Eremitasjen, Amsterdam

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Eremitasjen, Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Eremitasjen, Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Eremitasjen, Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 951 vurderinger

Sterkt anbefalt! Meg og mannen min likte turen. Anbefales spesielt på begynnelsen av en bytur, fordi du tar mange ting verdt å se og verdt å vite for turen. Mannskapet var veldig vennlige og fortalte alt som var verdt å vite om byen og de individuelle hot spots i en avslappet atmosfære. Spørsmål er også velkomne og blir godt og lykkelig forklart. Det var alltid koselig på den mellomstore, åpne båten. Puter, fersk blandet drikke (mot et pristillegg) og den flotte panoramautsikten gjør hele kanalcruise enda mer innbydende. Vi er helt fornøyde og vil anbefale det når som helst og vil også gjerne gjenta det selv flere ganger.

For en spesiell tur! Dette var den typen turneen jeg så etter. Den var liten, båtene er åpne og ikke glemme skipperen og verten der det var over all forventning. De både Mayonne og Sammy kunne fortelle oss så mye informasjon om byen. Og ikke bare at de var morsomme og dynamiske i høyden var bare enkle, avslappende og veldig informative! Ennå igjen til Mayonne og Sammy, vi vil gjerne komme tilbake en dag og slå dere sammen igjen! Ta vare på XOXO Eduke & Eileen

Jeg vil anbefale dette kanalcruise på det sterkeste, det var en veldig hyggelig og avslappet måte å se byen på. Guiden og skipperen var veldig vennlige og hjelpsomme, det samme var de ansatte som møtte deg ved kaien (jeg begynte på turen utenfor Anne Franks hus som gjorde cruiset veldig enkelt å finne). Båten var komfortabel og vi hadde alle god plass til å sitte ned.

Dette var vår favorittbåttur på hele turen. Personalet var vennlig, morsomt og kunnskapsrikt, og vi hadde en flott tid med å utforske kanalene med dem.

Veldig behagelig og avslappet times cruise gjennom byens kanaler.