Opplevelser i
Estoril

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Estoril

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Estoril?

Flere reisetips for Estoril

Vil du vite mer om aktiviteter i Estoril? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Estoril

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 4 851 vurderinger

Dette var en flott tur og veldig bra å gi deg et glimt av steder utenfor Lisboa. Det var verdt tidlig å se Sintra før det blir for travelt. Guiden vår, Reneta var veldig kunnskapsrik og vennlig og var veldig omgjengelig. Vi kunne stille spørsmål og prate i tillegg til den formelle turen. Det var godt tempo og det ble gitt nok tid på hvert av de besøkte stedene, selv om litt mer tid i Cascais kan ha vært fin.

Turen/ Opplevelsen var fantastisk fra begynnelse til slutt. Har vært på mange guidede turer, men aldri møtt en guide som var så omgjenge, kunnskapsrik og fantastisk. Han kunne virkelig jobben sin. Får ikke skryt nok av han. Alle stedene han tok oss med til, er virkelig minner for livet. Takk for turen!

Veldig hyggelig og kunnskapsrik guide. Alt gikk veldig greit fra vi ble hentet på hotellet til vi kom hjem. Sjåføren var også veldig dyktig og visste hvordan vi skulle komme fram på de forskjellige stedene. Turen var virkelig valuta for pengene

Veldig bra og billig service

Dette gikk veldig bra. De sto med skilt ved utgang og ble geleidet ut til bilen. Betalte kun 395kr for 2 personer helt til Cascais Anbefales virkelig. Taxi koster 700-900kr

Veldig bra

Stor kunnskapsmengde hos guide, både historisk og allment. En av de beste guider jeg har truffet. Kvikk til å løse praktiske problem som oppstod under veis.