Våre mest anbefalte ting å gjøre i Fiesch

Aletschbreen: Tur-retur-taubilbillett til Eggishorn

1. Aletschbreen: Tur-retur-taubilbillett til Eggishorn

Ta en 20-minutters taubanetur fra Fiesch mot Eggishorn. Gjør et raskt bytte på Fiescheralp som er enkelt og egnet for de med begrenset mobilitet; Eggishorn er egnet for rullestoler og barnevogner. Når du når toppen av Eggishorn, ta turen over til det imponerende utsiktspunktet i en høyde av 2869 meter. Beundre hele lengden og vidstrakten til Great Aletsch-breen i all sin prakt fra utsiktsplattformen. Snu deg rundt og få utsikt over de høyere toppene og de mest kjente fjellene i Sveits. Se Mönch, Eiger, Jungfrau, Wannenhorn og Finsteraarhorn. Vest for området kan du beundre Weisshorn, Mischabel-gruppen med Dom, og selve Matterhorn danner et fantastisk 360° panorama. Mens du er der, skriv dine ønsker, bekymringer eller lykkelige øyeblikk på en lykkestein ved utsiktspunktet slik at du kan gå tilbake til dalen med et lettere steg og et lettere hjerte. Bruk din tur-retur-taubanebillett for å gå tilbake til Fiesch hvor turen slutter.

Aletsch Arena: Paragliding Tandem Flight Basic

2. Aletsch Arena: Paragliding Tandem Flight Basic

Du møter din tandemparaglidingpilot i butikken i Fiesch. Du vil gå med ham til startstedet enten med buss eller med gondol. Piloten vil utstyre deg med en sele og en hjelm. Etter en kort instruksjon og et par skritt nedover fjellet flyr du og kan lett lene deg tilbake i selen og oppleve den fantastiske utsikten over Aletsch Arena. Etter ca. 15 min flytid lander du trygt ved landingsfeltet. Under flyturen tar piloten bilder og videoer som du kan kjøpe etter flyturen.

Aletsch Glacier-Tandem Paragliding

3. Aletsch Glacier-Tandem Paragliding

Nyt spennende øyeblikk og nyt en uforglemmelig opplevelse på en tandem -paraglide i Alpens hjerte over den fantastiske Aletschbreen. Møt piloten din på flyskolen i Fiesch, en 20-minutters kjøretur fra Brig. Ta enten taubanen eller skyttelbussen til startpunktet. Få en sele og hjelm, og etter en kort instruksjon og et par trinn, start opp i luften. Len deg komfortabelt tilbake og beundre den praktfulle utsikten over isbreen og fjellene ovenfra. Etter 25 minutter lander du jevnt ved landingsfeltet i Fiesch.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Fiesch

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Fiesch

Utforsk alle

Flere reisetips for Fiesch

Vil du vite mer om aktiviteter i Fiesch? Trykk her for full oversikt