Firenze Hopp på/hopp av-turer

  • Hopp-på hopp-av-turer
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Firenze

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Firenze?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Firenze?

De beste dagsturene og utfluktene fra Firenze er:

Pisa

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Samlet vurdering

3.7 / 5

basert på 1 340 vurderinger

Punktlig, praktisk, god AC og vennlig personale. Vi bestiller alltid disse bussene som en metode for å komme oss rundt i byene uten å prøve å finne ut av offentlig transport. Stor ulempe med denne var det faktum at den siste turen var klokken 5.30! Det gir ingen mening! I sommervarmen ønsket vi å gjøre det meste av aktivitetene våre etter denne tiden. Dette gjorde dessverre at det ikke var god valuta for pengene.

Noen av de minst kostbare hopp på hopp av-turene jeg har gjort, men det er ikke mye å se ettersom de fleste severdighetene er i sentrum av byen hvor bussen ikke går. Det går imidlertid til Michaelangelo plaza som gir fantastisk utsikt over byen. Busser gikk hvert 20. minutt uten feil.

Veldig fin aktivitet å få en idé fra toppen av byen og moro med for barna, lyden på våre stasjoner med hodetelefoner fungerte dårlig og talen med beskrivelsen uten hodetelefoner var for lavt i volum. Dette må forbedres, resten er greit.

Hop on Hop off-bussen er en flott måte å ha en rask tur rundt i byen, bestemme hva du vil se og få peiling på byen litt (spesielt når du reiser alene). 10 % rabatt fra å vise billetten din i neste by hjelper også med kostnadene.