Legg til datoer

Engelsborg

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Kombinasjonspakker
86 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Engelsborg

Vil du vite mer om aktiviteter i Engelsborg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Engelsborg

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 17 779 vurderinger

Et flott besøk. Passelig med andre besøkende, det ser stort ut men du blir ikke trøtt av å spasere rundt på festningen. Det venter en liten og hyggelig overraskelse rett før du kommer opp på toppen av festningen. Nydelige rom og fantastisk utsikt over Roma og en fantastisk mulighet for bilder av St.Peterskirken.

veldig god mottakelse av ORP, men ingen mulighet for å reservere plasser til Colosseum. 1 spesiell omtale for personen som tar vare på OMNIA-KORTET på St. GIOVANI og for TIXIAN som trollbundet våre reiser fra VATIKANET ROMA med sin vakre stemme. Jeg anbefaler OMNIA CARD for den vakre byen ROMA

Siden Roma Pass kan brukes til mange attraksjoner uten å stå i kø, er dette en stor fordel på grunn av antall besøkende. Videre er bruk av offentlig transport gratis med Roma Pass. Hentestedet på jernbanestasjonen var dårlig beskrevet i e-postbekreftelsen (plattform 24)

God erfaring. Jeg tror du kan legge til mer informasjon om prosedyren for å hente kupongen i Vatikanstaten, siden det ikke er veldig klart hvordan du finner de angitte ORPene, spesielt for de som skal til Roma for første gang og ikke vet hva som helst.

Vakker by med mange severdigheter. Med Omnia og Roma passerer nesten overalt med prioritet inn. Bruken av offentlig transport var også veldig hyggelig og praktisk