El Camino del Rey


Hva folk sier om El Camino del Rey

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 9 003 vurderinger

+ Spektakulær fottur! - Dårlig toalett-kapasitet (kun 2 do'er! :( ved startpunktet El Kiosko. Det blir da lang kø fordi mange ankommer samtidig for å gå turen fra den åpner kl.11. - Altfor laang (3 timer) returreise :( som gikk via Marbella osv til vi endelig kom fram til vår destinasjon; Malaga (som var siste stopp). (De fra Marbella hadde nok samme langtur om morgenen..) I stedet for å bruke en stor buss som kjører "oppsamlings-tur langs hele kysten", burde det vært brukt flere minibusser. Men; det koster nok mer for arrangøren.. - Det ble før turen informert om at vi selv måtte ta med mat og drikke, men det ble mulighet for lunch på en restaurant etter fotturen

Ble hentet som avtalt av buss og hyggelige Alex guiden vår. Vi var bare en gruppe på 5 stykker og fikk kjempeflott fortelling om historien til området vi skulle besøke på bussturen før vi startet turen. Turen gjennom ravinen var spektakulær, men man følte seg hele tiden sikker på de gangveiene de hadde laget. Turen over broen gikk også fint, selv om det blåste litt. Kjempefin tur. Tips til de som reiser på denne tiden er å ta med jakke og litt varme klær i sekken. Kan være kalt utenfor solen. Avslutningen med tapas på hotellet helt flott.

Veldig fin tur, men litt treg med guide for nokså stor gruppe. Selve turen er enkel, for det meste nedover, med spektakulær utsikt ned i- og langs bratte juv. Guiden vi hadde var middels; snakket ikke så bra engelsk og fikk dermed ikke formidlet historien på en engasjerende måte. Vi overhørte en anne gruppe som gikk omtrent samtidig, med engelsk guide - det hørtes mye bedre ut.

Det var en flott tur, men guiden kunne ha snakket bedre engelsk. det var vanskelig å forstå hva hun fortalte. Siden vi gikk så langt burde det ha vært gratis busstur tilbake til utgangspunktet og som var bedre organisert enn det var.

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.