbyen Frankfurt og få litt innsikt i historien og tradisjonene bak denne dynamiske byen. På denne unike båtturen langs elven Main kan du lære om historien til alle Frankfurts store attraksjoner. MS «Palladium» er også tilgjengelig for funksjonshemmede, noe som gjør det mulig for enhver person å oppleve Frankfurt til vanns.

Fra Frankfurt: Dagstur til Rhindalen

3. Fra Frankfurt: Dagstur til Rhindalen

Besøk den UNESCO-vernede Rhindalen, med dens vingårder og pittoreske små byer og landsbyer. Se de mektige slottene fra middelalderen i området med størst tetthet av slike bygninger i verden. Beundre den utrolig vakre Lorelei-Frelsen og Siren's Rock, og nyt en fantastisk utsikt over dalen fra Niederwald-monumentet. Om sommeren kan du kjøre med taubanen Assmannshausen inn i dalen (valgfritt), spise lunsj på en fantastisk restaurant ved bredden av Rhinen (inkludert), og deretter oppleve en herlig båttur med panoramautsikt til St. Goarshausen, forbi berømte Lorelei. Smak på fine viner i en liten taverna eller spaser i den pittoreske lille byen Rüdesheim. Vær oppmerksom på at omvisningen kun stopper i Rüdesheim dersom tiden tillater det.  Om vinteren kan det være mulig at dampskipene ikke er i drift på grunn av dårlige vær- eller vannforhold. I dette tilfellet vil du besøke et slott i stedet. Du vil reise tilbake til Frankfurt med buss når omvisningen er ferdig og vil bli satt av ved det opprinnelige møtestedet.

Frankfurt: Skyline eller Express hopp-på hopp-av-busstur

4. Frankfurt: Skyline eller Express hopp-på hopp-av-busstur

Bli med på en sightseeingtur gjennom Frankfurt, om bord på en komfortabel dobbeltdekkerbuss. Når været er bra forblir taket på bussen åpent, slik at du kan nyte utsikten til de vakre bygningene og parkene i byen. Bli kjent med denne travle storbyen på en helt ny måte, mens du lytter til en lydguide som er tilgjengelig på 10 språk. Gå av og på bussen så ofte du vil på stoppene langs ruten, som er spredt ut i byens mest interessante områder. Lær om Frankfurts viktigste attraksjoner mens du er på bussen, eller utforsk byens vakre severdigheter i ditt eget tempo. Ta en tur gjennom den travle byen (Ekspress byomvisning) eller langs Frankfurts berømte silhuett (Skyline omvisning), begge tilgjengelig for en og samme pris. Stoppesteder: Paulskirche - Römer - Goethe-Haus - Main Tower - Alte Oper - Palmengarten - Senkenbergmuseum - Messe - Hauptbahnhof - Museumsufer - Eisener Steg - Alt Sachsenhausen - Untermainkai - Mainkai - Zoo Frankfurt - Hauptwache. Du kan også gå av eller på ved de 16 stoppene så mange ganger du ønsker med en hopp-på hopp-av-dagsbillett.

Fra Frankfurt: Dagstur til Heidelberg med lokal guide

5. Fra Frankfurt: Dagstur til Heidelberg med lokal guide

Nyt en guidet dagstur til den vakre byen Heidelberg, og oppdag hvorfor denne historiske byen på Neckar besøkes av millioner av besøkende fra hele verden hvert år. Start turen med å besøke det berømte Heidelberg-slottet. Lær om slottets struktur, gårdsplassen, ruinene og konstruksjonen. Nyt en fantastisk utsikt over byen fra slottets enorme terrasse, og se på en av de største vintønnene i verden. Etter å ha besøkt slottet, gå gjennom middelaldersenteret til den gamle broen og Karlstor, renessansehuset til ridderen og Heiliggeistkirche. Lær om byens historie fra din lokale guide.

