Våre mest anbefalte ting å gjøre i El Paso County, Colorado

Colorado Springs: Garden of the Gods og Foothills Jeep Tour

1. Colorado Springs: Garden of the Gods og Foothills Jeep Tour

Nyt en jeep-tur i Colorado som bokstavelig talt tar pusten fra deg. Beundre panoramafjellene, Colorado Springs og andre ikoniske steder mens du nyter en spennende tur. Nyt Pikes Peak-regionen på dette historiske sightseeingeventyret. Bli tatt gjennom tiden langs foten av Pikes Peak av underholdende og informative cowboyguider, som vil fremheve naturen og noen av Colorado Springs mest kjente historiske severdigheter. Attraksjoner inkluderer North Cheyenne Canyon, Helen Hunt Falls, Shortline Railroad og dens 100 år gamle tunneler, Old Colorado City, Manitou Springs og den spektakulære røde steinparken Garden of the Gods. I frilufts-jeepene er fotomulighetene dine uhindret. Denne turen er omtrent 70 % på asfalterte veier og 30 % på skitt og tilbys året rundt. Sørg for å kle deg i lag med lukkede sko. Inkluderer flaskevann, brus, lett snacks, ulltepper og de beste cowboyjeep-guidene i vest.

Colorado Springs: Pikes Peak Jeep Tour

2. Colorado Springs: Pikes Peak Jeep Tour

Kjøreturen opp denne historiske motorveien er en du sent vil glemme. Du vil gjøre flere stopp over og under tregrensen for å virkelig suge inn all utsikten som gjør opplevelsen så unik. Ta inn den utrolige lukten av den friske luften i store skoger, de skiftende furutrærne når vi bestiger fjellet, og den fantastiske utsikten over tregrensen. Du vil gå rundt på toppen mens guiden din påpeker interessante fakta og informasjon, og deretter lar deg utforske topphuset. Og selvfølgelig er det verdensberømte Pikes Peak smultringer ved topphuset! Spotting av dyreliv er sannsynlig, men ikke garantert. Det er mange ville blomster om sommeren.

Colorado Springs: Garden of the Gods Segway Tour

3. Colorado Springs: Garden of the Gods Segway Tour

Opplev en av naturens største skatter, The Garden of the Gods, på en spennende segway-tur. Beundre naturen mens du passerer severdigheter i Colorado som kyssende kameler, bønnhender og Park Overlook, og lær om historien til det gamle vesten. Nyt fri utsikt og et rolig tempo for å gjøre besøket til den røde steinparken minneverdig. Følg med mens guiden din peker ut eksotisk planteliv, rødhalehauker, ørnereir, muldyr, storhornsauer og mange geologiske formasjoner og de unike karikaturene som er skjult i dem. Gjør imidlertid flere korte stopp; generelt, hold deg på Segway gjennom hele turen. Lær om kulturhistorien til parken og hør en rekke store historier og sanne historier om det gamle vesten og Colorado Springs. Pass på å kle deg i lag med lukkede sko. Turen din inkluderer "Cone Zone" sikkerhetsopplæring og de beste guidene i vest.

Colorado Springs - Guidet Walking Ghost / History Tour

4. Colorado Springs - Guidet Walking Ghost / History Tour

Fordyp deg i historier som spenner fra åpenbaringer til mystiske svarte tåker og bevegelige objekter. La verten din fornøye deg med historier om det skumle som foregår i Rabbit Hole-restauranten, hvis lokaler huset bylikhuset på 1900-tallet, eller La Burla Bee, som sies å huse flere spøkelser. Dette vandreeventyret starter på Antlers Hotel hvor du vil høre om dommer Baldwin og andre ånder. Deretter går du forbi Rabbit Hole-hotellet, Old Depot, Cheyenne-bygningen og mange andre steder med paranormal aktivitet. Lytt til historiene om popup-likhusene og krematoriene som dukket opp under Spanskesyken i 1918, og som gjorde at mange ånder fortsatt vandret rundt i byens undergrunn. Lær om det tidligere KFUK og den tragiske hendelsen som skjedde på innsiden, samt de underjordiske tunnelene som førte til det gamle City Auditorium. Etter å ha besøkt Colorado Mining Exchange og Peak Theatre, reis videre til Old Depot og Denver/Rio Grande Railroad hvor en seriemorder sies å ha begått sitt første dobbeltdrap.

Colorado Springs: Inngang til US Olympic & Paralympic Museum

5. Colorado Springs: Inngang til US Olympic & Paralympic Museum

Opplev US Olympic & Paralympic Museum i hjertet av Colorado Springs, USAs olympiske by. Utforsk dette 60 000 kvadratmeter store museet, dedikert til amerikanske olympiske og paralympiske idrettsutøvere og deres overbevisende historier. Lær om artefakter, media og teknologi bak idrettsutøverne som gjør USA stolte. Hør om kjerneverdiene til de olympiske og paralympiske bevegelsene, inkludert vennskap, respekt, fortreffelighet, besluttsomhet, likhet, inspirasjon og mot. Gå inn i museet og ta heisen til toppetasjen. Følg en spiralsti som slynger seg gradvis nedover til hovedetasjen, og skaper en parallell opplevelse for alle gjester på reisen gjennom 12 interaktive gallerier. Hør historier om Team USA Olympians og Paralympians. Oppdag et av de mest tilgjengelige og interaktive museene i verden, som åpnet i 2020 og er designet slik at alle gjester opplever museet på samme måte. Nyt inkluderende design og hjelpeteknologier, inkludert åpen bildetekst, lydbeskrivelsesspor, assistert lytting, universelle tastaturer, RFID-utløste tilpasninger, tilgjengelige utstillingsplasser med ramper og mer. Lær om hvordan Team USA-idrettsutøvere konsulterte gjennom hele prosjektet for å oppnå denne autentiske opplevelsen og inkluderende designen.

Fra Denver: Pikes Peak og Garden of the Gods guidet tur

6. Fra Denver: Pikes Peak og Garden of the Gods guidet tur

Sjekk ut noen av Colorados vakreste natur på denne helgedagsturen med avgang fra Denver. Se de fantastiske sandsteinsformasjonene ved Garden of the Gods og ta turen til Pikes Peak Summit og nyt utsikten over Colorado Springs og resten av Rocky Mountain-kjedene Beundre variasjonen av røde, rosa og hvite sandsteinsformasjoner mens du utforsker gudenes hage. Få mest mulig ut av de naturskjønne fotomulighetene mens du lurer på skjønnheten til disse eldgamle geologiske formasjonene. Sørg for å sjekke ut Balanced Rock og Kissing Camels-formasjonene. Gå til Pikes Peak, det høyeste fjellet i den sørlige frontlinjen til Rocky Mountains. Mens du står på toppen kan du beundre utsikten over Colorado Springs og resten av Rocky Mountain-kjeden. Med de rette forholdene kan du se milevis i det fjerne. Gå ned fra fjellet og fortsett turen med en kjøretur gjennom Manitou Springs, en liten ferieby som ligger vest for Colorado Springs. Til slutt, avslutt tilbake i sentrale Denver.

Zipline Tour: Colo-Rad

7. Zipline Tour: Colo-Rad

Zipline over foten av historiske Manitou Springs ved foten av Pikes Peak. Plassert høyt over Manitou Springs over Gregory Gulch, vil du unne deg spenning og spektakulære utsikter mens du svever over denne vakre alpine canyon. Den naturlige terrengbanen har fem ziplines, varierende i lengde fra 225 fot til over 600 fot, og gir den beste adrenalinstrømmen på Front Range of the Rockies. Ziplinene er fullt lisensiert, forsikret og inspisert. Banen er en rustikk klippe til klippe stil, uten tårn å klatre, og inkluderer også et par korte naturturer mellom linjene. Sørg for å kle deg i lag med lukkede sko. Turen inkluderer 4x4-transport fra stasjonen til starten av kurset og de beste Zipline-guidene i Vesten.

