Legg til datoer

Ting å gjøre i
Florida

Med sine fornøyelsesparker, fantastiske strender og fengslende museer handler Sunshine State om moro.

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Florida

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off pass

1. Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off pass

Kjøp et Orlando I-Ride Trolley Pass for 1, 3, 5, 7 eller 14 dager for å ha ubegrenset tilgang til å hoppe på og av på en rekke attraksjoner, restauranter og shoppingsteder tilknyttet International Drive resort. Vognene er et sjarmerende tilbakeblikk, men med dagens moderne aircondition og er en komfortabel tur. Stoppene ligger opp og ned gjennom hovedveiene, og traller ankommer omtrent hvert 20. minutt. Vognene betjener både SeaWorld og Aquatica, samt andre attraksjoner, inkludert ICON Park, Fun Spot America Orlando, Dezerland og WonderWorks. Store shopping- og spisesteder tilknyttet International Drive resort er også dekket langs rutekartet, så vel som Orange County Convention Center.

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

2. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oppdag Everglades nasjonalpark, et variert landskap som er hjem til mange sjeldne og truede arter. Bli med på en glidebåttur for å se alligatorer, skilpadder og kanskje den sky Florida-panteren.  Etter å ha betalt adgangsbilletten til parken, fordyp deg i sumpland ofte referert til som «elven av gress». Everglades nasjonalpark er kjent som dette på grunn av de endeløse viddene av storak-planten (Cladium mariscoides), som vokser 1 til 3 meter over vannoverflaten. Den frodige vegetasjonen i Everglades omfatter også mangrove, sypresse, palmer, furu og små øyer av løvtrær.Storak er ofte så tett at det bare er mulig å reise gjennom naturlige vannkanaler. Kjør en glidebåt som er laget for å ta seg frem i grunt vann og myrområder. Båtene er drevet av flylignende propeller med en fly- eller bilmotor, som gjør dette til en fartsfylt og morsom tur. Fullfør besøket ditt med et dyreliv- og alligatorforestillingen. Kom tett innpå disse bemerkelsesverdige skapningene i deres naturlige miljø.

Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

3. Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

Slapp av på et fullt fortalt sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Slapp av på det skyggefulle toppdekket mens du ser det beste av Miami slik folk fra Miami elsker å se det - fra vannet. Gå ombord på båten på Bayside Marketplace i hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du cruise gjennom øyene på Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte venetianske øyene er alle hjemsted for mange kjendiser og deres luksuriøse herskapshus. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og flere. Din erfarne tospråklige reiseguide vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havnen i Miami før du drar tilbake mot Miami sentrum. Miami sentrum har en av de mest spennende silhuettene som stadig oppdateres og har mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse leilighetene og hotellene i Brickell og Brickell Key og gå inn i munningen av Miami River. før du drar tilbake til Bayside Marketplace for å avslutte cruiset. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades luftbåttur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og busstransfer

4. Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og busstransfer

Start reisen fra den pulserende byen Miami, og forbered deg på et eventyr som tar deg inn i hjertet av Floridas rike dyreliv. Denne reisen begynner med en komfortabel tur med Big Bus, en 50-minutters tur som tar deg til kanten av Everglades, porten til Floridas utemmede villmark. I Everglades Holiday Park får du oppleve et eventyrland av stedegen flora og fauna. Her går vi om bord i en luftputebåt som tar oss med på en 45 minutter lang tur inn i hjertet av Everglades. Før dere tar fatt på den spennende utforskningen, kan dere ta et gratis gruppebilde som et minne om dagen. Mens vi glir over vannet, vil ekspertguiden vår hjelpe oss med å finne og identifisere ulike dyrearter. Fra alligatorer som lurer under vannoverflaten til skilpadder med mykt skall som soler seg i solen, og en rekke fuglearter som svever over oss - denne luftbåtsafarien lover et minneverdig møte med Everglades' rike biologiske mangfold. Deretter får du se et lærerikt dyreshow der du blir introdusert for seminolefolkets tradisjonelle håndteringsteknikker. I løpet av dette fengslende showet vil du få en ny forståelse for alligatorer, fascinerende skapninger som en gang var på randen av utryddelse, men som siden har opplevd et utrolig comeback. Dette er en perfekt anledning til å lære mer om disse reptilene, deres atferd og deres viktige rolle i økosystemet. Når dagen med utforskning nærmer seg slutten, går vi om bord i bussen for å reise tilbake til Miami med uforglemmelige minner fra vårt dyreeventyr i bagasjen. Denne unike opplevelsen, fylt av spennende oppdagelser og vakker natur, vil utvilsomt bli høydepunktet under oppholdet i Florida.

