Ting å gjøre Firenze

Toscana er full av renessansens innflytelse, noe som er tydelig i de utallige arkitektoniske og kunstneriske perlene.

Ofte stilte spørsmål om Firenze

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Firenze?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Firenze?

De beste dagsturene og utfluktene fra Firenze er:

Pisa

Flere reisetips for Firenze

Vil du vite mer om aktiviteter i Firenze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Firenze

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 58 217 vurderinger

Flott tur til Cinque Terre, høydepunktet på turen var definitivt turen som vi absolutt vil anbefale hvis du er i stand til det! Turledere var veldig vennlige og fikk dagen til å gå knirkefritt, guiden vår "Gen" var veldig vennlig og kunnskapsrik. Cinque Terre er et nydelig område og verdt et besøk ville vært fint å ha litt lengre tid i hver av byene for å føle at vi hadde utforsket området fullt ut. Eneste tingen å forbedre var møtestedet var 10 minutters gange fra bussholdeplassen, ville ha spart tid til å møtes på bussholdeplassen.

Vel, for et interessant sted dette er. jeg og familien syntes denne opplevelsen var fascinerende. den har til og med mange vanskelige visninger av Leonardos ideer eller oppfinnelser. Vi føler alle at vi forstår mannens historie bedre etter dette besøket. Jeg tror dette er et flott sted å besøke enten du er ung eller gammel, mange små barn her, men mitt nysgjerrige sinn likte det like godt. fantastisk attraksjon egentlig, vi bruker litt over en time her.

Super anbefalt tur og guidene som Guido og Francesca rørte ved oss er de beste, de forklarer alt for deg, de er oppmerksomme på gruppen. Det eneste dårlige poenget var restauranten, maten var ujevne og serveringspersonalet var svært uhøflig mot middagsgjestene. alt annet utmerket

Ankom 15 minutter før tiden, og de slapp oss inn uansett ved å hoppe over alle køene. Perfekt og lyttet lydguide for hvert arbeid vi er interessert i. Storslått galleri med mange fantastiske verk vist veldig bra. Veldig lang tur, men det har tilfredsstilt oss på alle måter !!

Supert opplegg, deilig pizza på Napoleone og veldig flott konsert… Det var et veldig godt konsertlokale. Nydelig akustikk.