Legg til datoer

FlyView ParisTilbud og rabatter

Våre mest anbefalte FlyView Paris Tilbud og rabatter

Paris: Flyover Paris i VR og selvstyrt bylydtur

1. Paris: Flyover Paris i VR og selvstyrt bylydtur

Legg ut på en oppslukende flyopplevelse over Paris i virtuell virkelighet og se byens mest ikoniske landemerker som Montmartre, Eiffeltårnet og Triumfbuen. Etterpå kan du utforske Paris med en praktisk selvguidet vandretur, med en rekke turalternativer tilgjengelig. Fra virtual reality-terminalen i hjertet av byen kan du dra på en spennende flyopplevelse mens du oppdager Paris i VR. Svev over hustakene og se alle de berømte monumentene som du aldri har sett dem før. Beundre 360-graders utsikt over Paris mens du flyr som en fugl gjennom luften. Fortsett på ditt flygende eventyr mens du besøker 7 drømmedestinasjoner rundt om i verden. Se internasjonale landemerker som Den kinesiske mur, Victoriafallene og Baikalsjøen. Etter din virtuelle virkelighetsopplevelse kan du utforske byen i ditt eget tempo med en selvguidet lydtur. Velg en av de 10 tilgjengelige rutene og hør historier og anekdoter fra profesjonelle guider og skuespillere.

Paris: Seine og Notre-Dame selvguidet tur og VR-opplevelse

2. Paris: Seine og Notre-Dame selvguidet tur og VR-opplevelse

Oppdag hemmelighetene og historiene til emblematiske steder langs Seinen som Louvre, Pont-Neuf og Conciergerie på en selvguidet lydvandring på smarttelefonen din. Besøk deretter et virtual reality-senter for å se Notre Dame-katedralen før brannen i 2019. Hør historier produsert av profesjonelle guider og skuespillere mens du vandrer langs bredden av Seinen på din selvguidede tur. Start turen hvor du vil, og oppdag de skjulte mysteriene bak ikoniske parisiske landemerker. Hør den kjølige historien om spøkelset i Tuileriehagen. Lær om legenden om frisøren og konditoren, som kan ringe en bjelle. Spaser mellom Louvre og Notre Dame og nyt vakre panoramaer langs Seinen samt et av de mest sjarmerende torgene i Paris. Deretter tar du veien til virtual reality-anlegget i Paris sentrum for å bli fraktet til Notre-Dame de Paris slik det var før brannen i 2019. Takket være ekte 360-bilder som ble filmet før brannen, vil du oppdag, i virtuell virkelighet, den utrolige historien bak denne berømte katedralen. Gå forbi den andre siden av gjerdet for å se katedralen i dens nåværende tilstand. Bli nedsenket i hjertet av den ødelagte strukturen, på det nøyaktige stedet der spiret kollapset og rev gjennom hvelvet. Du vil bli transportert inn i en unik opplevelse som er slående følelsesladet.

Paris: Pyramidene flyr over VR-aktivitet og selvstyrt bytur

3. Paris: Pyramidene flyr over VR-aktivitet og selvstyrt bytur

Saqqara, Meidoum og de mytiske pyramidene i Giza er åpne for deg. På stedet blir du en oppdagelsesreisende. Du oppdager hemmelighetene til en tusenårig historie som har drevet drømmene til eventyrere og arkeologer i flere tiår. Takket være virtuell virkelighet, fly over de store pyramidene, innta et unikt synspunkt for å se på de største bygningene bygget av mennesker. Beundre Cheops, Khepren, Mykerinos og Sfinxen. Du har den unike muligheten til å gå inn i hjertet av pyramidene, hvor ingen har kunnet gå ennå. Priviligert vil du kunne utforske hemmelige passasjer, gå gjennom galleriene og rommene som beskytter denne ettertraktede graven. En ny og oppslukende måte å oppdage rikdommen til disse monumentene, muligheten til å lære mer om den egyptiske sivilisasjonen, dens ritualer og skikker. Deretter, Spaser mellom Louvre og Notre-Dame for å oppdage mysteriene og legendene i Paris. Nyt vakre panoramaer langs Seinen samt et av de mest sjarmerende torgene i Paris. Din eneste guide i 1 time? Din smarttelefon! Har du noen gang hørt om spøkelset fra Tuileriene? Ringer legenden om frisøren og konditoren en bjelle? Spaser mellom Louvre og Notre-Dame og nyt vakre panoramaer langs Seinen samt et av de mest sjarmerende torgene i Paris.

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om FlyView Paris Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn FlyView Paris Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken FlyView Paris Tilbud og rabatter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Disse FlyView Paris Tilbud og rabatter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler:

Flere reisetips for FlyView Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i FlyView Paris? Trykk her for full oversikt