Miami Combo: Rundtur med åpen buss og cruise i Millionaires Row Bay

5. Miami Combo: Rundtur med åpen buss og cruise i Millionaires Row Bay

Oppdag Miamis pulserende kultur og skjønnhet med en rundtur i åpen buss med én sløyfe. Ta en omfattende reise gjennom byens ikoniske og travle nabolag. Du får et førstehåndsinntrykk av den eklektiske blandingen av arkitektoniske stiler som gjør Miami til noe helt særegent, og du lærer om deres historiske og kulturelle betydning. Her får du anbefalinger om lokal mat og skjulte steder der du kan oppdage byens smeltedigel av mangfold. Eventyret fortsetter med et stopp på den livlige Bayside Marketplace, der du kan shoppe suvenirer eller ta en matbit. Deretter tar vi deg med til kunstneriske Wynwood Walls, et must for kunstinteresserte. Klar for en tur på den ville siden? Vi tar deg med til Miami Zoo, der du kan komme tett på et mangfoldig dyreliv. Føl den pulserende atmosfæren når vi kjører nedover ikoniske Ocean Drive og nyter fotgjengerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplett uten å nyte solen på den verdenskjente Miami Beach. Deretter venter en spektakulær 90-minutters båttur i Biscayne Bay. Her får du en guidet tur med kommentarer på både engelsk og spansk, og du får en inngående forståelse av områdets økologi og historie. Se de overdådige kjendisboligene som ligger langs kysten, et bevis på byens tiltrekningskraft på de rike og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Cruiset gir deg muligheten til å oppleve buktens skjønnhet fra to ulike vinkler: fra utendørsdekket med uhindret utsikt eller fra det komfortable, klimatiserte interiøret med en velfylt bar. Begge gir en like fantastisk utsikt over buktens naturskjønne vyer. Bestill turen nå og opplev magien, sjarmen og pulsen i Miami med egne øyne.

Kennedy Space Center besøkskompleks: Inngangsbillett

6. Kennedy Space Center besøkskompleks: Inngangsbillett

Nyt mange utstillinger, show og attraksjoner på Kennedy Space Center Visitor Complex, inkludert Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplekset, Rocket Garden og helter og legender med amerikanske astronauters Hall of Fame presentert av Boeing®. Opplev utstillingen «Journey to Mars: Explorers Wanted», som inkluderer en direkte interaktiv teaterpresentasjon om den røde planeten. Nyt den romoppskytningen ved å besøke Gateway-komplekset for å oppdage de nåværende og kommende banebrytende innovasjonene innen romutforskning fra NASA og deres kommersielle partnere. Gå deretter inn i fremtidens verdensromflyplass og gå om bord på en av 4 uforglemmelige reiser til fjerne verdener, med en fantastisk attraksjon. Dra til Apollo / Saturn V-senteret via en Kennedy Space Center-busstur, her finner du en fullt restaurert Saturn V-rakett. 1 av de 3 eneste som finnes i verden. På Kennedy Space Center Visitor Complex har du muligheten til å utforske verdens største samling av astronautminner. Ikke bare får du se hyllester til heltene fra romfergeprogrammene Mercury, Gemini og Apollo, men det som skjer nå og videre ved Kennedy Space Center, Amerikas flerbruks verdensromflyplass.

Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

7. Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

Nyt vannet i Miami og bylyset fra Biscayne Bay ombord på en cruisebåt. Se byen våkne til liv om natten når solen går ned og byens lys tennes. Tusenvis av lys lyser opp de utrolige høyhusene og byens skyline rundt bukten. Under turen kan du nippe til din valgfrie drikke som du kan kjøpe fra baren ombord. Få med deg severdigheter som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Avslutt cruiset ditt med en aktivitet for å se månen og beundre månens refleksjon på vannet under deg. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades airboat-tur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: 'Superblue Miami' Immersive Art Experience Ticket

8. Miami: 'Superblue Miami' Immersive Art Experience Ticket

Oppdag Miamis mest spennende oppslukende kunstopplevelse på Superblue. Utforsk en fantastisk speilet skulpturert labyrint, samhandle med imponerende digitale verdener nedsenket i sesongens blomster og fossefall, se ditt eget hjerte slå til gløden av 3000 lys, og mye mer – alt i samme besøk. Publikum i alle aldre vil finne kreative, opplysende og overraskende øyeblikk når de reiser gjennom Superblues 50 000 kvadratmeter med kunstopplevelser. Superblue er laget av ambisiøse artister og fullføres av din deltakelse. Engasjer deg med banebrytende teknologi, dykk ned i aktuelle verdensproblemer, og finn en følelse av undring som får deg til å spørre – «hvordan gjorde de det?»

Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

9. Miami: Dagstur til Key West med valgfrie aktiviteter

Gjør deg klar for moro i solen på en dagstur fra Miami til Key West. Velg å ta et glassbunnsbåtcruise gjennom en labyrint av mangrove-kanopede kanaler og bekker, parasail på kysten, ta et konkylie-tog eller hoppe i vannet for en snorkeløkt over et korallrev med mangfoldig marint liv. . Start dagen på en luftkondisjonert buss fra Miami Beach til Key West med en 4-timers kjøretur. Se når reiseguiden din peker ut de berømte 31 karibiske øyene langs stasjonen kjent som Florida Keys. Kryss 43 broer når du reiser gjennom nøklene til Key West. Se Atlanterhavet og Mexicogulfen mens du kjører langs kysten. Key West er det sørligste punktet i USA og bare 90 miles fra Cuba. Når du ankommer Key West, får du 6 timer til å utforske øya i rolig tempo, rusle i de kunstneriske gatene eller slappe av på uteserveringer og restauranter. Oppgrader dagsturen din ved å velge et alternativ som inkluderer en av følgende inkluderinger: Hop-on Hop-off Conch Train All-Day Ticket. Denne 70-minutters fortalte turen rundt Key West er en av Floridas toppattraksjoner, dekker over 100 interessepunkter og inkluderer 4 Hop-on Hop-off-stopp rundt i byen. En 3 minutters snorkeltur i Key West. Et 3-timers snorkeleventyr ved Nord-Amerikas eneste levende korallrev. Ta en toppmoderne katamaran, få profesjonell instruksjon, bruk førsteklasses snorkelutstyr og nyt en åpen bar på vei tilbake (inkludert brus, øl, vin, champagne, margaritaer og velblandede drinker). Et 2-timers cruise på en båt med glassbunn der du kan oppleve Nord-Amerikas eneste levende korallrev og kanskje se havskilpadder og rokker. En morsom opplevelse for hele familien, og du får også flott utsikt over Key West fra sjøen. På 7-12 minutters parasailing utenfor kysten av Key West på et 1-times parasailing-eventyr. Nyt den tropiske stemningen i Keys mens du blir hjulpet inn i parasail-selen før du sakte heises opp i luften til du flyr høyt over Key West. En 3-timers Eco Cruise-tur med delfinsafari og snorkling hvor du kan se flaskedelfiner i deres naturlige habitat på denne delfinsafari-turen fra Key West. Ta turen inn i det indre av landet, og nyt litt snorkling mens du beundrer livet i havet. På veien tilbake er det åpen bar (inkludert brus, Bud Light og Cat 5 Key Lime Lager samt rose- eller chablisvin). Dere er tilbake fra Key West til Miami Beach kl. 17.00.

