Legg til datoer

102. etasje, Empire State Building

  • Adgangsbilletter
  • Bykort
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for 102. etasje, Empire State Building

Vil du vite mer om aktiviteter i 102. etasje, Empire State Building? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om 102. etasje, Empire State Building

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 639 vurderinger

Meget godt inntrykk av imperiet, gå opp om morgenen ikke overfylt og om kvelden etter 21.00 veldig nær hotellet der vi var forsiktige heisen slipper deg av i 80 etasje du gjør yaaouu !! og du tar bilder, men du har vinduer i denne etasjen, så går du opp til 86. etasje, og det er bedre å ta bildene dine derfra, fordi du ikke lenger har vinduene som kan ødelegge bildene dine litt. Å gjøre absolutt

Det har vært kjempebra! Sannheten er at vi har spart og vi har ikke manglet noe. Du må bare være klar over hvor du skal dra og bestille før du ankommer. Vi stilte ikke veldig lange køer fordi jeg alltid var oppmerksom på å spørre hvor jeg skulle gå. Så jeg unngår unødvendige bråk. Jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ikke vil gå glipp av noe og også vil spare på kjøpet av attraksjoner.

Utsikten var selvfølgelig superfin. Vi hadde bestilt morgen og kveld. Om kvelden var det bare fantastisk å se byen lyse opp i mørket. Veldig interessant historie ble gitt i første etasje med video og bilder.

Vi valgte besøket dag og natt, vi var veldig heldige fordi vi ikke forventer noe, tatt i betraktning av bildene, er det å foretrekke å gå om dagen, men bildet av lysene er også imponerende.

Utmerket opplevelse, å gå om dagen er en annen opplevelse å gå om natten; Begge ekstraordinære. De har en følelse av å tilhøre veldig far.