El Faro de Maspalomas

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for El Faro de Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i El Faro de Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om El Faro de Maspalomas

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 78 vurderinger

Var 4 timer på veien og var over så fort igjen. Det var veldig gøy og det var veldig hyggelig! Vi mottok et kart fra guiden der han markerte de vakreste utsikten over øya som vi kunne nå på kort tid. Alt gikk bra og uten problemer. Jeg vil anbefale turen i en gruppe og guiden sammen. Å kjøre alene på gata med chopperne var litt farlig, og med guiden ville destinasjonene blitt bedre og raskere å nå. Likevel var det et stort eventyr som vil bli husket veldig lenge :). Ville definitivt gjøre det igjen.

Opplevelsen var fantastisk, guiden Lorenzo var veldig oppmerksom på oss, han forklarte absolutt alt veldig bra. Han tok bilder og video for oss å huske og var en nydelig person, veldig snill og vennlig. Han forklarer deg i begynnelsen av turen hvordan du håndterer scooteren og ruten som skal gjøres og gjør opplevelsen uforglemmelig og veldig hyggelig.

Først av alt anbefaler jeg å ta denne turen i BEGYNNELSEN av ferien! Så mange ting du ser og gjerne vil utforske senere under oppholdet. Lorenzo guiden var så hyggelig og forklarte ting veldig bra. Jeg dro med min 17 år gamle datter, og vi kjørte begge e-scooteren. Første gang for meg :) og jeg var litt stresset men datteren min elsket det!!

God klar forklaring, hyggelig sir. Sett mye, sterkt anbefalt!

super morsom tur, med morsomme fakta og vakre steder!