Frankfurt: TimeRide VR Time Travel Experience Ticket

6. Frankfurt: TimeRide VR Time Travel Experience Ticket

Reis tilbake i tid til det pulserende hverdagslivet i Frankfurt på 1800-tallet. Bruk virtuell virkelighet til å ta rollen som en ærverdig kjøpmann, akkurat som om du hadde vært der selv. I løpet av din tidsreiseopplevelse vil du følge den fiktive forretningsmannen, Theodor Riedel, gjennom Frankfurts historie på tre spennende stopp. Start på matbutikken og lær om handelsbyen under kolonitiden. Fordyp deg i butikkens kjas og mas, lær om duftende krydder og eksotiske varer, og beundre butikkens interiør. Ta deretter et besøk til et privat bibliotek. Lær om ideene og idealene til de lokale innbyggerne i rammen av en families studie. Ta til slutt den virtuelle virkelighetsvognturen, høydepunktet på reisen tilbake i tid til 1891. Gå ombord i vognen med Theodor Riedel og opplev sjarmen til den blomstrende handelsbyen. Med VR-headsettet ditt kan du nyte en 360° panoramautsikt over middelalderske bindingsverksbygninger og en sublim arkitektur i Wilhelminsk stil. På den virtuelle reisen din vil du også følge Theodor på hans egen personlige skjebnedag: finn ut om han kan redde familiens arv eller om han vil miste alt. Enten det er ruin eller triumf, avdekk svaret på reisen din gjennom tiden.

Frankfurt: Inngangsbillett til Art of Banksy-utstillingen

7. Frankfurt: Inngangsbillett til Art of Banksy-utstillingen

Banksy elsker å provosere, sjokkere og til og med forstyrre samfunnet. Dette gjør han med poesi, energi og humor. Hans kunst har kraften til å forene mennesker og inspirere dem til å forandre verden til det bedre. Utstillingen er en fantastisk opplevelse og en "må se" for å lære om og feire kunsten hans. "The Art of Banksy - Without Limits" gir besøkende en omfattende oversikt og innsikt i de komplette verkene til den geniale og eksepsjonelle kunstneren. Selv om ikke alle originalene er åpne for publikum for øyeblikket, kan de ikke mindre imponerende gjengivelsene beundres i "The Art of Banksy - Without Limits". Tro mot Banksys motto "Copyright is for losers ©TM", er denne hyllesten og verkene som vises der ikke autorisert av kunstneren på grunn av hans anonyme status. For mer informasjon, vennligst besøk vår hjemmeside på https://www.artofbanksy.com/frankfurt

Frankfurt: Guidet byvandring inkludert den nye gamlebyen

8. Frankfurt: Guidet byvandring inkludert den nye gamlebyen

Nyt en rolig spasertur med guiden din, gjennom svingete gater og opplev Frankfurts fortid og nåtid. Se hvordan byen har klart å bringe deler av sin fargerike historie tilbake til livet. Møt guiden din og begynn omvisningen i den «nye gamlebyen», et unikt område i Frankfurt som har historie fra både kelterne og romerne. Lær hvordan karolingerne bygde det første palasskapellet i hjertet av gamlebyen, før du fortsetter til Dom Römer. Se deretter hvordan middelalderens kroningsvei ble en betydelig del av byens vekst til et nytt demokrati. Deretter kan du se Hühnermarkt (Hønsemarkedet) før du fortsetter til Römerberg. Til slutt, se 1400-tallsarkitekturen til Römerkomplekset. Hør om torget som huser byens administrasjon. En neste 700 år lang tradisjon. Omvisningen avsluttes.

