Legg til datoer

Firenze Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
  • Verksteder og kurs
306 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 20

Ofte stilte spørsmål om Firenze

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Firenze?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Firenze?

De beste dagsturene og utfluktene fra Firenze er:

Pisa

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Alt var veldig bra i dette museet: trerekonstruksjoner av dette geniet, pyntet med veldig klare forklaringer enten på skjermer eller på papir, presentasjoner av hans personlige notatbøker, informasjon om hans forskjellige steder i livet, små treelementer tilgjengelig for å rekonstruere komplekse former som gleder barn og pappaer... Mens man ikke glemmer den veldig vennlige personen ved inngangen og veldig rene toaletter. Sterkt anbefalt når du besøker Firenze.

Vel, for et interessant sted dette er. jeg og familien syntes denne opplevelsen var fascinerende. den har til og med mange vanskelige visninger av Leonardos ideer eller oppfinnelser. Vi føler alle at vi forstår mannens historie bedre etter dette besøket. Jeg tror dette er et flott sted å besøke enten du er ung eller gammel, mange små barn her, men mitt nysgjerrige sinn likte det like godt. fantastisk attraksjon egentlig, vi bruker litt over en time her.

Veldig fin opplevelse! vakker hage, veldig omfattende, mye turgåing og få skyggefulle områder, så litt vanskelig med små barn (4 og 2 år). Vi kunne ikke komme til Medici-grottene, få eller ingen klare veibeskrivelser. Den manglet en papirplan eller muligens en app for å kunne flytte. Og heller ingen informasjon om lydguidene beskrevet i aktivitetserklæringen. Men i det hele tatt å gjøre, viktig passasje av besøket i Firenze.

Fint å billetten klar, alt var greit.. lite folk kl 1100. 23. oktober.. Pitti og Hagen var fantastisk. Det er lurt å vite hva en skal se… det er veldig mange kunstverk! Vi var i sølvrommet, det var egentlig mange rom med mange flotte saker familiene har eid. Vi var i Pitti 7 og Bobolihagen tilsammen 7 timer. Fint med en koselig kafé å hvile i

Ankom 15 minutter før tiden, og de slapp oss inn uansett ved å hoppe over alle køene. Perfekt og lyttet lydguide for hvert arbeid vi er interessert i. Storslått galleri med mange fantastiske verk vist veldig bra. Veldig lang tur, men det har tilfredsstilt oss på alle måter !!