Firenze
Museer og utstillinger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Firenze Museer og utstillinger

Hva er andre ting å gjøre enn Museer og utstillinger som er verdt å besøke i Firenze?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Firenze er:

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Opplevelsesrik dag! Fantastisk kunst!

Omvisninga i Accademiagalleriet fortjener 5 stjerner. Vi hadde en svært kompetent (kvinnelig) guide, som snakka tydelig og god engelsk. Inntrykket etter Uffizigalleriet er mer blanda. Guiden var litt vanskeligere å forstå, alt gikk i høyt tempo - og så var det så mange andre der! "Stinn brakke" - men det skyldes jo all den fantastiske kunsten. Vi ble ganske slitne etterhvert - både i hodet og i beina.

Det fungert bra.

Kort kø for å hente ut billetter ved door3, så til door 1 for sikkerhetskontroll. Tok totalt 10 minutter så var vi inne. Museet er imponerende stort med fantastiske malte motiver i takene.

Stor kulturopplevelse

Vi hadde lest litt på forhånd, det lønte seg. Det blir fort veldig mange navn og årstall å bare høre på guidingen. Vil beskrive besøket med to ord: imponerende og vakkert. Anbefales.

Dyktig guide

Vår guide, Laetitia var dyktig, vennlig og omsorgsfull. Hun tok seg alltid tid til å svare på spørsmål og kunne svare på alle. Guidingen i små grupper anbefales. Value for money!

Koster litt ekstra, men det er det vel verdt. vi ble sluppet inn til tiden, ikke overfylt. Ekstra pluss for at det var lett å finne bord i cafeen og kort ventetid på mat/drikke.