Legg til datoer
Ting å gjøre

Florida

Med sine fornøyelsesparker, fantastiske strender og fengslende museer handler Sunshine State om moro.

Flere reisetips for Florida

Vil du vite mer om aktiviteter i Florida? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Florida

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 19 629 vurderinger

Turer var hvert 20. minutt og vi ankom rundt 10 am. De er også regn eller solskinn, heldigvis slo vi ut regnet og hadde en flott tid. Det er parringssesong for fuglene som bor i Everglades, så vi så flokker og flokker av dem. Vi var også heldige og så flere gatorer i naturen. Men hvis du ikke er heldig nok til å se noen gatorer i naturen, etter turen var det et show hvor vi ble introdusert for flere dyr, inkludert noen amfibier, fugler og selvfølgelig gatorer. Guiden vår var flott mens vi var ute på vannet, og showdirektøren var utrolig modig, og gikk inn i buret med flere alligatorer. Vi vil absolutt anbefale siden det er en flott måte å oppleve nasjonalparken på og alle dyrene i fangenskap blir reddet fra fisk og vilt. Absolutt verdt å støtte!

Jeg betalte $ 25,00 for en billett. Turen var 1 time. God pris for turens lengde. Turistguide var veldig kunnskapsrik om dyreliv og alt annet. Vær forberedt i tilfelle det regner fordi turen fortsetter hvis det regner. Vi fikk regnet litt på. Dette var en flott tur for en som ikke vil gjøre 5 eller 6 timers turer. Jeg bestilte denne turen / kjøpte billett online. Hvis det ikke regner, blir du ikke våt fra båtturen (jeg sier dette fordi det ser ut som om du ville sett det i bilder eller vids på nettet) Det var mye moro og jeg vil anbefale dette til hvem som helst

Å besøke Kennedy Space Center var en flott opplevelse! Jeg likte det veldig godt, spesielt showene som gir mye informasjon om Apollo og romfergeoppdrag. Det var veldig spennende. Det var også mange ting å besøke. Det var også en ny opplevelse for de som allerede har besøkt Houston Space Center. Jeg anbefaler besøket.

Vi kjøpte billetten rundt 07:30 og var der kl 9:00 for åpningen av KSC. Alt fungerte bra, du kan stå i kø rett ved inngangen. Området er enormt og hvis du vil se alle forestillingene og utstillingsområdene, kan du ikke gjøre det på en dag. Alt er veldig ryddig og inngangene til attraksjonene er godt utformet.

Mega morsom tur, flott musikk og god veiledning, det burde du ha opplevd selv om det bare er for en kort stund.