Legg til datoer

Fjellheisen
Sommeraktiviteter

Våre mest anbefalte Fjellheisen Sommeraktiviteter

Tromsø: Arctic Panorama Fjellheisen taubanebillett

1. Tromsø: Arctic Panorama Fjellheisen taubanebillett

Opplev en av de mest fantastiske attraksjonene i det arktiske Norge med denne Fjellheisen-taubilbilletten for å puste inn utsikten over Tromsø fra det høye. Unngå å søke etter lokale busser og taxier og bli kjørt direkte til påstigningsstedet fra Tromsø sentrum. Kjør opp den berømte Fjellheisen-taubanen for å nyte den fantastiske utsikten over Tromsø og de omkringliggende fjellene, fjordene og øyene. På toppen kan du nyte lunsj, varm drikke og norske vafler for egen regning mens du tar inn i det enorme arktiske landskapet.

Tromsø: Fjellheisen taubanebilletter og transfer

2. Tromsø: Fjellheisen taubanebilletter og transfer

Overfør fra Tromsø domkirke i en klimakontrollert varebil og nyt den fantastiske utsikten over fjellet og byen ovenfra med billetter til Fjellheisen-taubanen. Nyt de overveldende scenene fra utendørsterrassen. Dette er det perfekte stedet for å nyte utsikten over store arktiske landskap og kjøpe et lokalt måltid eller en varm drikke i den koselige Fjellstua kaférestaurant. Fjellheisen-taubanen er også et flott sted å observere det berømte nordlyset. Fra den store utendørsterrassen kan du også nyte den fantastiske utsikten over fjordene og det arktiske landskapet. Under den arktiske vinteren er det et ideelt sted for deg å nyte det magiske nordlyset på kveldsturene.

Tromsø: Ta fjellheisen for å se nordlyset

3. Tromsø: Ta fjellheisen for å se nordlyset

Fjellheisens øvre stasjon er det beste stedet for å se nordlys.En nordlysvakt gir deg beskjed så snart lysene er synlige, slik at du kan nyte øyeblikket og ta utrolige bilder. På utsiden av fjellrestauranten er lysforurensingen minimal, og utsikten mot nordlyset er klar. Utsikten over fjellene, dekket med snø, med det mystiske nordlyset på himmelen, byr på uforglemmelige minner. Fra terrassen kan du se den majestetiske Tromsdalstinden. Den ruver 1238 meter over havet, og om sommeren har du anledning til å også se den i midnattssol. Om vinteren er dette det ideelle stedet å observere det magiske nordlyset.

Fra Tromsø: Kveldstur med truger på Fjellheisen med kveldssnacks

4. Fra Tromsø: Kveldstur med truger på Fjellheisen med kveldssnacks

På denne guidede trugeturen kan du omfavne eventyrlysten og begi deg ut i den friske kveldsluften for å oppleve skjønnheten i det snødekte Fjellheisen. Gå langs pudderstier og varm deg opp med varm drikke og bakverk etterpå. Turen starter med en velkomsthilsen fra guiden på møtestedet i Tromsø, etterfulgt av en kort minibusstur til Fjellheisen Tromsøs nedre stasjon. Gå om bord i taubanen til den øvre stasjonen 421 meter over havet, der trugeturen begynner. Deretter spenner du på deg trugene og tar med deg turstavene. Guiden din følger deg, sørger for at du har det behagelig i kveldslyset og fanger magiske øyeblikk underveis. Fra november til midten av mars kan du jakte på nordlyset fra toppen av fjellet. Hvis nordlyset dukker opp, kan du nyte dansen over den arktiske nattehimmelen fra dette utrolige stedet. Etter en spennende tur på truger går turen tilbake til den øvre stasjonen, der du kan nyte en varm drikke og et søtt bakverk i Fjellheisens restaurant, kjent som Fjellstua. Når du har varmet deg opp, kan du ta taubanen ned igjen og sette deg inn i minibussen som tar deg tilbake til byen og markerer slutten på vintereventyret.

Tromsø: Fjellheisen-tur med truger og taubane på dagtid

5. Tromsø: Fjellheisen-tur med truger og taubane på dagtid

Oppdag vinterens skjønnhet på Fjellheisen med denne guidede trugeturen fra Tromsø. Nyt en varm drink og bakverk på slutten av turen og motta bilder av opplevelsen din etter turen. Bli ønsket velkommen av guiden din på et sentralt plassert møtepunkt i Tromsø og hopp ombord på en komfortabel minibuss for den avslappende turen til lavere taubanestasjon på Fjellheisen. Ta taubanen til øverste stasjon på Storsteinen for en fantastisk utsikt fra 421 meter over havet. Ta på deg trugene og hent turstavene for å begynne på trugeeventyret. Reisen din begynner med en velkomst fra guiden din på møtepunktet, etterfulgt av en kort minibusstur til den nedre stasjonen på taubanen, Fjellheisen Tromsø. Følg guiden din med selvtillit gjennom et vinterlandskap før du går tilbake til den øvre stasjonen. Ta noen fantastiske bilder underveis som sendes digitalt av guiden din etter turen. Varm opp med en varm drikke og et søtt bakverk inne i restauranten Fjellheisen før du tar taubanen ned. Ta minibussen tilbake til møtestedet ditt i Tromsø og si farvel til guiden din.

Tromsø: Nyt arktisk panoramautsikt fra Fjellheisen

6. Tromsø: Nyt arktisk panoramautsikt fra Fjellheisen

Gjør deg klar for en autentisk arktisk opplevelse. Ta en tur med den berømte fjellheisen i Tromsø. På toppen kan du beundre utsikten over Tromsø og all den vakre naturen rundt.  Nyt den fantastiske utsikten over arktiske landskap med din lokale guide, som forteller deg alt det er å vite om Tromsø. Du får vite hvorfor Tromsø kalles «Nordens Paris» og «Porten til Arktis». Ta deg tid til å nyte denne unike utsikten og ta fantastiske fotografier, slik at du har minner for livet.

4 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Tromsø

Tromsø

Ofte stilte spørsmål om Fjellheisen Sommeraktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Fjellheisen Sommeraktiviteter som er verdt å besøke i Tromsø?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Tromsø er:

Hvilken Fjellheisen Sommeraktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Disse Fjellheisen Sommeraktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler:

Flere reisetips for Fjellheisen

Vil du vite mer om aktiviteter i Fjellheisen? Trykk her for full oversikt