Legg til datoer

Ting å gjøre i
Essaouira

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Essaouira

Fra Marrakesh: Heldagstur til Essaouira

1. Fra Marrakesh: Heldagstur til Essaouira

Utforsk den sjarmerende kystbyen Essaouira på en dagstur fra Marrakesh. Nyt litt fritid til å utforske, hvor du kan se den travle havnen i Essaouira, spasere gjennom den livlige medinaen i byen og vandre gjennom de pulserende markedene. Start morgenen med henting fra overnattingsstedet ditt i Marrakesh. Reis komfortabelt i en bil med klimaanlegg til Essaouira. Ankom Essaouira og ta deg gjennom de rette gatene. Nyt fritiden til å besøke de historiske havnene og travle sjømatmarkedene. Spør gjerne sjåføren om forslag til det perfekte stedet for lunsj. Besøk et kooperativ av berberkvinner som produserer arganolje, og lær om dette populære lokale produktet. Se de gamle bronsekanonene som vender mot Atlanterhavet og vandre gjennom de fargerike markedene og sedertrebearbeidingsbutikkene. Etter dagen i Essaouira kan du nyte en sømløs overføring tilbake til Marrakesh om kvelden.

Fra Marrakech: Heldagstur til Essaouira

2. Fra Marrakech: Heldagstur til Essaouira

Oppdag Essaouira på denne dagsturen med en lokal guide. Utforsk havnebyens fantastiske severdigheter og gater, og se lokale markeder og gullsmeder. Dra fra Marrakech om morgenen, for et besøk til vakre Essaouira på Atlanterhavskysten. Når du ankommer havnebyen, tidligere kjent som Mogador, får du tid til å nyte de sjarmerende severdighetene i Essaouira. Ta bilder av de okerfargede veggene, det vakre og livlige Moulay El Hassan-torget, markedene også kjent som soukene, samt trange gatene i byens gamle medina. Deretter kan du nyte en lunsj med fersk fisk på en lokal restaurant. I løpet av omvisningen besøker du dessuten en sammenslutning av berberkvinner som produserer arganolje, de lokale markedene og lar deg imponere av edelstenene i juvelerkvarteret.

Fra Marrakech: Heldagstur til Essaouira & Atlanterhavskysten

3. Fra Marrakech: Heldagstur til Essaouira & Atlanterhavskysten

Opplev den bohemske stemningen i Essaouira på Atlanterhavskysten på en heldagstur fra Marrakech. Transport med luftkondisjonerte kjøretøy over vest-Marokko, nyt utsikten over det tørre landskapet og argan-trærne underveis (avhengig av tilgjengelighet). Stopp ved byen Chichaoua for kaffe. Ankom Essaouira ca. 2 timer etter avgang fra Marrakech. Få den første visningen av mer enn 10 kilometer med gylne strender, populære blant surfere på grunn av den konstante, avstivende vinden. Når du er i Essaouira er du fri til å utforske medinaen og den portugisiske arkitekturen på egenhånd. selv guidet til Skala du Port og bastion sørøst for medinaen. Spur i de labyrintiske gatene i medinaen og hør tradisjonelle Gnaoua Muicmusikk på hvert hjørne. Se håndverkere i arbeid, lage thuya-trehåndverk. Fortsett til fiskehavnen for å se fiskerne selge dagens fangst. Smak fersk sjømat over lunsj i havnen. Ta deretter en spasertur langs stranden før du går tilbake til Marrakech. Stopp underveis ved et arganolje-kooperativ for å se hvordan berber-damene behandler den tradisjonelle arganoljen, lokalt kjent som " flytende gull.»

Fra Marrakesh: Dagstur til Essaouira

4. Fra Marrakesh: Dagstur til Essaouira

Essaouira dagstur fra Marrakech tilbyr en herlig flukt til kystbyen kjent for sin pulserende kultur, fengslende historie og pittoreske natur. Avreise fra Marrakech om morgenen, tar du ut på en naturskjønn kjøretur gjennom det marokkanske landskapet mot Atlanterhavskysten. Ved ankomst Essaouira vil du bli møtt av byens sjarmerende blå og hvite medinavegger, som skaper en slående kontrast mot det asurblå havet. Når du går inn i de trange svingete gatene i medinaen, vil du finne deg selv nedsenket i en livlig atmosfære fylt med fargerike butikker, travle markeder og duften av fersk sjømat. Spaser langs de gamle vollene som omkranser byen, og tilbyr panoramautsikt over havet og den pittoreske havnen fylt med tradisjonelle blå fiskebåter. Den forfriskende havbrisen og lyden av måker over hodet skaper en rolig atmosfære mens du utforsker de sjarmerende gatene med kunstgallerier, håndverksbutikker og sjarmerende kafeer. Stranden i Essaouira er et populært sted for avslapning og vannaktiviteter. Føl sanden mellom tærne mens du tar en rolig spasertur langs kysten eller nyt en forfriskende dukkert i Atlanterhavsvannet. Du kan til og med få muligheten til å se lokale fiskere som dyktig manøvrerer båtene sine eller praktiserer den eldgamle kunsten garnfiske. Sjømatelskere vil glede seg over overfloden av fersk sjømat som er tilgjengelig i Essaouira. Nyt en deilig lunsj på en lokal restaurant, hvor du kan nyte byens berømte grillede fisk og andre lokale spesialiteter. Etterpå kan du ta deg tid til å fortsette å utforske byens kulturelle landemerker, som Skala de la Ville, et festningsverk som tilbyr fantastisk utsikt over kysten, eller det livlige Place Moulay Hassan, hvor du kan nyte den livlige atmosfæren og observere den lokale måten. av livet. Når dagen nærmer seg slutten, vil du ta fatt på returreisen til Marrakech, og bære med deg minner om Essaouiras sjarm, kystskjønnhet og pulserende kulturscene.