Fra Frankfurt: 6-timers tur til Heidelberg

9. Fra Frankfurt: 6-timers tur til Heidelberg

Opplev sjarmen til Heidelberg på denne dagsturen fra Frankfurt som inkluderer inngang til Heidelberg slott. Gå ombord på en buss om morgenen og tilbring dagen med å se severdigheter som en av de største vinflaskene i verden.  Bussen med klimaanlegg har avgang sentralt i Frankfurt. Len deg tilbake og slapp av på kjøreturen til Heidelberg. Besøk de verdensberømte ruinene av Heidelberg slott, som har en fantastisk kombinasjon av gotiske og renessanseelementer.  Spaser over den vidstrakte gårdsplassen og beundre utsikten fra terrassen. Beundre noen av de største vintønnene i verden. Vandre gjennom middelalderbyen for å finne den gamle broen, Karlstor og Den hellige ånds kirke. Beundre Haus zum Ritter (ridderens hus) med sin praktfulle renessansefasade. Rusle en tur i gamle, smale gater med bindingsverkshus. Gå forbi Tysklands eldste universitet og som er full av interessante historier.  Du kan bruke litt ekstra tid på å filesofere på Philophenweg (Filosofensvei) eller kjøpe 1 glass eller 2 med utmerket, regional vin. Deretter returnerer du til Frankfurt med bussen, for å avslutte omvisningen. 

Frankfurt: Pubrunde i Alt-Sachsenhausen om kvelden

10. Frankfurt: Pubrunde i Alt-Sachsenhausen om kvelden

Oppdag Frankfurt på en gruppetur med en garantert morofaktor. Besøk 3 barer og 1 klubb på en pubrunde, nyt gratis bilder og få nye venner. Etter å ha mottatt VIP-armbåndet ditt på møtestedet, ta turen mot Alt-Sachsenhausen for å starte pubrunden. Tilbring omtrent en time på hver av de 3 barene og den siste klubben. Når du reiser mellom barene, kan du nyte gratis bilder hele natten, så lenge lageret rekker. På hver bar kan du få nye venner og oppdage Frankfurts trendy partydistrikt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Frankfurt
Med sine skyskrapere og gamleby blander denne mangfoldige byen banker og forretning med kultur og tradisjon.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Frankfurt

Alle aktiviteter

124 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 8

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Frankfurt

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Frankfurt

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Frankfurt?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Frankfurt er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Frankfurt?

De beste dagsturene og utfluktene fra Frankfurt er:

Rothenburg ob der Tauber

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Frankfurt?

Flere reisetips for Frankfurt

Vil du vite mer om aktiviteter i Frankfurt? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Frankfurt

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 781 vurderinger

Selve turen var FANTASTISK! Jeg kan ikke si nok gode ting om vår reiseleder Billy og ekstra innsats, tid og omsorg de legger ned i opplevelsen vår. Når det gjelder "Get Your Guide"-tredjepartsbestillingsagenten, kunne det ikke vært mer forferdelig. De blandet tidene på turen vår. Heldig det var tidligere enn turene selv om dagen. Vi ankom Frankfurt (måtte våkne 03:45 for å komme dit innen 0930), 09:30 ruller rundt og fortsatt ingen reiseleder. Det fantastiske hotellet vi møtte foran ringte turselskapet for å spørre dem om turtiden. Vi ble informert om tidssammenblandingen hos bookingbyråene, vår tur var faktisk klokken 15:15. De hadde en hel dags Rhine Rive-tur kl. 11:15 som de bestilte oss for. Jeg er ikke sikker på om "Get Your Guide" har belastet meg for denne endringen, men turselskapet sa at de ikke ville. Reiseselskapet uttalte at de aldri har hatt en tur kl 0930 på de over 50 årene de har vært i tjeneste. De var SÅ imøtekommende for feilkommunikasjonen

Guiden vår, George var kunnskapsrik og virkelig gjorde turen verdt tiden. Den beste delen av turen var båtturen som var for kort etter min mening. Og den delen som jeg tror må forbedres på er maten. Restauranten var en komplett turistfelle med overprisede drinker. Og vinsmakingen er også gjort på restauranten, smakte godt, men mengden de ga var trolig omtrent en spiseskje.

Great trip! But it takes a full day. You start a 11.15 from the hotel, go by bus, eat lunch and taste a tiny bit of wine at the restaurant, and then the boattrip takes 1,5-2 hours. IF you're in to the winetastingpart, this is not your trip, but if you're in to a fantastic boattrip - this is for you! You'll see so many wineranks and castles.

flott ferð , veldig vakkert landssvæði og skemmtileg blanda í ferð , ganga,keyra og sigla , matur og vínsmökkun , góður fararstjóri :)