Våre mest anbefalte ting å gjøre i Espargos

Sal: Opplevelsestur på øya med en sertifisert lokal guide

1. Sal: Opplevelsestur på øya med en sertifisert lokal guide

Etter å ha blitt hentet fra overnattingsstedet ditt, ta turen til Santa Maria. Når du er der, kan du bli kjent med historien til denne byen, som har forvandlet seg fra utvinning av salt til den største turistbyen på Kapp Verde. Deretter tar du veien til Kite Beach, som er et av de beste stedene i verden for å trene kitesurfing (fra oktober til april) og blir vanligvis valgt til å holde verdensmesterskapet i kitesurfing. Besøk deretter Porto Palmeira, som er et enkelt sted hvor folk henter næring fra fiske og arbeid i havnen. span> Se ankomsten av håndverket, samt all aktiviteten rundt salg av fisk. Ta en spasertur blant de fargerike kolonihusene og sjekk ut den vakre gatekunsten. Deretter går du til Pedra de Lume-stranden, Pedra de Lume og Ilha do Sal. Der kan du besøke den første landsbyen på øya Sal, som ble grunnlagt i 1804, for å lære om historien og utviklingen til øya Sal. lokal økonomi basert på eksport av salt. Fortsett til Miragem, hvor du vil se effekten av Fata Morgana-vannillusjoner i ørkenen. Reis deretter til Buracona, hvor du vil se Blue Eye, et av de 7 underverkene på øya. Svøm i det naturlige bassenget hvis forholdene er ideelle for bading. Følg bassenget, utforske Pedra Lume Salt Crater, hvor du vil lære alt om de nærende fordelene dette saltsenteret har for de lokale. Stopp for å oppleve å flyte i dette termiske vannet som er inne i en inaktiv vulkansk kaldera. Oppdag Shark Bay, hvor du vil få opplevelsen av å se sitronhaier i sitt naturlige miljø på nært hold. Reis til landsbyen Murdeira som ligger i et naturreservat i bukten. Til slutt kan du besøke Espargos, det økonomiske sentrum av øya, hvor du kan se mer av det lokale livet, avslutte turen med transport tilbake til hotellet eller airbnb.

Sal: Halvdags katamarancruise med alt inkludert

2. Sal: Halvdags katamarancruise med alt inkludert

Hopp om bord i den luksuriøse Lounge Catamaran Sodade og få noen timer til å slappe av. Cruise ned vestkysten av Sal på den romslige båten, og nyt en annerledes utsikt mot øyens svaberg. Ta barna med deg på en morsom dag ute på havet, eller velg turalternativet kun for voksne for å nyte en opplevelse uten barn.Nipp til ubegrenset med øl og brus under hele turen. Etter henting på hotellet kan du gå om bord på katamaranen for en halvdagstur. Katamaranen har kapasitet til 90 passasjerer, men antallet er begrenset til 60 personer per tur for å sikre god plass for alle. På det solfylte dekket kan du slappe av på de komfortable salongsengene mens du vugger i takt med bølgene i Atlanterhavet. Nyt en forfriskende cocktail, et deilig glass (musserende) vin eller en kald øl. Halvveis gjennom turen kan du ta en forfriskende dukkert i havet for å bade og snorkle, teste fiskelykken med mannskapet, eller bare slappe av om bord mens en deilig matbit tilberedes. Et privat oppblåsbart basseng gir en trygg mulighet for de minste gjestene til å nyte tiden i vannet også. På vei tilbake til havnen vekkes stemningen med afrikanske vibber av lokal musikk, trommer og dans. For å gjøre en lang historie kort: en frisk bris, en kombinasjon av beroligende og oppløftende musikk, og inkludert mat og drikke, gjør denne katamaran-turen til den perfekte utflukten.

Sal: Privat flyplasstransport til Santa Maria eller Espargos

3. Sal: Privat flyplasstransport til Santa Maria eller Espargos

Unngå bryet med å navigere i et utenlandsk kollektivtransportsystem eller utgiftene til en taxi, og nyt en ren, sikker og pålitelig transport mellom hotellet ditt i Santa Maria eller Espargos by og Amilcar Cabral internasjonale lufthavn. All transport er tilgjengelig døgnet rundt. Spar tid ved å bestille hentetjenesten din i henhold til flytidene dine. Sjåføren venter på deg i ankomsthallen, med et skilt med Sal Experience på. Slapp av og start ferien med stil, vel vitende om at du reiser i selskap med en lisensiert og forsikret sjåfør som gjerne hjelper deg med bagasjen eller andre problemer du måtte ha. Så lene deg tilbake, slapp av og la sjåføren ta vare på deg.