Marrakech: Guidet dagstur til Essaouira med Coop-besøk

5. Marrakech: Guidet dagstur til Essaouira med Coop-besøk

Utforsk de beste stedene i Essaouira på en dagstur fra Marrakech. Se den travle havnen i Essaouira, spaser gjennom den livlige medinaen i byen, og lær om en berberkvinners oljeforening. Etter henting starter dagen med å reise med varebil til Essaouira. I Essaouira tar du deg gjennom byens rette gater. Besøk de historiske havnene og de travle sjømatmarkedene, og ta deretter turen til et kooperativ av berberkvinner som produserer arganolje. Fortsett turen til de gamle bronsekanonene som vender ut mot Atlanterhavet. Vandre gjennom de fargerike markedene og butikkene med sedertreverksteder mens reiselederen viser vei. Etter en dag i Essaouira tar du en siste transfer til Marrakesh om kvelden.

Sanddynene i Essaouira: Halvdagstur med firehjuling

6. Sanddynene i Essaouira: Halvdagstur med firehjuling

Nyt de gylne sanddynene i Essaouira på en spennende tur med firehjuling (ATV). Etter en kort sikkerhetsinstruksjon, og etter å ha tatt på verneutstyr, tar du en prøvetur for å bli vant til firehjulingen og sikkerhetsreglene. Når dette er fullført, begynner din 3-timers firehjulingtur. Turen din begynner med å krysse Oued Ksob til ruinene av sultanens palass, som leder deg til den ville stranden i Diabat. Deretter kjører du gjennom de fantastiske sanddynene på både på sand og grusveier, for å få utsikt ut over Atlanterhavet.

Fra Marrakech: Heldagsutflukt til Essaouira med varebil

7. Fra Marrakech: Heldagsutflukt til Essaouira med varebil

Dagsturen til Essaouira fra Marrakech starter med en naturskjønn kjøretur gjennom Haouz-slettene. Når du kommer til landsbyen Chichaoua, midtveis på turen, tar du en pause for en kopp kaffe. Videre kjører dere gjennom arganskogen og stopper ved et lokalt kvinnekooperativ for å lære om produksjonen av fine kosmetikkprodukter laget av arganolje. Vel fremme i Essaouira har du friheten til å utforske den vakre byen i ditt eget tempo. Med sin imøtekommende lokalbefolkning og ryddige gater er det en lek å navigere i medinaen. Begynn utforskningen i fiskehavnen, der gamle portugisiske festningsverk og middelalderske krigskanoner vender ut mot Atlanterhavet. Vandre gjennom de velholdte festningsverkene i medinaen fra 1700-tallet, og dykk ned i det historiske Bab Laalouj og Mellah, det gamle jødiske kvarteret. Ta en titt på de mange kunstbutikkene, suvenirgalleriene og thuya-håndverksbutikkene som ligger langs gatene. Spis en deilig sjømatlunsj på en av de lokale kafeene før du besøker kasbahen, som er kjent for sin rolle som militærbastion. Hvis du er strandentusiast, kan du ta en spasertur langs sandstrendene og til og med spille et vennskapelig spill med lokalbefolkningen, som er kjent for sin varme og gjestfrihet. På ettermiddagen tar du farvel med Essaouira og begir deg tilbake til Marrakech. Dagsturen avsluttes med at dere blir kjørt til hotellet eller nærmeste tilgjengelige punkt ved riaden. Vi henter og bringer deg fra alle hotellene i Marrakech eller fra nærmeste tilgjengelige punkt til riaden i gamlebyen.

