Legg til datoer

Ting å gjøre Everglades

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Bykort
  • Eventyr
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Everglades

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Everglades?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Everglades er:

Flere reisetips for Everglades

Vil du vite mer om aktiviteter i Everglades? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Everglades

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 6 923 vurderinger

Turer var hvert 20. minutt og vi ankom rundt 10 am. De er også regn eller solskinn, heldigvis slo vi ut regnet og hadde en flott tid. Det er parringssesong for fuglene som bor i Everglades, så vi så flokker og flokker av dem. Vi var også heldige og så flere gatorer i naturen. Men hvis du ikke er heldig nok til å se noen gatorer i naturen, etter turen var det et show hvor vi ble introdusert for flere dyr, inkludert noen amfibier, fugler og selvfølgelig gatorer. Guiden vår var flott mens vi var ute på vannet, og showdirektøren var utrolig modig, og gikk inn i buret med flere alligatorer. Vi vil absolutt anbefale siden det er en flott måte å oppleve nasjonalparken på og alle dyrene i fangenskap blir reddet fra fisk og vilt. Absolutt verdt å støtte!

Jeg betalte $ 25,00 for en billett. Turen var 1 time. God pris for turens lengde. Turistguide var veldig kunnskapsrik om dyreliv og alt annet. Vær forberedt i tilfelle det regner fordi turen fortsetter hvis det regner. Vi fikk regnet litt på. Dette var en flott tur for en som ikke vil gjøre 5 eller 6 timers turer. Jeg bestilte denne turen / kjøpte billett online. Hvis det ikke regner, blir du ikke våt fra båtturen (jeg sier dette fordi det ser ut som om du ville sett det i bilder eller vids på nettet) Det var mye moro og jeg vil anbefale dette til hvem som helst

Jeg hadde lest mange dårlige anmeldelser om denne aktiviteten, men ærlig talt, opplevelsen vår var flott, vi så flere alligatorer, guiden var sjarmerende og løp mye gjennom vannet, noe som gjorde det veldig gøy, showet var også veldig underholdende. Mine barn var også fornøyd med det, en helt annen opplevelse og 100% anbefalt.

Busstur til og fra Everglades Safari Park (merk at dette er atskilt fra Everglades nasjonalpark med inngangsbillett og turstier - det er lenger sør), båttur og alligatorutstilling. God verdi, morsom tur i tørre sesongen. Det var stort sett sol og vi fikk se flere lange gatorer på nært hold.

Flott båttur hvor vi så alligatorer og forskjellige fugler. Inspirerende guide.