Santa Maria, Sal Island: Sea Turtle Watching Experience

4. Santa Maria, Sal Island: Sea Turtle Watching Experience

Oppdag magien til hekkende skilpadder på denne eventyrturen Santa Maria . Bli med på en kveldstur som tar deg til strendene på øya Sal hvor skilpaddene kommer opp til land og hekker. Reis i et komfortabelt og luftkondisjonert kjøretøy for denne unike turen. Bli hentet kl. 20.00 fra overnattingsstedet ditt og nå en vakker øde strand på mindre enn en time. Bli ønsket velkommen av dine profesjonelle og trente reiseledere som vil sikre en unik og miljøbevisst opplevelse for alle gjester. Guiden din vil fortelle deg alt om utviklingen, egenskapene og nysgjerrighetene til skilpaddene. Finn ut hvorfor deres velferd er toppprioritet på øya. Kapp Verde er hjemsted for 3 skilpadder. Den gule skilpadden, også kjent som vanlig skilpadde, er den vanligste arten på Kapp Verde. Sandstrendene på Kapp Verde er en av de viktigste stedene for vanlig skilpaddehekking. I små grupper går du langs stranden om natten og ser opp for skilpadder som tar seg opp i sanden. Hvis du er heldig å se skilpaddene, ta plass og vær så stille som mulig for ikke å forstyrre dem mens du hekker. Etter en unik opplevelse, gå tilbake til overnattingsstedet ditt hvor du ankommer rundt kl. 22/23.

Sal Island: Guidet heldags høydepunktstur med lunsj

5. Sal Island: Guidet heldags høydepunktstur med lunsj

Vær klar til å bli hentet fra overnattingsstedet ditt og avreise mot landsbyen Murdeira, hvor du vil ha et kort besøk til naturreservatet og nyte utsikten over Løvefjellet. Deretter møter du lokalbefolkningen i fiskerlandsbyen Palmeira før du reiser til Buracona for å se "Blue Eye" og, hvis været tillater det, svømme i det vakre naturlige bassenget. Gå videre mot Miragem, ta noen bilder av effekten av vannillusjoner i ørkenen og ta en velfortjent lunsjpause. Nyt det lokale kjøkkenet og oppdag Kapp Verdes gastronomi. Deretter kjører du til Espargos og blir kjent med gatekunsten som skildrer den kappverdiske kvinnen, hennes Morabeza og historie. Etter det kan du ta turen til Shark Bay, en må-se når du besøker Sal. Ta på deg vannskoene, gå ut i havet, se og kom nær sitronhaiene i deres naturlige miljø. Denne arten utgjør ingen trussel for mennesker. Endelig er det tid for ditt siste "No Stress Adventure" på Pedra de Lume, i en saltpanne under havoverflaten. Kryss hulen, kom inn i det utdødde vulkankrateret og nå lagunene som saltet er hentet fra. Ta med boken din og nyt lesingen mens du flyter i verdens nest salteste termalvann, en uforglemmelig opplevelse. Turen avsluttes med avreise ved overnattingsstedet ditt.

Sal: Salt Lake Tour, Shark Bay og Pedra de Lume Village

6. Sal: Salt Lake Tour, Shark Bay og Pedra de Lume Village

Vi henter deg fra hotellet ditt i Santa Maria, Murdeira eller Espargos, og kjører til dagens første destinasjon, den østlige delen av øya for å besøke Shark Bay og se dens berømte sitronhaier på nært hold. Her vil du nyte 30 minutter av å se sitronhaiene svømme rundt deg, en fantastisk opplevelse som du vil skrive om på vei hjem. Etterpå skal vi besøke landsbyen Pedra de Lume, som var den første bosetningen på øya Sal. Her får vi se de eldgamle boligene og lære om saltindustriens betydning for utviklingen av øya gjennom gjenstander og instrumenter som brukes til å utvinne saltet. Vi besøker taubanen som en gang ble brukt til å transportere saltet som ble hentet fra Salinas. Høydepunktet på turen er et besøk til Salinas saltsjøen, den eneste saltsjøen i verden som ligger i kalderaen til en sovende vulkan. Du vil bli imponert over de forskjellige fargene i landskapet. Salinas tjener til å glemme stresset i hverdagen, ikke å måtte forlate øya uten å bade i det saltholdige termiske vannet, hvor Spa, boblebad og avslapning er tilgjengelig for alle. Den medisinske virkningen til det salte vannet er anerkjent for sin helbredende, avgiftende og metabolsk-stimulerende kraft på grunn av mineralstoffene som finnes der. I folkekunnskapen er det en enda større helbredende kraft i dette vannet. Stedet har en fascinerende innsjø hvor alle kan bade og flyte selv uten å vite hvordan man svømmer. Endelig er vi tilbake på hotellet ditt i Santa Maria kl. 17.00.

