Legg til datoer

Fjellheisen

Fjellheisen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Tromsø: Ta fjellheisen for å se nordlyset

1. Tromsø: Ta fjellheisen for å se nordlyset

Fjellheisens øvre stasjon er det beste stedet for å se nordlys.En nordlysvakt gir deg beskjed så snart lysene er synlige, slik at du kan nyte øyeblikket og ta utrolige bilder. På utsiden av fjellrestauranten er lysforurensingen minimal, og utsikten mot nordlyset er klar. Utsikten over fjellene, dekket med snø, med det mystiske nordlyset på himmelen, byr på uforglemmelige minner. Fra terrassen kan du se den majestetiske Tromsdalstinden. Den ruver 1238 meter over havet, og om sommeren har du anledning til å også se den i midnattssol. Om vinteren er dette det ideelle stedet å observere det magiske nordlyset.

Tromsø: Fjellheisen taubanebilletter og transfer

2. Tromsø: Fjellheisen taubanebilletter og transfer

Overfør fra Tromsø domkirke i en klimakontrollert varebil og nyt den fantastiske utsikten over fjellet og byen ovenfra med billetter til Fjellheisen-taubanen. Nyt de overveldende scenene fra utendørsterrassen. Dette er det perfekte stedet for å nyte utsikten over store arktiske landskap og kjøpe et lokalt måltid eller en varm drikke i den koselige Fjellstua kaférestaurant. Fjellheisen-taubanen er også et flott sted å observere det berømte nordlyset. Fra den store utendørsterrassen kan du også nyte den fantastiske utsikten over fjordene og det arktiske landskapet. Under den arktiske vinteren er det et ideelt sted for deg å nyte det magiske nordlyset på kveldsturene.

Tromsø: Nyt arktisk panoramautsikt fra Fjellheisen

3. Tromsø: Nyt arktisk panoramautsikt fra Fjellheisen

Gjør deg klar for en autentisk arktisk opplevelse. Ta en tur med den berømte fjellheisen i Tromsø. På toppen kan du beundre utsikten over Tromsø og all den vakre naturen rundt.  Nyt den fantastiske utsikten over arktiske landskap med din lokale guide, som forteller deg alt det er å vite om Tromsø. Du får vite hvorfor Tromsø kalles «Nordens Paris» og «Porten til Arktis». Ta deg tid til å nyte denne unike utsikten og ta fantastiske fotografier, slik at du har minner for livet.

Tromsø: Arctic Panorama Fjellheisen taubanebillett

4. Tromsø: Arctic Panorama Fjellheisen taubanebillett

Opplev en av de mest fantastiske attraksjonene i det arktiske Norge med denne Fjellheisen-taubilbilletten for å puste inn utsikten over Tromsø fra det høye. Unngå å søke etter lokale busser og taxier og bli kjørt direkte til påstigningsstedet fra Tromsø sentrum. Kjør opp den berømte Fjellheisen-taubanen for å nyte den fantastiske utsikten over Tromsø og de omkringliggende fjellene, fjordene og øyene. På toppen kan du nyte lunsj, varm drikke og norske vafler for egen regning mens du tar inn i det enorme arktiske landskapet.

Tromsø: Fjellheisen Shuttle Buss og Taubanepakke

5. Tromsø: Fjellheisen Shuttle Buss og Taubanepakke

Du reiser til den kjente Fjellheisen taubane og Fjellstua restaurant, restauranten som ligger på toppen av Storsteinen. Du kommer til restauranten ved å kjøre taubanen til toppen av fjellet og få den eksepsjonelle utsikten som venter på deg. Det vil være mulighet for å gå tidlig av skyttelbussen ved den monumentale Ishavskatedralen og ta neste skyttelbuss når du er ferdig, for så å fortsette til Fjellheisen. Du får også adgang på Fjellheisen-taubanen med denne billetten. Skyttelbussen tar deg fra sentrum av Tromsø på Tromsø til bydalen, og krysser Tromsø bru mot fastlandet, Tromsdalen, hvor Fjellheisen taubane ligger. Du kan velge å gå om bord på bussen beleilig i Kirkegata 1, like ved cruiseterminalen, eller er du ute og shopper eller spiser, vil bussen også gå fra sentrum, Torgsenteret, med flere avganger hver dag. Billetten din vil også inkludere en kupong på 50 NOK som du kan bruke på Fjellstua restaurant & kafé (på toppen av fjellet, øvre stasjon) som takk for å støtte vår miljøvennlige skyttelbuss. Prøv en tradisjonell norsk vaffel eller en annen deilig godbit du ønsker, eller nyt en autentisk arktisk lunsj og kaffe mens du beundrer den utrolige utsikten over øya Tromsø og dens omkringliggende fjell og hav fra bordet ditt. Husk å reise ned i tide til siste avgang tilbake til sentrum.

Tilgjengelige aktiviteter

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Fjellheisen

Vil du vite mer om aktiviteter i Fjellheisen? Trykk her for full oversikt