Legg til datoer

Ting å gjøre i
El Jadida

El Jadida

Våre mest anbefalte ting å gjøre i El Jadida

Marokko: Forhåndsbetalt eSIM med mobildata

1. Marokko: Forhåndsbetalt eSIM med mobildata

Oppdag Marokkos underverker uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Fes Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten vår https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon. Du kan også kontakte oss på: https://esimfox.com/pages/contact

Heldagstur til Azzemour-Jadida fra Casablanca

2. Heldagstur til Azzemour-Jadida fra Casablanca

- Casablanca Møt en sjåfør på ditt Casablanca-sted for avgang, og gå deretter ombord i et privat kjøretøy. tur til Azzemour-Jadida. Varighet 1 time 20 minutter Portugisisk sisterne: Besøk den imponerende portugisiske sisternen, et underjordisk vannreservoar bygget på 1500-tallet. Beundre de store buene, de svakt opplyste rommene og den rolige atmosfæren. Det er et fascinerende innblikk i de historiske ingeniørunderverkene i regionen. Azemmour jødiske kvarter: Oppdag den rike jødiske arven til Azemmour ved å utforske det jødiske kvarteret. Besøk synagogen, rusle langs gatene med tradisjonelle hus, og lær om samfunnets historie og tradisjoner. Moulay Abdellah-kvarteret: Utforsk det sjarmerende Moulay Abdellah-kvarteret, kjent for sine pittoreske blå og hvite bygninger. Ta fantastiske bilder, samhandle med lokalbefolkningen og opplev den avslappede atmosfæren i dette boligområdet. Azemmour Artists' Village: Fordyp deg i den lokale kunstscenen ved å besøke Artists' Village. Oppdag talentfulle kunstnere, observer deres kreative prosess, og bla gjennom en rekke unike kunstverk, inkludert malerier, keramikk og skulpturer. El Jadida festning: Gå tilbake i tid ved El Jadida-festningen, også kjent som Cité Portugaise. Dette verdensarvstedet viser en blanding av portugisiske og marokkanske arkitektoniske stiler. Utforsk vollene, besøk bastionene og nyt panoramautsikten over byen og Atlanterhavet. Himmelfartskirken: Besøk Church of the Assumption, en vakker katolsk kirke som ligger innenfor festningsmurene. Beundre dens slående fasade, intrikate interiørdesign og rolige atmosfære. Kirken gjenspeiler de historiske og kulturelle påvirkningene i regionen. Portugisiske bymurer: Ta en spasertur langs de godt bevarte portugisiske bymurene som omkranser det historiske distriktet. Nyt den naturskjønne utsikten over havet og byen mens du går langs vollene og nyter den rike historien og den arkitektoniske sjarmen. Jadida Beach: Slapp av og slapp av på Jadida Beach, en pittoresk kystlinje. Føl den varme sanden mellom tærne, ta en forfriskende dukkert i havet, eller bare slappe av i solen. Stranden tilbyr en rolig flukt fra byens kjas og mas. Mazagan golfklubb: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på den anerkjente Mazagan Golf Club. Denne 18-hullsbanen, designet av Gary Player, tilbyr fantastisk utsikt over havet og gir en hyggelig opplevelse for spillere på alle ferdighetsnivåer. Casablanca Denne turen avsluttes med returtransport til Casablanca, og kveldsavreise i Casablanca.

eSIM Marrakech for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

3. eSIM Marrakech for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

Oppdag Marokkos underverker uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon.

eSIM Agadir for Tavelers: eSIM for Marokko-turen

4. eSIM Agadir for Tavelers: eSIM for Marokko-turen

Oppdag underverkene i Marokko/Agadir uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Fes Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon.

eSIM Casablanca for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

5. eSIM Casablanca for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

Oppdag underverkene i Marokko/Casablanca uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Fes Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon.

Privat 14 dagers tur til Marokko fra Marrakech

6. Privat 14 dagers tur til Marokko fra Marrakech

Reiseruten din kan tilpasses når du reiser langs følgende rute: Dag 1: Avreise fra Marrakech Høye Atlasfjell: ruver over området rundt, hjem til de høyeste fjellene i Nord-Afrika Kasbah Telouet: tilbyr et innblikk i livet i en marokkansk Kasbah Ait Ben Haddou: er et UNESCOs verdensarvliste. En lisensiert lokal guide vil dele kunnskap om sin historie og filmatiske betydning med deg Ouarzazate Dag 2: OuarzazateL hjem til Atlas Studios & Kasbah Taourirt Valley of Roses: kjent for sin produksjon av rosebasert kosmetikk og andre produkter Dades Gorge: et eventyr for seg selv. Inne i juvet en unik fjellformasjon kjent som Monkey Fingers som tilbyr fotturer Dag 3: Boumalne Dades Todra Gorge: gigantiske vertikale vegger og fantastisk fjellklatring Merzouga: landsby i utkanten av Sahara hvor du vil ri en kamel inn i Erg Chebbi sanddynene og tilbringe natten i en berberleir komplett med sandboarding og tradisjonell musikk om natten Dag 4: Opplev nomadelivet i Sahara Møt nomadene i Sahara der de bor og besøk den nærliggende byen Khemliya for å oppleve Ganaou-musikken Dag 5: Merzouga Rissani: besøk og handle på landsbymarkedet (når åpent) Erfoud: kjent for sine eldgamle fossiler Midelt Dag 6: Midelt Cedar Forest: full av lekne aper som du kan møte og mate Ifran: minner om en by du finner i Alpene i Sør-Europa - det perfekte stedet å stoppe og ta litt te eller kaffe Meknes Dag 7: Meknes Meknes: en av Marokkos keiserlige byer - full av historie og fantastisk arkitektur. Du vil utforske med en lisensiert guide som kan sette alt i perspektiv for deg Volubilis: fylt med romerske ruiner, vil du utforske dette godt bevarte stedet med en lisensiert guide som forklarer hvordan livet var i denne gamle byen Fes Dag 8: Fes: en annen av Marokkos keiserbyer er en labyrint av svingete smug som du vil utforske med en lisensiert guide som vil dele markedene, skolene og garveriene med deg Dag 9: Fes Chefchaouen: en liten by i Rif-fjellene, også kjent som den blå byen og er perfekt Instagrambar Dag 10: Chefchaouen Tétouan: kjent for sitt fine håndverk og sin musikalske delikatesse og har vært en del av Unesco Creative Cities Network innen håndverk og folkekunst siden 2017 Tanger: en av de eldste byene i Marokko, som ligger ved Gibraltarstredet, og er portalen til Europa og hjemmet til forskjellige kulturer og religioner. Dag 11: Tanger Asilah: Medinaen dateres tilbake til 800-tallet Rabat: hovedstaden i Marokko Dag 12: Rabat Casablanca: hjemmet til Hassan II-moskeen El Jadida: den eneste byen i Marokko som er registrert som UNESCOs verdensarvliste Dag 13: El Jadida Essaouira: Medinaen i Essaouira er et eksempel på en befestet by fra slutten av 1700-tallet, og havnen er full av tradisjonelle blå fiskebåter Dag 14: Essaouira - Marrakech

eSIM Fes for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

7. eSIM Fes for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

Oppdag Marokkos underverker uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Fes Marokko sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon.

Flere reisetips for El Jadida

Vil du vite mer om aktiviteter i El Jadida? Trykk her for full oversikt