Opplevelser i
Èze

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Èze

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Èze?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Èze er:

Flere reisetips for Èze

Vil du vite mer om aktiviteter i Èze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Èze

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 4 079 vurderinger

Turen var veldig bra da vi var i stand til å se mange forskjellige steder langs den franske rivieraen på en dag. Vi besøkte Cannes, Antibes, Eze, Saint Paul De Vence og Monaco i tillegg til å ha en tur rundt en parfymefabrikk. Guiden vår Xavier var veldig bra og var veldig informativ og holdt turen morsom. Det eneste negative ville være å foreslå at hvis filmfestivalen i Cannes og Monaco F1-løpet er i gang, kan det kanskje kjøres andre turer enn den jeg gjorde, da mange veier er stengt, noe som betyr at du ikke kan se Cannes og Monaco som det er. kaos på disse stedene denne helgen. Til tross for dette - guiden vår Xavier gjorde en god jobb for å finne måter rundt og fortsatt vise oss fantastiske ting, han prøvde virkelig hardt for å sikre at vi fortsatt så alt og er en flott guide!

Guiden vår Xavier Scottbi var utmerket og gjorde turen veldig hyggelig - han var kunnskapsrik, underholdende og stoppet på flotte steder for å ta fine bilder. Legg merke til at turen er ganske fullpakket, og du kommer ikke til å bruke mye tid på mange av stoppestedene - vi stoppet i 40 minutter til 1,5 timer på de fleste stopp. Vi var også skuffet over at turbyrået ikke inkluderte informasjon om at du ikke ville være i stand til å stoppe i Cannes og gå på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, spesielt når det er oppført som et stopp på turen (vi stoppet ikke i Cannes og tok bare bilder mens vi kjørte gjennom den).

Xavier var en fantastisk guide, som tok oss gjennom Cannes selv om barrikader for filmfestivalen gjorde det vanskelig, og kjørte oss på ruten til Monaco Grand Prix i tillegg til de vanlige turstedene. Dagen var lang, men vi hadde en jovial gruppe. Det viser seg at Xavier er en sanger, og vi oppfordret ham til å spille av lyden og til og med en video av sangen hans under kjøreturen til de forskjellige byene.

5-turen var veldig bra. Guiden vår Vitali var veldig hyggelig, vi hadde det gøy. Landsbyen Eze og parfymeriet var fantastisk. Også Monaco og Monte Carlo var interessante å besøke. Tiden var nok til at vi fikk et godt inntrykk. Hvis du liker å besøke noe spesielt lenger, bør du bestille en annen tur eller gå selv. Men for et kort besøk for å se så mye som mulig, er denne turen sterkt anbefalt.

Alt var fantastisk. Guiden det var forferdelig. Han svarte på alle spørsmålene vi hadde