Elbphilharmonie

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Elbphilharmonie

Vil du vite mer om aktiviteter i Elbphilharmonie? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Elbphilharmonie

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 21 644 vurderinger

En absolutt tilrådelig turne i Hamburg. Guiden vår Edwin fortalte oss mye om historien, Elbphilharmonie, Speicherstadt. Elbphilharmonie alene er fantastisk, en veldig elegant bygning. Han viste oss også en rekke gamle bilder av hvordan ting pleide å se på de enkelte stedene. Det var en flott opplevelse for oss "barn fra landsbyen" - vi ønsker å dra på turne med Edwin når som helst.

Turen var veldig bra, Michael kunne fortelle mye, veldig interessant og underholdende om Elphi, Speicherstadt og Hamburg. To kritikkverdige forhold: Det ville være fint om guiden ville komme til Elphi og gi informasjon der direkte. Og med 28, - EUR i 2,5 timer synes jeg turen er veldig ambisiøs.

Var på oppmøteplassen til avtalt tid, men var alene og ble usikker på om vi hadde funnet riktig sted. Folk (og guide) kom sigende etterhvert. Omvisningen begynte en halv time etter avtalt tid. Selve turen var meget bra.

Kunnskapsrik og hyggelig guide!

Fin omvisning, men litt mange byggetekniske detaljer om Elbphilharmonien. Litt skuffet over st vi ikke fikk tilgang til det egentlige konserthuset og fikk se glassfasaden fra innsiden. Men definitivt verdt pengene!

Fantastisk underholdene og interessant Tour

Lærte en hel del og hadde en fantastisk tour med gaiden vår Pia. Turen er virkelig å anbefale.