Legg til datoer

Firenze Kunst

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Flerdagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Verksteder og kurs
208 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 13

Ofte stilte spørsmål om Firenze

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Firenze?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Firenze?

De beste dagsturene og utfluktene fra Firenze er:

Pisa

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Alt fungerte som smurt, men til tross for mengden av turister i byen var det veldig lite som skjedde og en av sideinngangene ville ikke vært mindre raske å komme inn. Relativt rolig hage (park) oase midt i den travle byen. Beste utsikten over katedralen. Ikke alle områder er tilgjengelig for øyeblikket på grunn av anleggsarbeid, men 4,5 hektar med vakkert anlagt område. Den botaniske hagen stenger mellom kl. 13.00 og 14.00, men bør ikke gå glipp av. Riktige stigninger, et visst kondisjonsnivå og solide sko er nyttig.

Veldig fin opplevelse! vakker hage, veldig omfattende, mye turgåing og få skyggefulle områder, så litt vanskelig med små barn (4 og 2 år). Vi kunne ikke komme til Medici-grottene, få eller ingen klare veibeskrivelser. Den manglet en papirplan eller muligens en app for å kunne flytte. Og heller ingen informasjon om lydguidene beskrevet i aktivitetserklæringen. Men i det hele tatt å gjøre, viktig passasje av besøket i Firenze.

Denne juli var en veldig varm måned. Det er ikke mye skygge i hagen, og det er mye å gå. Det er mye terreng å dekke hvis du vil se alt på kartet deres. Mine voksne barn elsket det. Jeg har vært i hagen flere ganger før og foretrekker oktober eller mars fremfor dette varme/fuktige juliværet. Hvis du har tid, kan du gå en tur og gå inn. Jeg tror det tok oss ca. 3 timer å se alt.

Ankom 15 minutter før tiden, og de slapp oss inn uansett ved å hoppe over alle køene. Perfekt og lyttet lydguide for hvert arbeid vi er interessert i. Storslått galleri med mange fantastiske verk vist veldig bra. Veldig lang tur, men det har tilfredsstilt oss på alle måter !!

Flott service. Det koster bare € 2 mer enn direktekanalen til Uffizi-siden, men de er alle verdt det. På grunn av helseproblemer måtte jeg endre datoer, jeg ble fulgt av hjelpen og fornøyd uten å tape pengene fra forrige bestilling. Sterkt anbefalt!