Legg til datoer

Eremitasjen, Amsterdam

11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Eremitasjen, Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Eremitasjen, Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Eremitasjen, Amsterdam

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 7 653 vurderinger

Dette var så gøy å gjøre med venner! Vi fikk se de vakre bygningene i Amsterdam, her om historien, ta noen flotte bilder, og det var ingen mangel på vin og ost! Jeg vil anbefale å gå på en vanlig historisk spasertur/cruise, så vel som ved slutten av turen var vi alle litt beruset og den yngre mengden var litt bøllete. Alt i alt fantastiske vibber hvis det er det du leter etter! :)

En flott opplevelse delt med moren min under turen til Amsterdam. Båten er sikkert en av de vakreste av dem som tilbyr dette kanalcruise, teamet er veldig tilgjengelig og vennlig, spesielt Morgane! Når det gjelder den lokale vin- og ostesmakingen, en skikkelig godbit! Det var flott, vi elsket det og anbefaler flaggskip på det sterkeste!

Vi hadde en flott tid på dette cruiset! Vår skipper og vert (Stein og Ri) var så morsomme og hyggelige. De tok seg tid til å gjøre turen informativ, samtidig som de holdt det morsomt og kom med mange vitser! Herlige mennesker, båt og cruise. Vil anbefale på det sterkeste! Pluss ubegrenset med vin og ost :)

Bare flott! Vi ble servert veldig bra. Det var svært velsmakende viner; Hvit, rosé og rød.Det ble også tilbudt alkoholfri drikke. Guidene var veldig vennlige og morsomme. Osten ble tilbudt med deilig, søt sennep. Vi syntes turen var flott... Og ville bestille den igjen når som helst.

Jeg kjøpte lydturen for 5 Euro og fikk historiekunnskapen og betydningen av mange av rommene og maleriene de holdt. Tilgangen til hagene var verdt, men sørg for at du tar et kart for å støtte reisen din. Jeg tilbringer like mye tid i hagen som jeg gjorde i palasset.