Verksted eller kurs

Fra Firenze: Pizza og gelato matkurs på en gård i Toscana

Aktivitetsleverandør: Walkabout Florence

Fra Firenze: Pizza og gelato matkurs på en gård i Toscana

Aktivitetsleverandør: Walkabout Florence
Snart utsolgt

Fra NOK 894 per person

Snart utsolgt

Lær hvordan du lager appetittvekkende pizza og gelato, sammen med en profesjonell italiensk kokk.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Instruktør
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt en idyllisk setting på den italienske landsbygda utenfor Firenze
 • Lær hvordan du lager autentisk italiensk pizza og gelato
 • Tilfredsstill smaksløkene dine med herlig mat og drikke
Beskrivelse
Brett opp ermene og gjør deg klar til å lage mat, med en idyllisk gård like utenfor Firenze som kulisse. Lær hele prosessen med å lage pizza, fra å lage og elte deigen, til å velge det perfekte pålegget. Hvis det er mulig, plukkes ingrediensene til og med fra gårdens egen grønnsakshage. Når den deilige pizzaen kommer ut av vedovnen, kan du slappe av og nyte den sammen med et glass Chianti-vin eller en kald øl. Deretter fortsetter moroa, med en leksjon om de spesielle teknikkene som brukes for å lage kremet gelato (iskrem).Denne kulinariske opplevelsen byr ikke bare på god mat, men du får også ha en unik og minneverdig opplevelse å ta med deg hjem.
Inkludert
 • Transport fra Firenze til gården og tilbake.
 • Matlagingskurs med pizza og gelato, ledet av en profesjonell kokk.
 • Vin og øl til maten.
 • Oppskrifter.
  Ikke egnet for
  • Personer med matallergi
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alt påkrevd beskyttelsesutstyr blir utdelt
  Krav til deltakere
  • Du må fylle ut et skjema med reiseinformasjon
  • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møtestedet er utenfor Biblioteca Nazionale (nasjonalbiblioteket) på Piazza dei Cavalleggeri. Se etter guiden din som holder et «Walkabout»-skilt.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • På grunn av ujevne og bratte underlag, er aktiviteten lite egnet for alle med gangvansker eller rullestolbrukere.
  • Dessverre kan vegetariske eller andre alternative kostholdskrav ikke imøtekommes.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  5 /5

  basert på 215 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   5/5
  • Transport
   4,9/5
  • Verdi for pengene
   4,9/5
  • Sikkerhet
   5/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Denne turen var rett og slett høydepunktet av ferien vår. Det var perfekt på alle måter. Fra guiden som sjekket oss inn, til bussjåføren som brakte oss trygt til stedet, til Cris som møtte oss der i åsene ovenfor Firenze og forklarte prosessen, til å lage vår egen is og pizza med Cris, Tiziano og Thomas . Beliggenheten er vakker, i begynnelsen hadde vi en velkomstdrink og en liten forrett og vi fikk lov til å høste noen ingredienser friske fra hagen. Etter det ble isen laget først. Deretter introduserte Tiziano og Thomas oss for kunsten å lage pizza med mye ekspertise og vidd. Hele tiden var det avslappet, humoristisk og bare sinnsykt gøy. Teamet er flott og gjorde denne dagen veldig spesiell. Tusen takk Cris, Tiziano og Thomas for denne uforglemmelige opplevelsen!

  Les mer

  1. august 2022

  Wow! Har nettopp fullført en 16 dagers tur i Europa, og denne opplevelsen var fanfavoritten blant våre 7 personer i alderen 8-76 år. Jeg var bekymret for at barna våre ikke ville elske det, men det raske tempoet og bevegelsen frem og tilbake mellom etappene holdt oppmerksomheten til alle med alle smil. Disse gutta er vittige og underholdende, og vi vil absolutt skynde oss tilbake når vi forhåpentligvis kommer tilbake til Firenze i nær fremtid med det andre settet med besteforeldre. Sidenotat, etter forslag fra andre anmeldere tok jeg med insektspray, men brukte den ikke siden jeg ikke så/følte feilene. Dagen etter hadde alle noen biter, så bruk den uansett! Jeg tror jeg kan ha sett noen sitte ute for folk å bruke, men ikke helt sikker på at det var det det var. Ikke noe å bekymre deg for, men hvis du husker... bruk det! :-)

  Les mer

  29. juli 2022

  Opplevelsen involvert av en gelato- og pizzalagingsklasse i en vakker Toscana-gård. Max, gelato-kokken ga oss en gjennomgang av gelatos ingredienser. Vi har deretter delt oss i grupper på to for å lage vår egen gelato eller sorbe i et veldig fint og rent kjøkken med klimaanlegg. Mens vi ventet på at gelatoen skulle sette seg, gikk vi videre til pizzalagingsklassen som ble holdt utendørs. Arla & Tiziano pizzakokkene viste oss hvordan vi lager og strekker deigen. Vi har så laget våre egne individuelt, valgt ønsket pålegg og servert pizzaene våre i et vakkert panoramarom med rød vino. Våre gelatos til dessert! Vær oppmerksom på at i aktivitetsbeskrivelsen i GetYourGuide er det notert at vegeterisk kosthold ikke kan tilrettelegges som ikke er nøyaktig. Jeg er vegetarianer, og det var nok av vegetarisk pizzapålegg å velge.

  Les mer

  17. juli 2022

  Produkt-ID: 109138