Erawan nasjonalpark: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Bangkok: Erawan Park & Kanchanaburi Small-Group Tour

1. Fra Bangkok: Erawan Park & Kanchanaburi Small-Group Tour

Besøk regionen Kanchanaburi i Vest-Thailand og avdekk lokal historie på denne guidede dagsturen. Under denne minneverdige dagsturen fra Bangkok, besøk Death Railway som ble satt på kartet av filmen fra 1957, "Bridge Over the River Kwai." Begynn på et av JEATH-museet, dedikert til de allierte krigsfangene som døde ved å bygge den burmesiske jernbanen. Dette museet er en trist, men viktig påminnelse om Thailands historie. Det antas at over 100 000 liv gikk tapt i løpet av denne perioden. Besøk den historiske broen over elven Kwai for ditt neste stopp. Ha sjansen til å gå over broen, beundre det imponerende landskapet og ta et øyeblikk til å huske fortiden, før du går tilbake til overnattingsstedet/møtestedet ditt om kvelden. Fortsett til en av landets mest elskede nasjonalparker, Erawan nasjonalpark. Kom i kontakt med uberørt natur ved Erawan-fossen som har syv lag, turkise bassenger og et sett med kalksteinsgrotter ved bunnen. Ha sjansen til å beundre det imponerende landskapet og ta et øyeblikk til å huske fortiden, før du går tilbake til overnattingsstedet/møtestedet ditt om kvelden.

Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

2. Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

Du starter eventyret med en tidlig henting før du drar til elefantreservatet. ElephantsWorld er en naturvernorganisasjon dedikert til å hjelpe disse intelligente og stolte skapningene. Når du er der, vil du lytte til en introduksjon og sikkerhetsbriefing før du tilbereder mat til elefantene. Gå ned og skitne og gi elefantene et gjørmebad før du drar til elven for å skylle dem av. Det blir litt tid til å dusje før du legger deg til en deilig lunsjbuffé. Etter å ha spist deilige thailandske retter, kan du gi elefantene maten du har laget tidligere. Ved Erawan nasjonalpark vil du vandre gjennom de frodige skogene og grottene før du ankommer Erawan-fossen. Denne berømte syv-lags skjønnheten med sine smaragdbassenger er et flott sted å ta en dukkert eller bare slappe av og nyte naturen.

Bangkok: 2-dagers tur til Kwai-elven & Erawan nasjonalpark

3. Bangkok: 2-dagers tur til Kwai-elven & Erawan nasjonalpark

Dag 1: Tidlig om morgenen mellom kl. 07.00 og 07.30 møter din personlige guide og sjåfør deg i hotellobbyen i Bangkok. Dere begynner med et besøk på det flytende markedet i Damnoen Saduak. I nærheten av markedet går dere om bord i en rask longtailbåt som tar dere gjennom de trange "khlongs" til markedet. På markedet kan du nyte synet av bønder som selger frukt og mange typer lokale produkter i båtene sine. Hvis du vil, kan du ta en av padlebåtene for å cruise gjennom markedet (valgfritt). Etter denne flotte opplevelsen fortsetter turen til broen over Kwai-elven, de alliertes kirkegård og krigsmuseet JEATH. Deretter går turen videre med longtailbåt til Jungle Raft, et unikt, flytende hotell i tre og bambus midt i jungelen. Ferieanlegget tilbyr en unik overnattingsopplevelse rett ved Kwai Noi-elven. Alle de flytende rommene ligger i en flytende bambushytte som ligger fortøyd langs den historiske elven Kwai Noi, omgitt av frodige, grønne fjell og jungel. På dette "floatel" flyter den historiske elven Kwai Noi under sengen din. Veggene er vevd av lokal bambus, og møblene er innredet med tremøbler som gjenspeiler Mon-livsstilen (med forbehold om ledige rom). Dag 2: Etter frokost tar guiden deg med en longtailbåt tilbake til din private bil. Etter ytterligere 45 minutter til 1 times kjøring kommer du til Erawan nasjonalpark, der du finner Thailands vakreste fossefall: Erawan-fossene. Fossen består av 7 platåer, og du kan vandre til det høyeste nivået via en liten jungelsti. Etter at du har nådd toppen, har du fortsatt god tid til å oppdage de naturlige fiskespaene, se de naturlige skliene og ta en svømmetur. Etter lunsj blir dere kjørt tilbake til hotellet i Bangkok.

Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

4. Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

Forlat den travle byen Bangkok for en dag for å utforske Kanchanaburi, en by full av vakker natur og historiske steder fra perioden under andre verdenskrig. Nyt en privat omvisning med fleksibiliteten til å designe besøket ditt basert på tre reiseplaner. Etter en lang dag med sightseeing, vil du bli transportert tilbake til hotellet ditt i Bangkok på kvelden. Program 1: Leiebil kun til byseverdigheter i Kanchanaburi Med dette programmet kan du besøke Kanchanaburi krigskirkegård, den viktigste krigsfangekirkegården for ofre for japansk fengsel mens de bygget jernbanen mellom Thailand og Burma, og den virkelige broen over elven Kwai. Finn ut mer om den beryktede jernbanen på Death Railway Museum og JEATH War Museum. Program 2: Leiebil til byseverdigheter i Kanchanaburi og Erawan-fossene I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, lar dette programmet deg også utforske Erawan-fossene og bruke litt ledig tid på å bade i dem. Program 3: Leiebil tilbyseverdigheter iKanchanaburi og Hellfire Pass I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, tar dette programmet deg også til Hellfire Pass, en jernbaneskjæring på den tidligere Burma Railway, også ofte kalt Death Railway, i Thailand.

Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

5. Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

Nyt din heldags private tur fra Bangkok til Kanchanaburi med din personlige reiseguide. Start med henting fra hotellet ditt i Bangkok tidlig om morgenen. Besøk toppdestinasjonene i Kanchanaburi med en privat bil med klimaanlegg. Begynn turen med å besøke broen over elven Kwai, den berømte attraksjonen Kanchanaburi som ble gjort berømt av filmen med samme navn. Fortsett til Erawan Waterfall National Park, en av de vakreste fossene i Thailand med en høyde på 500 meter over havet. Gå fra nasjonalparkkontoret til fossen. Slapp av ved fossen eller ta en valgfri tur opp til toppen av fossen på 7. nivå (ca. 1500 meter). Etter fossen kan du nyte en valgfri lunsj på en lokal restaurant. Besøk Krasae Buddha-hulen og gå ombord på toget for å sykle langs den tidligere jernbanen i omtrent 30 minutter. Gå deretter tilbake til hotellet ditt i Bangkok.

Kanchanaburi: Erawan-fossen og tog heldagstur

6. Kanchanaburi: Erawan-fossen og tog heldagstur

Du starter lyst og tidlig og drar til Srinakarin-sjøen, bygget som et resultat av Srinakarin-demningen ved Kwai Yai-elven. Den fredelige innsjøen tilbyr fantastisk utsikt over reservoaret og de omkringliggende fjellene og skogene. Beundre utsikten over innsjøen og få bildene dine før du drar til neste reisemål. Erawan nasjonalpark er oppkalt etter den trehodede hvite elefanten i hinduistisk mytologi. Parken er mest kjent for å huse Erawan-fossen, en kaskade som faller ned i syv nivåer - som sies å ligne guden Erawan. Ta en rask dukkert i de smaragdgrønne bassengene, speid de nærliggende hulene og ta inn i den frodige skogen rundt parken før du graver deg inn til en velsmakende lunsj på en lokal restaurant. Neste er den beryktede Siam-Burma Railway, også kjent som Death Railway. Ta et tog og tøff forbi den fantastiske utsikten over Tham Krasae-broen og elven Kwai. Du vil avslutte dagen med et stopp ved Bridge On The River Kwai, hvor du vil lære om dens kulturelle og historiske betydning mens du beundrer en fantastisk utsikt.

Fra Bangkok: Erawan Park & elefantmating privat tur

7. Fra Bangkok: Erawan Park & elefantmating privat tur

Tidlig morgen kan du nyte det vakre landskapet på den avslappende kjøreturen ut for å nå Erawan nasjonalpark. Parken består av 7 nivåer med fossefall. Gå til det høyeste nivået, gjennom en jungelsti og oppdag de naturlige fiskespaene, se de naturlig formede skliene og ta en forfriskende svømmetur. Etter en velsmakende lunsj kan du besøke en lokal elefantleir og ha muligheten til å besøke en lokal elefantleir. Samhandle og mate disse majestetiske dyrene, og få minner til å vare livet ut. På vei tilbake til Bangkok kan du ta et kort stopp ved broen over elven Kwai for å strekke på beina og ta noen bilder.

Kanchanaburi: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

8. Kanchanaburi: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

Ta en avslappende pause i de fredelige og naturlige omgivelsene til Elephants World. Besøk Erawan nasjonalpark og svøm i de klare bassengene. Start eventyret ditt ved å ta turen til elefantreservatet. Elephants World er en miljøvernorganisasjon og dyreredningsanlegg dedikert til å hjelpe syke, gamle og mishandlede elefanter. Lytt til en introduksjon og sikkerhetsbriefing før du forbereder deg på å mate elefantene. Gå ned og skitne og gi elefantene et gjørmebad før du drar til elven for å skylle dem av. Det blir litt tid til å dusje før du spiser en deilig lunsjbuffé. Etter å ha spist deilige thailandske retter, kan du gi elefantene maten du har laget tidligere. I Erawan nasjonalpark kan du gå gjennom frodige skoger og grotter før du ankommer Erawan-fossen. Nyt den imponerende 7-etasjes fossen og smaragdbassengene. Ta en dukkert eller bare slapp av og nyt overfloden av innfødt flora og fauna rundt deg.

