Legg til datoer

Energylandia

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Skytteltransport
  • Eventyr
  • Dagsturer
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Energylandia

Vil du vite mer om aktiviteter i Energylandia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Energylandia

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 111 vurderinger

Den store opplevelsen. Veldig bra attraksjoner for voksne og barn, det er ikke mange mennesker og lengste tid for å komme på en attraksjon var ca 15 minutter. Det er mange steder å hvile, hvor du kan spise og hvor du kan kjøpe suvenirer. Det dårlige er at jeg ikke kunne komme inn umiddelbart fordi det var et problem med billetten min siden ifølge dem var koden til billetten min allerede brukt, men til slutt og etter 30 minutter kunne jeg komme inn gjennom inngangen av babyvognene :( Jeg anbefaler å kjøpe billettene direkte i parken siden det ikke tar mer enn 2 minutter i kø.

Vi valgte tjenesten som inkluderte inngangsbilletter og transport fra Krakow til Energylandia ... Hva kan jeg si? En utmerket service! Vi hadde muligheten til å kontakte selskapet via Whatsapp på italiensk for å arrangere et annet møtepunkt nærmere hotellet vårt, og de aktiverte umiddelbart. Sjåføren var veldig punktlig, vennlig og hyggelig. På hjemturen koblet han mobiltelefonen til bilen for å la oss høre på italiensk musikk. Vi er superfornøyde og planlegger å benytte oss av tilbudene deres i fremtiden også!

Det var en fantastisk dag fra begynnelse til slutt. Kjøreturen plukket opp fra hotellet i tide med en veldig ren taxi. Hythe-sjåføren Gregory var veldig vennlig og snakket utmerket engelsk. Han forklarte alt om krakow og pokand og fikk oss til å ville tilbake til Polen siden det var vår siste dag. Han var fleksibel med å hente oss da vi ringte ham for å hente oss tidligere enn avtalt. 5 stjerner til Gregory

Vi var i energiland 29. juni. Varmen var fantastisk. Vi fikk mest utbytte av attraksjonene med vann, for forfriskning. Barn opptil 140 cm høye var redde for noen sklier, selv om de kunne bruke det. Bassenger flott. Blått vann som i utenlandske feriesteder.

Anbefales på det sterkeste for barne- eller ungdomsfamilier og for unge mennesker som liker sterke attraksjoner. Meget profesjonell transport anbefales