Ting å gjøre Frankfurt

Med sine skyskrapere og gamleby blander denne mangfoldige byen banker og forretning med kultur og tradisjon.

Ofte stilte spørsmål om Frankfurt

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Frankfurt?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Frankfurt?

De beste dagsturene og utfluktene fra Frankfurt er:

Rothenburg ob der Tauber

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Frankfurt?

Flere reisetips for Frankfurt

Vil du vite mer om aktiviteter i Frankfurt? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Frankfurt

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 965 vurderinger

Vi bestilte en 2-timers hot rod-tur i Frankfurt. Det var veldig gøy for oss. Først fikk vi en veldig god orientering, så gikk vi ut på gaten. Vi var så heldige at vi to reiste med en guide, Giovanni. Han klarte å få en ide om hvordan vi kjørte veldig raskt og justere tempoet deretter. Vi opplevde et litt annerledes og absolutt interessant syn på Frankfurt. I enkle ord: det var virkelig flott !!! Vi vil definitivt gjenta. Først hadde partneren min litt respekt for kjøring, men den gode instruksjonen og måten fra Giovanni tok helt bort frykten hennes. Hun kunne nesten ikke tro at hun til slutt var på reise i nesten 80 km / t :-) Vi vil gjerne rose Giovanni igjen, han gjorde en uforglemmelig tur gjennom Frankfurt mulig ... og det å kjøre varme stenger er veldig gøy. Vi kommer definitivt til å gjøre det igjen! Med vennlig hilsen og lykke til, Renzo og Andrea

Great trip! But it takes a full day. You start a 11.15 from the hotel, go by bus, eat lunch and taste a tiny bit of wine at the restaurant, and then the boattrip takes 1,5-2 hours. IF you're in to the winetastingpart, this is not your trip, but if you're in to a fantastic boattrip - this is for you! You'll see so many wineranks and castles.

Et veldig hyggelig og innsiktsfullt cruise, mye natur og den behagelige seilasen på begge ben. Personalet om bord er vennlig og profesjonelt, et godt utvalg av snacks og drikkevarer hvis du vil ha noe å spise eller drikke. Vil anbefale, en flott måte å tilbringe en time eller 2 en morgen eller ettermiddag!

En flott omvisning i Frankfurt. Som nyblank nybegynner fant jeg raskt rundt i vognkontrollene (bare gass og bremser). Direkte styring tar tilvenning. Den "direkte kontakten" med hver bump i veien var morsom, fordi rumpe og ryggmassasje er inkludert i prisen. Møtepunktet bør være mer sentralt.

Han som ledet rundt var virkelig superkul, så han løftet kvelden til et nytt nivå. Barene var veldig godt valgt og de forskjellige skuddene var også veldig godt valgt. Vennene mine og jeg vil definitivt gjøre det igjen. Takk Adrian for den flotte kvelden