Bangkok: Kanchanaburi, 2-dagers glamping i jungelen og Erawan

9. Bangkok: Kanchanaburi, 2-dagers glamping i jungelen og Erawan

Dag 1: Eventyret begynner Med avgang fra Bangkok reiser vi en avstand på 90 kilometer til vårt første stopp. Oppdag underverkene til det berømte jernbanemarkedet: Vi vil se det spennende øyeblikket der selgerne raskt pakker bodene sine øyeblikk før toget passerer. Nyt en tur på en typisk langflisbåt gjennom det flytende markedet: Vi tar den typiske langflisbåten for å gå til markedet langs kanalene (klonger på thai) Utforsk det pulserende flytende markedet: ledig tid til å gå gjennom de trange gatene, smake på de typiske produktene, bla gjennom omgivelsene og nyte i ro og mak fra dette fantastiske stedet. Besøk broen over elven Kwai: Fra hånden til guiden vår vil vi lære om de interessante historiske hendelsene som fant sted i dette territoriet. Vi får tid til bilder og videoer. Ta en god lunsj på en tradisjonell restaurant i Kanchanaburi: Vi vil smake på autentisk og deilig thailandsk mat i en koselig restaurant ved elven. Sov i jungelen i Kanchanaburi. Glamping opplevelse. Ved ankomst til vår jungellodge vil du bli ønsket velkommen til din luksuriøse glampingcamp. Tenk deg å bo i et romslig telt utstyrt med en komfortabel seng, strøm, innlagt vann, en koselig sittegruppe og eget bad. Butikkene er vakkert innredet, og gir en rolig og rolig atmosfære, en unik opplevelse som må oppleves minst en gang i livet. Plassert i hjertet av Kanchanaburi-jungelen, omgitt av høye trær og de rolige naturlydene, vil du om morgenen våkne opp til den melodiøse fuglekvitteren og raslingen av løv i brisen. Når du går ut av teltet, vil du bli møtt av en fantastisk utsikt over frodige grøntområder som strekker seg så langt øyet kan se. Nyt en deilig typisk thailandsk grillmat: Opplev en smaksfest Et av høydepunktene ved glamping i Kanchanaburi er den spennende grillmiddagsopplevelsen. Gled ganen din med et bredt utvalg av utsøkte grillede produkter tilberedt av lokale thailandske eksperter på lokal mat. Fra velsmakende kjøtt til deilige lokale grønnsaker. Dag 2 Oppdag skjønnheten til fossene i Erawan nasjonalpark Etter den fantastiske frokosten servert i et naturlig og vakkert miljø, gjør deg klar til å bli fascinert av de vakre Erawan Falls, en serie med imponerende fossefall som ligger i jungelen. Ta en forfriskende dukkert i de smaragdgrønne bassengene, gå langs frodige stier og beundre det krystallklare vannet som strømmer gjennom kalksteinsformasjonene. Det er det perfekte stedet for naturelskere og eventyrere. Besøk Asitique, et yrende og ikonisk nattmarked i Bangkok, og begi deg ut på et Chao Phraya-cruise, middagsbuffé og åpen bar med thailandsk øl og brus. Ender opp på Samsen Street Hotel.

Bangkok: Privat tur til Kanchanaburi og Erawan-fossen

10. Bangkok: Privat tur til Kanchanaburi og Erawan-fossen

Utforsk det vestlige Thailand på en privat tur fra Bangkok. Start med henting klokken 07:00, reis 2,5 timer til Kanchanaburi, lær om historien til dette området og livet under japansk okkupasjon under andre verdenskrig fra din engelsktalende guide mens du går. Første stopp vil være på den allierte kirkegården og JEATH (japansk-engelsk-amerikansk-australsk-thai-holland) krigsmuseum. Lær om de dårlige omstendighetene til de asiatiske fangene og europeiske krigsfanger under byggingen av Myanmar-jernbanen. Deretter vil du besøke den ikoniske broen over elven Kwai, det viktigste landemerket til Kanchanaburi. Vent til lokaltoget passerer og nyt utsikten over den pittoreske elven. Etter en deilig lunsj på en lokal restaurant, fortsetter du til en av de vakreste fossene i Thailand, Erawan-fossene. Fossen består av 7 platåer og har mange grotter gjemt bak veggene av vann. Hvis du ønsker det, kan du ta en dukkert i de krystallklare bassengene. På slutten av turen vil hotellet bli levert. Du kommer til hotellet ditt i Bangkok rundt 18:00.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Erawan nasjonalpark

Erawan nasjonalpark
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Erawan nasjonalpark

Vil du vite mer om aktiviteter i Erawan nasjonalpark? Trykk her for full oversikt