Legg til datoer
Opplevelser i

Famagusta

Flere reisetips for Famagusta

Vil du vite mer om aktiviteter i Famagusta? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Famagusta

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 188 vurderinger

Det var morsomt å se Kypros sine fine grotter, steiner og naturlige broer som du ellers kunne gå glipp av. Vi hadde også muligheten til å bade i Konnos bay hvis vi ønsket. Jeg anbefaler at du gjør det siden det er en fantastisk strand. Vi hadde en veldig hyggelig og morsom guide som viste oss vakre Kypros og fortalte oss litt om historien. Veldig fornøyd med utflukten!

Turen var flott, guiden vår var veldig morsom og ga litt informasjon om de forskjellige stedene og Kypros generelt. Utsiktspunktene var spennende og badestoppet lå vakkert til i en grunne bukt. Det var noen få jeeper som skulle til de forskjellige punktene, men ingen av holdeplassene var overfylte. Absolutt anbefaling, takk til teamet!

Jeep-turen var virkelig flott, den tillot oss å besøke de vakreste hjørnene av Ayia Napa og dens omgivelser. På toppen av det, var guiden veldig hyggelig og veldig morsom som ga oss selvtillit for turen. Viktig aktivitet hvis du ønsker å besøke steder du ikke nødvendigvis ville hatt muligheten til å besøke selv. Nyt ️

Fin tur med Jeep, trivelig sjåfør som også forteller interessante ting. Var vel verdt det. Vår plassering var ikke tilgjengelig på stedet for henting/levering. Men vi kunne fortsatt bli hentet. Kanskje endre siden fordi på den måten sannsynligvis færre vil ta valget for denne ekskursjonen.

Fantastisk offroad-tur med den beste guiden Antony. Var veldig gøy