Legg til datoer

Engelsborg

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Hopp-på hopp-av-turer
72 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 72

Flere reisetips for Engelsborg

Vil du vite mer om aktiviteter i Engelsborg? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Engelsborg

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 13 551 vurderinger

Det var litt vanskelig i begynnelsen å hente de nødvendige papirene og pass; men jeg kontaktet kundeservice chat-tjenesten og ble raskt hjulpet gjennom prosessen. Vi likte aktivitetene som var tilgjengelige, og å ha transittpasset var ekstra nyttig for å komme seg rundt i byen. Det eneste problemet vi møtte var hopp på hopp av bussen. Det tok oss lang tid å finne hentestedet; så det var sent om 40 minutter og det var ingen A/C i første etasje. Varmen var uutholdelig til å begynne med, så å være ovenpå i solen var et vanskelig alternativ å velge sammen med min eldre svigermor. Uansett trodde vi at passkombinasjonen var en effektiv metode for å se høydepunktene i Roma.

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Jeg kjøpte Roma Pass på forhånd, som jeg anbefaler. Jeg byttet ut kupongen på Termini-stasjonen i Roma, og det var veldig greit. Det er fantastisk å komme seg rundt i Roma med kortet. Den eneste ulempen er at materialet som følger med kortet ikke forklarer rabattene som kortet gir for de ulike attraksjonene i Roma. Et annet problem er det begrensede passet til Colosseum. Det bør være mulighet for å endre tilgangen.

Roma Pass - City Card virkelig flott ting, men: 1. besøkssenteret Via dei Fori Imperiali ble ikke funnet, ingen politimann kunne fortelle oss hvor det er. Fikk kun byttet kortet på infopunktet på hjørnet av Via del Corso etter en lang spasertur. Hadde ikke gjort noe om det ikke var så varmt. En mer detaljert plan ville vært til stor hjelp.

Flotte alternativer for alle Vatikanets bygninger. Dessverre går den gule hop on hop off-bussen først fra klokken 10.00, noe som er litt sent og bussholdeplassene har ikke egne skilt. Men når du først har fått taket på det, kan du komme deg rundt i hele byen med den. Veldig vennlig personale!