Legg til datoer

Empire State Building

Besøk New Yorks mest ikoniske skyskraper og beundre panoramautsikten over Manhattan og forbi.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Bykort
  • Private omvisninger
45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 45

Flere reisetips for Empire State Building

Vil du vite mer om aktiviteter i Empire State Building? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Empire State Building

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 13 566 vurderinger

Dette var en flott tur! Bobby var en flott guide med så mye energi. Og jeg så så mye på 5 timer. Jeg gjorde hopp på og hopp av-turen dagen etter, og selv om den ikke er så utmattende, får du rett og slett ikke se hva vi så på denne turen. Jeg syntes det var flott og definitivt en flott ting å gjøre så snart du kommer til NYC. Bare en advarsel - det er slitsomt å ta en 5 timers tur i sommervarmen - jeg tror jeg tok 18 000 skritt den dagen! Men, jeg vil definitivt anbefale!

En av de beste opplevelsene jeg har hatt i New York, den spektakulære servicen, den deilige middagen, musikernes show er fabelaktig (de synger vakkert), og nattutsikten over byen er noe du aldri vil se igjen. Å gå gjennom de mest emblematiske stedene på havet er fabelaktig. Hudson, Empire State, World Trade, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen. Du kan ikke miste dette! Det var en overraskelse for min kone, og hun var veldig glad!

Flott kjøp!! for et firedagers opphold i New York er New York City Pass mer enn nok til å se byens mest ikoniske attraksjoner. Vi har valgt: Oppstigning til Empire State Building, oppstigning (kveld) til Top of the Rock, besøk til hangarskipet Intrepidezze (alene tar bort en halv dag ...) og besøk til Frihetsgudinnen og Ellis Island og det er ikke mer tid til å dra nytte av det femte valget (naturhistorisk museum).

Det har vært kjempebra! Sannheten er at vi har spart og vi har ikke manglet noe. Du må bare være klar over hvor du skal dra og bestille før du ankommer. Vi stilte ikke veldig lange køer fordi jeg alltid var oppmerksom på å spørre hvor jeg skulle gå. Så jeg unngår unødvendige bråk. Jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ikke vil gå glipp av noe og også vil spare på kjøpet av attraksjoner.

Jeg bodde i New York i en uke, og etter min mening er det å kjøpe CityPass en fin måte å besøke 5 attraksjoner i byen på og spare nok penger, siden selv den enkle inngangen til Empire State Building koster rundt 45 dollar. I tillegg kan du bestille dato og klokkeslett på forhånd, slik at du også kan hoppe over køen. Sterkt anbefalt.