Legg til datoer

Forum Romanum

Se de inntrykksfulle ruinene som en gang var sentrum for romernes hverdagsliv i offentligheten.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
288 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 18

Flere reisetips for Forum Romanum

Vil du vite mer om aktiviteter i Forum Romanum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Forum Romanum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 120 391 vurderinger

Jeg forestiller meg hvilken utfordring det er å fange med ord den store mengden historie og majestet til et sted som Colosseum. Likevel gjorde vår reiseleder, Francisco, en god jobb med å oppsummere viktige punkter i historien og male en historie for oss om hvordan Colosseum ble brukt tidligere. Flott tempo og god sans for humor.

Siden Roma Pass kan brukes til mange attraksjoner uten å stå i kø, er dette en stor fordel på grunn av antall besøkende. Videre er bruk av offentlig transport gratis med Roma Pass. Hentestedet på jernbanestasjonen var dårlig beskrevet i e-postbekreftelsen (plattform 24)

God erfaring. Jeg tror du kan legge til mer informasjon om prosedyren for å hente kupongen i Vatikanstaten, siden det ikke er veldig klart hvordan du finner de angitte ORPene, spesielt for de som skal til Roma for første gang og ikke vet hva som helst.

Vakker by med mange severdigheter. Med Omnia og Roma passerer nesten overalt med prioritet inn. Bruken av offentlig transport var også veldig hyggelig og praktisk

Veldig god i formasjon om hvor man skulle møte opp og hente billettene. Ikke noe kø som var fantastisk