Sal: Espargos bytur, lokalt liv og Kapp Verde Tapas

7. Sal: Espargos bytur, lokalt liv og Kapp Verde Tapas

Kom og besøk byen Espargos, det økonomiske sentrum av Sal-øya, på en tur for å oppdage vår opprinnelse, vår livsstil, vår kultur og vårt folk og smake på en typisk Kapp Verde-drink og snacks Vi henter deg på hotellet ditt i Santa Maria, Espargos eller Murdeira og kjører til Espargos, hovedstaden på øya Sal. På vei til målet vårt stopper vi på Amilcar Cabral flyplass, som ligger sør for Espargos. Her vil vi benytte anledningen til å lære om viktigheten av konstruksjonen for utviklingen av byen. Deretter besøker vi det historiske sentrum av Espargos, går gjennom gatene og beundrer de fargerike gatekunstverkene som vi finner på veggene, en refleksjon av kulturen og dagliglivet til innbyggerne Under denne vandringen, Vi stopper ved et lokalt spisested hvor vi kan nyte en aperitiff med typiske Kapp Verde-drinker. Etter denne pausen går vi tilbake til et utsiktspunkt hvor vi kan nyte en fantastisk panoramautsikt over byen. Herfra flytter vi til forstedene, hvor vi vil oppleve morabeza (kappverdisk gjestfrihet) og den stressfrie livsstilen til lokalbefolkningen. Til slutt skal vi tilbake til hotellet.

Sal: Heldagstur rundt på øya inkludert lunsj og snorkling

8. Sal: Heldagstur rundt på øya inkludert lunsj og snorkling

Møt i resepsjonen på hotellet ditt kl. 09:15, og dra avgårde til dagens første destinasjonen, Ponta Preta. Beundre kontrasten mellom hvite naturlige sanddyner og mørkfargede vulkanske bergarter som brer seg ut i havet. Denne fantastiske kombinasjonen skaper enorme og vakre bølger, noe som gjør dette stedet populært for verdensberømte vannsportskonkurranser som surfing og windsurfing. Mens du er i Ponta Preta, får du vite mer om reiseruten og får en kort introduksjon til historien om Kapp Verde. Deretter tar du turen til Murdeira, som ligger midt på øya. Snorkle i buktens krystallklare, korallfylte vann, og få et glimt av Monte Leão, et av øyas mest fremtredende landemerker. Fra Murdeira går du så nordfra til hovedstaden på øya, Espargos. Nyt en omvisning i byen, som ender med panoramautsikt gjennom Belvedere. Neste stopp er ved fiskeværet Palmeira, den eneste havnen på øya og en industrialisert sone, som er ekstremt viktig for den lokale økonomien. Øst for Palmeira finner du Buracona, et sted med naturlige bassenger og et utrolig steinete landskap med vulkansk opprinnelse. Denne kombinasjonen skaper et fantastisk fenomen kalt «Blått øye». Fra kl. 10:30 til 13:00 skinner solen inne i en 25 meter dyp grotte, slik at du kan skimte bildet av et skinnende blått øye som stirrer på den majestetiske himmelen. Mer vest for øya ligger Terra Boa, den eneste landet for dyrking av avlinger der du kan glede deg over et annet naturopptog, en luftspeiling i midten av ørkenen. På vei tilbake til Espargos passerer du det perifere området på øya og besøker noen sosiale institusjoner, som barnehager og skoler. Ta en pause for lunsj i Espargos, og smak på en typisk rett eller nyt en av de beste pizzaene i byen. Etter lunsj, fortsetter du til Pedra de Lume, der de berømte Salinas (saltsletter) finnes inne i et utdødd vulkankrater. Bad i det terapeutiske vannet før du drar til Baia de Parda rundt kl. 16.00 for å få øye på sitronhaier. Du er tilbake på hotellet rundt kl. 17:00.