Orlando: Universal Studios park-til-park-billetter

10. Orlando: Universal Studios park-til-park-billetter

Opplev en ferie som overgår alt du har vært med på tidligere, med et besøk på Universal Orlando Resort. 3 fantastiske fornøyelsesparker lar deg fordype deg i neste generasjon av siste storfilmunderholdning, og reise gjennom de legendariske verdenene til utrolige helter. Slipp fantasien løs på Universal Studios Florida hvor spenningsfylte, moderne attraksjoner bringer dine favorittfilmer, TV og mer til live. Ved siden av går du rett inn i sterke historier, myter og legender på Universal's Islands of Adventure. På Universal's Volcano Bay vannpark – kun inkludert med billettalternativet med 3 parker – finner du en oase av spenning sammen med avslappet luksus. Du kan også nyte uforglemmelig mat og enestående underholdning på Universal Citywalk, som huser en rekke temarestauranter, klubber, konsertlokaler, filmer, butikker, minigolf og mye mer. Universal Orlando Resort er et feriested med uendelig moro. Universals Volcano Bay (stengt på utvalgte datoer. Besøk Universal Orlando-appen for åpningstider og oppdateringer) WIZARDING WORLD og alle relaterte varemerker, karakterer, navn og tegn er © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publiseringsrettigheter © JKR. (s22) Jurassic World franchise TM & © 2022 Universal City Studios LLC og Amblin Entertainment, Inc. Alle rettigheter reservert. © 2022 MARVEL. Universal Cinemark © 2022 Universal Studios. Alle rettigheter reservert. © 2022 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown, og XD er Cinemark merkevarer. «Cinemark» er et registrert servicemerke for Cinemark USA, Inc. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf og tilhørende logoer er varemerker for Adventure Golf Design & Development, Inc. TRANSFORMERS© og logoen og alle relaterte karakterer er varemerker for Hasbro og brukes med tillatelse. 2022 Hasbro. Alle rettigheter reservert. Minions og alle relaterte elementer og indikasjoner TM & 2022 Universal Studios. Alle rettigheter er reservert. Før du besøker Universal Orlando, se gjennom sikkerhetsretningsreglene på UniversalOrlando.com/SafetyInfo. Brukervilkårene for denne billettypen finner du ved å trykke på «GetYourGuide Tours & Tickets GmbH»-lenken som ligger under «Organized by section» (organisert etter seksjoner).

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Florida

Alle aktiviteter

833 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Florida

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Florida?

Flere reisetips for Florida

Vil du vite mer om aktiviteter i Florida? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Florida

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 31 797 vurderinger

Norsk: Vi bestilte Keywest-eventyret (busstur tur-retur) gjennom "Get Your Guide" funnet på TripAdvisor. Det beste valget! Turen startet klokken 7 fra Lincoln rd (17th Street), bussen var i tide og sjåføren var fantastisk! Han var en utrolig guide under turen!! Super anbefalt. Norsk: Kjæresten min og jeg booket Key West-aktiviteten gjennom "Get Your Guide" funnet på TripAdvisor. Møte på Lincoln Rd på 17th street (South Beach Miami) med innsjekking kl. 06.30 og avgang kl. 07.00 og retur kl. 17.30 fra Key West med ankomst kl. 21.00 på samme tidspunkt som avgang. Buss i tide og Super sjåfør, han var guide for hele turen! Super anbefalt opplevelse hvis du har en hel dag å bruke! Super

Vakkert område! Key West er en absolutt må-se, vær forsiktig, tilgang til Fort Zacharie Taylor State-stranden krever en avgift ($2,5 for fotgjengere og det er omtrent 40 minutters gange fra møtepunktet)

Hyggelig! Guiden er veldig energisk og snakket engelsk og spansk veldig bra. Han gjorde til og med små vitser med oss, noe som var kult. Litt ekstra, vi så delfiner!

Super fornøyd med touren! Bussen gikk presis og var enkel å finne! Fikk god informasjon underveis og hva som skulle skje! Everglades var fantastisk!

Flott opplevelse. Vi så en alligator og en skallet ørn under vår luftbåttur og nøt virkelig turen gjennom dyreparken etterpå.