Legg til datoer

Firenze Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Verksteder og kurs
  • Andre opplevelser
46 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Firenze

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Firenze?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Firenze?

De beste dagsturene og utfluktene fra Firenze er:

Pisa

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Alt fungerte som smurt, men til tross for mengden av turister i byen var det veldig lite som skjedde og en av sideinngangene ville ikke vært mindre raske å komme inn. Relativt rolig hage (park) oase midt i den travle byen. Beste utsikten over katedralen. Ikke alle områder er tilgjengelig for øyeblikket på grunn av anleggsarbeid, men 4,5 hektar med vakkert anlagt område. Den botaniske hagen stenger mellom kl. 13.00 og 14.00, men bør ikke gå glipp av. Riktige stigninger, et visst kondisjonsnivå og solide sko er nyttig.

Alt var veldig bra i dette museet: trerekonstruksjoner av dette geniet, pyntet med veldig klare forklaringer enten på skjermer eller på papir, presentasjoner av hans personlige notatbøker, informasjon om hans forskjellige steder i livet, små treelementer tilgjengelig for å rekonstruere komplekse former som gleder barn og pappaer... Mens man ikke glemmer den veldig vennlige personen ved inngangen og veldig rene toaletter. Sterkt anbefalt når du besøker Firenze.

Vel, for et interessant sted dette er. jeg og familien syntes denne opplevelsen var fascinerende. den har til og med mange vanskelige visninger av Leonardos ideer eller oppfinnelser. Vi føler alle at vi forstår mannens historie bedre etter dette besøket. Jeg tror dette er et flott sted å besøke enten du er ung eller gammel, mange små barn her, men mitt nysgjerrige sinn likte det like godt. fantastisk attraksjon egentlig, vi bruker litt over en time her.

Veldig fin opplevelse! vakker hage, veldig omfattende, mye turgåing og få skyggefulle områder, så litt vanskelig med små barn (4 og 2 år). Vi kunne ikke komme til Medici-grottene, få eller ingen klare veibeskrivelser. Den manglet en papirplan eller muligens en app for å kunne flytte. Og heller ingen informasjon om lydguidene beskrevet i aktivitetserklæringen. Men i det hele tatt å gjøre, viktig passasje av besøket i Firenze.

Denne juli var en veldig varm måned. Det er ikke mye skygge i hagen, og det er mye å gå. Det er mye terreng å dekke hvis du vil se alt på kartet deres. Mine voksne barn elsket det. Jeg har vært i hagen flere ganger før og foretrekker oktober eller mars fremfor dette varme/fuktige juliværet. Hvis du har tid, kan du gå en tur og gå inn. Jeg tror det tok oss ca. 3 timer å se alt.