Legg til datoer
Firenze

Tilpasset rullestol

Ofte stilte spørsmål om Firenze Tilpasset rullestol

Hva er andre ting å gjøre enn Tilpasset rullestol som er verdt å besøke i Firenze?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Firenze er:

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 20 891 vurderinger

Vi venter for øyeblikket på at deigen vår skal prøves mens jeg bruker et øyeblikk på å fortelle hvor hyggelig denne timen har vært. Vi hadde det privilegium å jobbe med David, som er en eksepsjonell lærer. Han forklarer godt og gir mulighet for interaksjon med gruppen, inkludert muligheter for folk til å stille opp som frivillig foran gruppen mens hver av oss jobber fra bordene våre. Jeg er en grunnskolelærer, så jeg har en tendens til å være mer kritisk til "klasser". Vi har to barn i alderen 12 og 9. David var fantastisk med dem og med gruppen generelt. Jeg har ennå ikke smakt maten. Til tross for dette anbefaler jeg allerede denne klassen på det sterkeste. Det har vært en fryd å bruke kvelden på å lære sammen og møte nye mennesker fra hele verden.

Katrina var fantastisk. Det var tre elevgruppebord og ett lærerbord. Studentbord har plass til 6 personer hver. Hun lærte og viste oss hvordan man lager pizzadeig. Og så hjalp oss med å gjøre det selv. Så lærte vi om gelato mens deigen hevet. Så lagde vi litt gelato. Tilsatte sausost og pålegg til pizzaen og bakte den deretter. Så fikk vi spise gelatoen og ha vin etter å ha spist våre individuelle pizzaer. Klassen var flott og læreren var flott. Helt verdt opplevelsen.

Galleriet til akademiet er fullt av praktfulle malerier og spesielt skulpturer, men hovedattraksjonen er utvilsomt Michelangelos David. Vi har alle sett det på bilder, bøker, på Internett, men når du ser det live er det når du virkelig kan sette pris på dimensjonen til skulpturen, og ikke bare på grunn av størrelsen, men på grunn av dens perfeksjon på alle måter, er den arbeidet til et av historiens største genier. Absolutt verdt å se minst én gang i livet.

Utmerket kveld, kokken forklarte oss veldig godt hvordan man lager en pizza og hvordan man lager en Gelato. Det var veldig bra, det var veldig god stemning. Takk for denne gode kvelden.

Fantastisk opplevelse, det var så gøy. Det overgikk forventningene våre! Hadde en fantastisk tid med de andre parene som vi satt med. Våre pizzaer og gelato ble vakkert.