Marrakech: Dagstur til Essaouira med transport og Coop-besøk

8. Marrakech: Dagstur til Essaouira med transport og Coop-besøk

Møt opp utenfor Argana Cafe om morgenen, eller bli hentet på hotellet eller riaden din i Marrakech. Legg ut på en 3-timers reise til den vakre kystbyen Essaouira. Vi tar en pause på en kafé der du kan ta en matbit og strekke på beina. På det andre stoppet kan du ta bilder av geitene som klatrer i argan-trærne, før du besøker et kvinnekooperativ og ser hvordan en rekke kosmetiske produkter produseres lokalt. Når du ankommer Essouria, kan du utforske den vakre byen, de mange butikkene og den idylliske stranden på egen hånd. Til slutt forlater du Essaouira med en praktisk transport tur-retur og ankommer Marrakech sent på kvelden.

Fra Essaouira: 1-times ridetur til hest

9. Fra Essaouira: 1-times ridetur til hest

Gjør noe annerledes i Essaouira og tilbring en time med å utforske det vakre landskapet på hesteryggen. Vi henter deg på hotellet ditt, hvis det ligger utenfor medinaen, og tar deg deretter til Ranch de Diabat, ca. 3 kilometer sør for sentrum. Her kan du nyte en ridetur som kan tilpasses dine rideferdigheter og ri i et rolig tempo hvis du er nybegynner, eller galoppere på de endeløse strendene hvis du er mer erfaren. Først rir du mot elven sammen med din trofaste følgesvenn og oppdager ruinene av det gamle palasset til sultan Mohammed III, som fikk byen til å blomstre da han inviterte jøder og engelskmenn til å drive handel i byen. Fortsett langs sandstranden og få en fantastisk utsikt over det portugisiske slottet på øya Mogador i Atlanterhavet. Gå tilbake til ranchen gjennom skogen og avslutt gudstjenesten.

Essaouira: 2-timers surfeleksjon

10. Essaouira: 2-timers surfeleksjon

Surfeeventyret ditt starter i den lokale turoperatørens vannsportbutikk. Møt guiden din for dagen og bli utstyrt med alt nødvendig utstyr du trenger. Gå deretter til stranden hvor den virkelige moroa begynner! Hvis du er nybegynner, vil guiden din først hjelpe deg med å fokusere på hvordan du balanserer og dukker opp fra brettet til føttene. Lær om å forstå bølgene og hvordan du fanger den rette bølgen på det optimale tidspunktet for en god surf. Da er det på tide å jobbe med holdningen og holdningen din for å forlenge turen på brettet. Hvis du allerede har surferfaring, vil leksjonen bli skreddersydd til ditt nivå. Forklar for instruktøren din nivået av surferfaring du har, og fokuser deretter på målene dine for økten for å perfeksjonere ferdighetene dine.

Alle aktiviteter

239 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Essaouira

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Essaouira?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Essaouira?

De beste dagsturene og utfluktene fra Essaouira er:

Marrakech

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Essaouira på regnværsdager?

Flere reisetips for Essaouira

Vil du vite mer om aktiviteter i Essaouira? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Essaouira

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 696 vurderinger

Guiden vår kontaktet oss kvelden før for å gi oss all informasjon om møtested og avgangstid. Nye og komfortable minibusser fulgte oss mot Essaouira gjennom drømmende ørkenlandskap! Vår guide Khalid holdt oss med selskap under reisen, og fortalte oss historien til byen og stedene vi var i ferd med å beundre. På veien stoppet vi ved et lastebilstopp og et stopp ved et kooperativ av kvinner som jobber i Argan-olje. Og så rett mot byen med tusen farger og tusen dufter! En herlig dag for å avslutte oppholdet i dette utrolige landet!

Det var en fantastisk tur til en nydelig by! Vi ble plukket opp på avtalt sted, og turen til Essaouira var helt problemfri. Fikk masse hjelp og gode anbefalinger om alt man kunne se og gjøre i byen, samt en super anbefaling av en restaurant! For meg så var ridetur på stranden dagens høydepunkt, men Essaouira er virkelig en nydelig by! Jeg anbefaler virkelig denne turen dersom man ønsker å komme seg litt ut av Marrakesh og til litt roligere og avslappende omgivelser! Super tur, super by, super sjåfør og super «guide»!

Veldig bra! Både guiden og sjåføren er superprofesjonelle. På stoppestedet (ved det EKTE kvinnekooperativet) forklarte de veldig godt produksjonsprosessen av arganolje og alle produktene basert på den. Det er et kort stopp, ikke som andre turer som prøver å presse deg ut og er invasive og insisterende. Du kan sikkert finne bedre priser ved å søke i sentrum av Marrakech, men det gjøres med glede vel vitende om at du samarbeider med en god sak.

Hyggelig engasjert guide. I Essaouira hadde vi nok tid til å oppdage byen selv. Et lite stopp hos et arganoljeselskap underveis var morsomt og lærerikt, men presset for å kjøpe noe etterpå var mindre hyggelig. Alt i alt en fin opplevelse, absolutt anbefalt!

Dette var den beste ekskursjonen vi gjorde fra Marrakech. Sjåføren var så vennlig.