Opplevelser i
Empire State Building

Besøk New Yorks mest ikoniske skyskraper og beundre panoramautsikten over Manhattan og forbi.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste utsiktspunktene for å se Empire State Building

Manhattan hadde ikke vært det samme uten sin karakteristiske Empire State Building, som troner over byen. Vi garanterer at du vil bli betatt av New York i det øyeblikket du ser den. Her er de fem beste utsiktspunktene for å se bygningen.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan du kommer deg dit / åpningstider

  Empire State Building ligger i 350 5th Ave, mellom 33rd og 34th street. Dørene åpner klokken 08.00 og den siste heisen til toppen går klokken 01.15. Bygningen stenger klokken 02.00. Den nærmeste stasjonen kommer du til ved å ta tog nummer 6 til 33rd Street; B/D/F, Q, eller 1/2/3 til 34th Street.

 • Beste tidspunkt å besøke Empire State Building

  Utsikten er enestående uansett når på dagen du kommer. Kommer du om kvelden får du se byen på sitt mest romantiske med lyset fra alle bygningene. Men kommer du om dagen får du oversikt over byens geografi. Velg det som passer best for deg.

 • Slipp unna køene

  Empire State Buildings køer er nærmest berømte. Det er billettkø, sikkerhetskø og heiskø for å komme opp i 86. etasje og takterrassen. Å kjøpe billett på internett før du kommer er den beste metoden for å slippe unna kø. Men husk at du likevel må gjennom sikkerhetskontrollen og det er forbudt å ha med seg glass eller flasker opp.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Uansett vær åpner det klokken 08.00 og stenger klokken 02.00. Den siste heisturen opp går klokken 01.15.
 • Pris
  Mellom 30-40 USD.
 • Behøver jeg en guide?
  Nei.
 • Hvordan komme seg dit?
  Den nærmeste merostasjonen ligger i 33rd Street, fortsett å gå til du kommer til 5th Avenue.
 • Flere tips

  • Det er forbudt å ta meg glass og flasker opp i bygningen på grunn av sikkerhetshensyn.

  • Ikke glem å ta med kamera, du vil kunne ta noen fantastisk fine bilder!

Flere reisetips for Empire State Building

Vil du vite mer om aktiviteter i Empire State Building? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Empire State Building

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 001 vurderinger

Meget godt inntrykk av imperiet, gå opp om morgenen ikke overfylt og om kvelden etter 21.00 veldig nær hotellet der vi var forsiktige heisen slipper deg av i 80 etasje du gjør yaaouu !! og du tar bilder, men du har vinduer i denne etasjen, så går du opp til 86. etasje, og det er bedre å ta bildene dine derfra, fordi du ikke lenger har vinduene som kan ødelegge bildene dine litt. Å gjøre absolutt

Utsikten var selvfølgelig superfin. Vi hadde bestilt morgen og kveld. Om kvelden var det bare fantastisk å se byen lyse opp i mørket. Veldig interessant historie ble gitt i første etasje med video og bilder.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.

Utmerket opplevelse, å gå om dagen er en annen opplevelse å gå om natten; Begge ekstraordinære. De har en følelse av å tilhøre veldig far.

Det var veldig enkelt å bestille og bruke! Jeg er glad jeg bestilte new york passet!