Legg til datoer

Forum Romanum

Se de inntrykksfulle ruinene som en gang var sentrum for romernes hverdagsliv i offentligheten.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
208 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 208

Flere reisetips for Forum Romanum

Vil du vite mer om aktiviteter i Forum Romanum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Forum Romanum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 105 173 vurderinger

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Jeg brukte den elektroniske kupongen i køen. Det var super fredelig! Siden vi gikk inn til Vatikanet kl. 12.50, gjorde vi Palatine og Forum Romanum først. Det var tomt og ingen kø (vi kom inn klokken 9:30). Like etter 12 timer (da vi dro) kunne vi se lange køer for å komme inn og en stekende sol!

Flotte alternativer for alle Vatikanets bygninger. Dessverre går den gule hop on hop off-bussen først fra klokken 10.00, noe som er litt sent og bussholdeplassene har ikke egne skilt. Men når du først har fått taket på det, kan du komme deg rundt i hele byen med den. Veldig vennlig personale!

Really cheap experience! We did not have a guided tour, just wandered around. Took it in our pace, and enjoyed the history.

Neste gang vil vi ha guide, eller opptak slik i Vatikanet