Legg til datoer
Opplevelser i

Firenze

Toscana er full av renessansens innflytelse, noe som er tydelig i de utallige arkitektoniske og kunstneriske perlene.

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 58 217 vurderinger

Det var mer enn veldig bra, spesielt takket være våre flotte guider, Ado og Chris!! Alt var supert organisert. Måltidet var også opp til mine forventninger for prisen betalt (15 euro). Å se Cinque Terre fra toppen av fjellene eller fra havet er et vidunder i seg selv!! Jeg anbefaler denne aktiviteten!

Det var en flott tur, guidene var fantastiske, fortalte oss ikke bare om cinque terre, men også om andre nærliggende byer og områder. Vi hadde akkurat nok tid i hver by og fikk gode anbefalinger fra guiden vår, Chiara, hva vi skulle spise, drikke, kjøpe eller gjøre.

Hop on Hop off-bussen er en flott måte å ha en rask tur rundt i byen, bestemme hva du vil se og få peiling på byen litt (spesielt når du reiser alene). 10 % rabatt fra å vise billetten din i neste by hjelper også med kostnadene.

Idylliske vingårder, morsomme og interessante guider, god vin, deilig mat, flink sjåfør, hyggelig gruppe. Skal anbefale til alle som skal til dette området.

Takk til Emma og Ado for deres pep og deres gode humør, en veldig fin opplevelse å gjøre, intens og noen ganger litt fysisk men for storslåtte landskap!