Legg til datoer
Ting å gjøre

England

Flere reisetips for England

Vil du vite mer om aktiviteter i England? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om England

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 206 834 vurderinger

Vi dro som en familie på 4 som inkluderte en 14 år gammel og 10 år gammel. Vi trodde alle dette var høydepunktet på turen. Vi hadde mye moro og mange jumpscares!!!...det var ganske interaktivt og informativt. Den eneste ulempen var at turene ikke fungerte, men vi fikk muligheten til å endre datoer, men vi bestemte oss for å gå videre og elsket det virkelig.. det var hyggelig på slutten å ende opp i baren for en drink og en juice..veldig anbefale.

Effektiv organisering. Reservasjon for timer 10.00 viste seg å være et veldig godt valg, for på ettermiddagen var køen til Royal Jewelry-kolleksjonen for eksempel 3 ganger lengre (selv om det må innrømmes, det går veldig greit). Jeg anbefaler på det varmeste. Englands historie begynte her!

States-rommene er ubeskrivelig vakre. Historien, kunsten og den vakre innredningen kombinert med betydningen disse rommene har i vår historie og kultur er storslått. Det er den beste sightseeing-utflukten vi noen gang har gjort (og vi har gjort mange!) Dette er vel verdt besøket

Du føler nesten ikke at du går opp eller ned, dette er veldig gradvis. Det er ikke "skummelt" i det hele tatt. Du har også en flott utsikt over Brighton og området rundt. Du har god plass til å gå rundt og nok tid til å se alt stille. Veldig kjekt å ha sett!

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten