Legg til datoer

Emirates Palace

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Eventyr
18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 18

Flere reisetips for Emirates Palace

Vil du vite mer om aktiviteter i Emirates Palace? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Emirates Palace

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 12 055 vurderinger

Vi hadde en veldig hyggelig opplevelse med vår guide Kashan!! Han var super vennlig, erfaren og tålmodig !! Vi ventet sammen i nesten en time på testresultatene våre, men det var ikke noe problem i det hele tatt. Destinasjonene var utrolige, og guiden vår tok mange fantastiske bilder av oss! Han hadde alle fakta og svarte umiddelbart på alle spørsmålene våre. Vi hadde en flott tid og mye moro og ville definitivt gjøre det igjen!

Det var veldig lett å forstå og lykken var praktisk. Elsker fortellingen om historien til området på vei ned. Eneste negative var at du ble satt av på Dubai Mall, ikke ditt hotell. Annet enn at jeg hadde tid til å se alt jeg trengte. Godbiten for meg var å se det broderte veggteppet som var helt fantastisk.

Utmerket dag ute, hele turen var utmerket, fikk se så mye som var fantastisk. Turistguiden vår gjorde også en god jobb. Han forklarte alt tydelig. Super vennlig, fin dag spesielt for familien.

Det var en fantastisk tur og guiden var veldig hjelpsom med å navigere på stedene vi besøkte. Sheikh Zayed-moskeen var virkelig fantastisk, og jeg er glad jeg besøkte stedet.

Nydelig tur til Abu Dhabi. Avslappende tur rundt i byen