Verksted eller kurs

Firenze: Lær å lage pizza og gelato (iskrem)

Firenze: Lær å lage pizza og gelato (iskrem)

Aktivitetsleverandør: My Tour in Italy

Fra NOK 1.009 per person

Lær å lage en tradisjonell italiensk pizza og typisk gelato (iskrem), på et 3-timers matlagingskurs i Firenze. Få tips om teknikker fra en kyndig kokk. Smak deretter på dine egne kreasjoner på slutten av kurset, og nyt smaken av Italia.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Varighet 3 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk

Opplev

Høydepunkter
  • Lær å strekke, sause og bake pizzadeig
  • Få tips om teknikker for å lage en perfekt italiensk gelato
  • Beundre arbeidet ditt før du nyter det du har laget fra bunnen av
Beskrivelse
Lær å lage en typisk italiensk pizza med hjelp av en lokal kokk fra Firenze og få matlagingstips om pizza og gelato i hjertet av "renessansens vugge". Ved ankomst vil en kyndig kokk være tilstede for å hjelpe deg med å forberede den fleksible gjærdeigen som strekkes til den er nærmest papirtynn. Lær å lage en smakfull, men enkel, tomatsaus. Selv om du normalt baker pizza i ovnen, er disse teknikkene universelle. Brett opp ermene for å strekke deigen, legg på saus og deretter steke pizzaen. Avslutt med å skjære og prøve den beste pizzaen du noensinne har smakt! Når du har laget pizzaen din kan du begynne med gelatoen! Lær om de grunnleggende ingrediensene og hvordan du velger de beste råvarene i henhold til bestemte prinsipper. Få tips om oppbygging og anvendelse av naturlige farger, varme- og fryseteknikker og hvordan hver og en har ulike effekter på ingrediensene. Ikke glem å få et sertifikat før du går!
Inkludert
  • Alle ingredienser til å lage pizza og gelato
  • Middag med drikke (vin eller mineralvann) inkludert
  • Diplom
  • Matlagingskurs med en lokal kokk
  • Tips
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
  • Du må ta med egne hodetelefoner
  • Du må ta med og bruke munnbind
  • Du må fylle ut et skjema med reiseinformasjon
  • Munnbind er påkrevd innendørs

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møtestedet ligger i nærheten av Mercato Centrale.

Åpne i Google Maps ⟶
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,4 /5

basert på 113 vurderinger

Samlet oversikt

  • Guide
    4,7/5
  • Verdi for pengene
    4,2/5
  • Service
    4,3/5
  • Organisering
    4,1/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

It didn't get off to a good start as the guide got us to the class 30 minutes late due to lack of communication. At first we weren't sure whether we'd be able to join but chef Emanuele allowed us. However the My TOURS representative was too focused on trying to take payment from a customer when we were already late - ridiculous. We had missed the entire dough making part but were still able to make a pizza as chef had prepared extra by chance. Chef was lovely and so were the other people in the class. Apart from the rocky start, it was a great time.

Les mer

9. juli 2019

Oversett

Fun experience

The cooking class was a nice experience while on our trip to Florence. Our guide/chef was very social and talkative, which was slightly annoying at the start since we wanted to start cooking, but at the end it was nice to have a chef that we could talk to about more than just cooking, and was open to conversation about all kinds of stuff. The pizza making was nice and informative, but the ice cream making was just an explanation. However, after asking if we could try to make the mixture ourselves, the chef let us actually try it. All in all, a very fun and unique experience and of course some very tasty pizza and gelato!

Les mer

12. juni 2019

Oversett

This is the best cooking class's I have ever had

I really liked the cooking class, I think a big part of its charm is the teacher. In my case the teacher was called Thomas, he explained everything so well and answered all of my questions. Anther important thing I wanted to mention is that I really liked the atmosphere this class had and the teamwork that it involved. In conclusion I would reccomend this class to anyone that has some free hours to spend on Florence while also learning something interesting about cooking.

Les mer

2. juni 2019

Oversett

Produkt-ID: 48911