Colorado Springs: Sunrise Hot Air Balloon Flight

8. Colorado Springs: Sunrise Hot Air Balloon Flight

Opplev fantastiske severdigheter fra en varmluftsballong mens du flyr rolig i kjølvannet av Rocky Mountain Front Range ved soloppgang. Reis over de spanske toppene til Longs Peak og oppdag landet der rådyr og antiloper leker. Hver timelange flytur er en reise guidet av vinden og dyktigheten til piloten din. Nyt spektakulær utsikt over 100 miles i alle retninger og ta et øyeblikk til å slappe av og nyte den uforglemmelige opplevelsen av å fly i en luftballong. Din feiring etter flyreisen inkluderer en kontinental frokost og champagnetoast sammen med appelsinjuice servert i glass. Sørg for å kle deg i lag med lukkede sko. Turen din inkluderer et flysertifikat for hver nye luftfartsfarer, og de beste pilotene og mannskapet i vest.

Colorado Springs: Natur, Art og Broadmoor Segway Tour

9. Colorado Springs: Natur, Art og Broadmoor Segway Tour

Hør om den rike historien og fargerike karakterene til Colorado Springs mens du utforsker North Cheyenne Cañon Park-området ved Segway. Gå off-road langs South Cheyenne Cañon Creek-stien og utforsk de historiske landemerkene til Broadmoor med en ekspertguide. Start på South Cheyenne Cañon Picnic Grounds, zoom ned mot Cheyenne Cañon Inn og opp til Starr Kempfs større enn livet utendørs kinetiske kunstskulpturer. Se de gigantiske vinddrevne metallkonstruksjonene laget av artisten Starr Kempf og hør historien om kontroversen de forårsaket. Deretter går du offroad på din offroadkompatible Segway X2 på naturstiene langs South Cheyenne Cañon Creek. Gå over til Starsmore Discovery Center, hvor du vil lære mer om den bemerkelsesverdige historien til denne private boligen som ble parkens besøkssenter. Ta deretter en tur tilbake i historien og oppdag Broadmoor-området. Se Penrose House og ta deretter et cruise rundt de historiske herskapshusene, skolene og klubbene i nærheten av det eksklusive Broadmoor Resort. Gå forbi den nest eldste countryklubben i USA, Cheyenne Mountain Country Club. Til slutt, glir ned Pine Grove med sitt eklektiske utvalg av husdesign.

Garden of the Gods, Manitou Springs, Old Stage Rd Jeep Tour

10. Garden of the Gods, Manitou Springs, Old Stage Rd Jeep Tour

Hopp ombord i en jeep utstyrt for å kjøre opp fjell og gjør deg klar for en personlig og engasjerende opplevelse med personable guider som har høyeste prioritet er sikkerhet og sikre at du kan slappe av og nyte utsikten og samtalene. Hyppige stopp vil bli gjort for å gå av jeepen og utforske og ta bilder, hvis du skulle bestemme deg for det. Garden of the Gods er som å være på en annen planet. Store bergarter av sandstein, konglomerater og kalkstein stråler fra jorden som finner. Dette er virkelig et vakkert sted og en som passer for gudene. Vi kjører rundt i parken og går ut for å ta noen bilder på populære steder. Vi besøker Manitou Springs, snakker om den interessante historien til området, stopper ved noen kilder for å ta en drink av det naturlige mineralvannet og viser noen severdigheter. Rask omvisning på Old Stage Road. Dette er en gammel bussvei. Det er en grusvei som klatrer 1300 fot i høyden. Du vil få oppleve en skogkledd fjellvei! Interessant utsikt over Colorado Springs ovenfra.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
El Paso County, Colorado

Alle aktiviteter

21 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt El Paso County, Colorado

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om El Paso County, Colorado

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve El Paso County, Colorado?

Flere reisetips for El Paso County, Colorado

Vil du vite mer om aktiviteter i El Paso County, Colorado? Trykk her for full oversikt