Legg til datoer

Fado in Chiado

  • Adgangsbilletter
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Fado in Chiado

Vil du vite mer om aktiviteter i Fado in Chiado? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Fado in Chiado

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 757 vurderinger

En oase av ro i det travle distriktet og en vennlig velkomst. Showet startet med en vakker gitar, hvorpå sangerinnen ga publikum det det var kommet for - den unike vokalfadoen. En mannlig sanger vekslet med henne, og det var mer nydelig gitar. Det var utrolig hvor mye som ble pakket inn i en time. Finalen ble gjennomført uten forsterkning - en fantastisk nærme et show du ikke bør gå glipp av.

Min mann og jeg likte forestillingen. Vi beklaget at det ikke var nok stoler i venteområdet. Da vi kom inn, femten minutter før forestillingen startet, var alle plassene tatt. På grunn av min alder og nylige helseproblemer var det vanskelig for meg og mannen min å stå og vente på dørene til teatret der forestillingen skulle åpne.

Artistene er gode: to gitarister (en med den typiske portugisiske gitaren) og to stemmer, en kvinnelig og en mannlig. De engasjerte også publikum på en hyggelig måte. Den eneste ulempen: det er et typisk show for turister. Ekte fado er født i tavernaer og er ikke å se i teateret... Uansett, det var hyggelig

Gut zu Fuß zu erreichen. Sehr gute Darbietung ohne jeden Schnick Schnack. Ein sehr guter Einstieg um den Fado kennen zu lernen.