Legg til datoer

Ellis Island

48 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Ellis Island

Vil du vite mer om aktiviteter i Ellis Island? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ellis Island

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 979 vurderinger

God verdi pass. Billigere på Få guiden din enn andre nettsteder (og direkte). Enkelt å bestille på forhånd. Om vinteren ville jeg booket eventuelle utsiktspunkter så sent som mulig for å sjekke værmeldingen. Vi hadde dårlig utsikt fra Empire State Building etter å ha bestilt noen dager i forveien (prognose endret)

Fantastisk opplevelse, det gikk for fort dessverre, en fantastisk utsikt over byen Beste øyeblikket av oppholdet vårt! Første fly kansellert på grunn av været fikk vi direkte tilbud om å endre datoen eller få refusjon 2/3 dager før. Vi kunne velge dag og holde timeplanen vår ved solnedgang, det var magisk!! TAKK

Vi hadde sjansen til å gjøre aktiviteten i vakkert vær (jeg kunne enkelt flytte datoen fordi jeg først planla en dag da det regnet), så se på toppen. Veldig fint, bare for kort! Dyrt for den korte tiden brukt. Betalt kaffe, ikke engang tilbudt! Så hvis du har et stort feriebudsjett, ja.

Passet er flott. Anbefales for alle som vil besøke mye. Bare American Museum of National History var litt skuffende da det var litt vanskelig å finne de spesifikke stedene. Likevel er CityPass et must for alle New York-turister. Reservasjonene ble gjort uten problemer.

Essensielt! Lar deg gjøre de essensielle aktivitetene i New York til en uslåelig pris! Veldig praktisk takket være QR-koden som følger med. Liten avklaring: bypasset sparer deg ikke for køen. Svært ofte er adgang til en aktivitet betinget av tildelingen av en tidsplan.