Legg til datoer

Ting å gjøre Fátima

Tilgjengelige aktiviteter

104 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Ofte stilte spørsmål om Fátima

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Fátima?

Flere reisetips for Fátima

Vil du vite mer om aktiviteter i Fátima? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fátima

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 4 160 vurderinger

turen er organisert av Lisboa-ryttere. Vi har totalt 8 personer. Sjåføren vår er også vår guide. Jeg håper jeg stave navnet hennes riktig - Tonia. Hun er veldig kunnskapsrik og forklarte veldig tydelig om den historiske bakgrunnen på de forskjellige stedene, og svarte også på spørsmål som ble stilt av gruppen relatert til Portugal. Vi startet dagen på Fatima ..... det var regn og vind når vi reiste fra Lisboa til Fatima. Tonia gir oss også paraply som var så nyttig fordi det regnet i mellom i løpet av fritiden vår til å utforske. Så var vi på vei til den praktfulle Bathala klostret. Før vi dro opp til stupet for å se på en vakker bølge i Nazare, fikk vi tid til å spise lunsj. Til slutt endte turen vår på Obidos - middelalderby med slottsmuren som du kan gå på. Fordi vi har en liten gruppe, er Tonia veldig imøtekommende for enhver forespørsel og den tillatte tiden i hver attraksjon så lenge hele gruppen var enige. Jeg anbefaler denne lille gruppeturen !!!

Vi var så heldige å ha Tanya som vår guide. Jeg gjør alltid leksene mine før jeg ble med på turgrupper så jeg kan sette pris på og forstå mer hva turguiden sier om et sted vi besøkte. Tanya hadde nok kunnskap om hver minste ting om alle stedene vi besøkte - Fatima, Batalha, Nazare og Obidos. Jeg setter stor pris på det faktum at hun er kjent med andre forhold relatert til Lisboas historie, inkludert hendelser som skjedde i andre land og hvordan det påvirket formen til portugisernes historie. Jeg likte vår utveksling av informasjon, men likte mest kunnskapen hun delte til meg om korstogene og karakterene rundt dette emnet og hvordan Portugal spilte en rolle i alle disse hendelsene. Alt i alt er hun en av de beste turguidene alle kan be om. Hun underholder spørsmål om alt innhold som er relatert til turneen og går utover konteksten til hva slags tema som blir diskutert. Jeg virkelig likte samtalene våre

Veldig fin tur, veldig godt organisert, den totale reiseruten verdt et besøk. Ricardo, guiden vår, var veldig kunnskapsrik og svar på alle spørsmålene våre, i tillegg til dette reiste jeg med babyen, og han var veldig støttende for å imøtekomme alt det som er nødvendig for at vi skal kunne reise komfortabelt.