Sal-øya: Santa Maria City Tour, Street Art og Tapas

9. Sal-øya: Santa Maria City Tour, Street Art og Tapas

Vi henter deg fra hotellet for å kjøre til byen Santa Maria, den mest turistrike byen på Kapp Verde. Der vil vi besøke den emblematiske Pontão, en gang brukt til eksport av salt og i dag ankomsthavnen for håndverksbåter med fersk fisk, du vil se bevegelsen av fiskesalg, lokalbefolkningen hoppe fra broen og beundre det krystallklare turkise vannet og sandstranden Santa Maria, et av Kapp Verdes syv underverker og en av de vakreste strendene i Afrika. Deretter vil vi besøke byens historiske monumenter, spasere gjennom gatene og beundre den fargerike gatekunsten på veggene, som gjenspeiler kulturen og dagliglivet til innbyggerne. Vi vil gå blant gatene hvor du vil bli kjent med de hotteste barene og restaurantene i byen som er verdt å besøke under oppholdet. Under denne turen vil vi stoppe ved en lokal restaurant hvor vi vil smake på typiske smaker fra Kapp Verde. Etter denne pausen vil vi se en utstilling med gamle bilder og redskaper og ha en fantastisk utsikt over byen. Herfra vil vi se autentisk Kapp Verde-kunst og suvenirer, hvor guiden din vil lære deg hvordan du skiller dem. Til slutt kommer vi tilbake til hotellet ditt.

Heldagstur på Sal Island i Santa Maria

10. Heldagstur på Sal Island i Santa Maria

1. stopp ved: Santa Maria, Santa Maria, Ilha do Sal Første stopp er Santa Maria, brygga. Det er her fiskebåtene ankommer brygga om morgenen. Fisken renses og selges på brygga. En vakker scene å se. Vi kjører gjennom de lokale gatene og går til grønnsaksmarkedet. Vi avslutter på kite beach. Varighet: 2 timer 2. stopp ved: Murdeira, Murdeira, Ilha do Sal Vi besøker den lille landsbyen Murdeira. Varighet: 15 minutter 3. stopp ved: Palmeira, Palmeira, Ilha do Sal Vi går på en skole, det er tid til å handle suvenirer og vi ser fiskere på jobb. Varighet: 1 time Fjerde stopp ved: Buracona: The Blue Eye of Cabo Verde Shop, Santa Maria, Ilha do Sal Kapp Verde Under omvisningen stopper vi også ved det blå øyet. Vi tar en titt på det blå øyet skapt av naturen. Det er også et utkikkspunkt hvor du kan se det vakre blå havet. Varighet: 1 time 5. stopp ved: Espargos, Espargos, Ilha do Sal Vi stopper i hovedstaden Espargos for en deilig lunsj Varighet: 1 time 6. stopp ved: Pedra de Lume, Pedra de Lume, Ilha do Sal Vi går til saltgruven Pedra de Luma. Her kan du flyte i saltkilder eller vandre i fjellene rundt gruven. Varighet: 45 minutter Siste stopp ved: Feijoal, Cabo Verde Sharkbay! Vi går til bukta hvor sitronhaien har slått seg ned. Du går et stykke ut i havet og kan se haiene svømme mellom beina. Så kult! Varighet: 1 time

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Espargos

Alle aktiviteter

25 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Espargos

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Espargos

Hva er de beste rimelige omvisningene i Espargos?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Espargos?

Flere reisetips for Espargos

Vil du vite mer om aktiviteter i Espargos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Espargos

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 851 vurderinger

Vi likte det veldig godt. Det var mer en opplevelse enn bare en tur. Chan, guiden, er en veldig hyggelig fyr og gjør en veldig god jobb. God informasjon, fine historier og svar på alle spørsmål. Det var virkelig en morsom dag og et høydepunkt i ferien.

Startet turen i dag den 9/12/22 kl. 09.00. Alt i alt var turen med animasjonen virkelig vellykket, alt du ønsket var moro, mat, god underholdning og på toppen av det hele var til og med delfiner flotte. Jeg kan bare anbefale det

Hvis du vil ha en god tid med samvær, velg denne aktiviteten. Et super godt organisert lite cruise med garantert god stemning. En stor takk til Alina og disse lagvenninnene

Hadde en fin halv dag på katamaranen. Du vil få litt snacks (absolutt ikke lunsj). Du stopper i 1 time for å svømme. I forhold til prisen forventer du mer.....

Vi hadde en flott halvdagstur på katamaranen. Hentetjenesten fungerte perfekt. Flott lag!