Legg til datoer

FlyView ParisAdgangsbilletter

Våre mest anbefalte FlyView Paris Adgangsbilletter

Paris: Notre Dame Virtual Reality Tour

1. Paris: Notre Dame Virtual Reality Tour

"Step inside" Notre Dame of Paris med en virtuell virkelighetsopplevelse som vil få deg til å føle deg som du virkelig var inne i den berømte katedralen før og etter brannen. Beundre det enorme midtskipet, gargoylene, klokketårnene og sakristiet takket være det virkelige liv, 360°-bilder filmet før den beryktede brannen i 2019. Oppdag den utrolige historien til Paris' katedral og få et intimt glimt bak scenen ved hjelp av et virtual reality-headset. Få også se katedralen i sin nåværende gjenoppbyggingstilstand og stå ved episenteret av den ødelagte katedralen, på selve stedet der det flammende spiret falt og styrtet gjennom hvelvet. Bli transportert gjennom en unik opplevelse gripende med følelser mens du ser den knuste marmoren og gulvene strødd med steinsprut.

Paris: Fly over Paris og verden – i en virtuell virkelighet

2. Paris: Fly over Paris og verden – i en virtuell virkelighet

Legg ut på en intens flyopplevelse over Paris, der du flyr over Paris og byens severdigheter i virtuell virkelighet, som om du skulle vært i et ekte fly. Gå til avgangshallen for dine flyinstruksjoner, og deretter tar du på deg din jetpack, dine virtuell virkelighets-briller og flyr over takene i Paris. Nyt en 35-minutters opplevelse (inkludert 20 minutter i virtuell virkelighet), filmet med virkelige bilder. Fly forbi Eiffeltårnet, svev over Seine, og oppdag Champs-Elysées, Triumfbuen og andre ikoniske severdigheter. Opplev den realistiske følelsen av å faktisk fly ved hjelp av virtuell virkelighets-briller og en jetpack (flysimulator). Etter en fantastisk flytur over Paris, flyr du over 7 drømmedestinasjoner med strålende 360-graders utsikt over Den kinesiske mur, Victoria Falls i Zimbabwe, Angelfossen i Venezuela, Baikal-sjøen i Russland og andre steder.

Paris: Fly Over France Virtual Reality Experience

3. Paris: Fly Over France Virtual Reality Experience

Fra sentrum av Paris kan du reise over de mest emblematiske og vakre stedene Frankrike har å tilby takket være en flysimulator og et høyteknologisk headset! Takket være eksepsjonelle flybilder og spektakulære øyeblikk av fri flytur, lar opplevelsen deg gjenoppdage de vakreste stedene og landskapene i Frankrike: landsbyen Gordes i hjertet av Luberon, klosteret Mont Saint-Michel, de imponerende klippene i Etretat, nålene og isbreene på Mont Blanc-ruten... På slutten av en uforglemmelig reise, fra Normandie-vannet til Europas tak, vil du tilbakelegge mer enn 10 000 kilometer uten å forlate Paris!

Paris: Virtual Reality-reise til hjertet av det gamle Egypt

4. Paris: Virtual Reality-reise til hjertet av det gamle Egypt

Utforsk det gamle Egypts største skatter - Pyramidene i Saqqara, Pyramiden i Meidoum og selvfølgelig Pyramidene i Giza: verdens mest kjente pyramider som er registrert som et verdens kulturarvsted av UNESCO. Når du er på stedet, kan du oppleve eventyret til en oppdagelsesreisende gjennom den magiske virtuelle virkeligheten. Du vil avdekke den mystiske historien til disse monumentene som har formet fantasi gjennom årtusener. Utstyrt med et virtual reality -headset vil du fly over disse massive steinblokkene, deretter gå inn i pyramidene og utforske skjulte gallerier og hemmelige kamre som brukes til å beskytte hellige mumier fra faraoer.

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om FlyView Paris Adgangsbilletter

Hva er andre ting å gjøre enn FlyView Paris Adgangsbilletter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken FlyView Paris Adgangsbilletter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for FlyView Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i FlyView Paris? Trykk her for full oversikt