El Camino del Rey

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for El Camino del Rey

Vil du vite mer om aktiviteter i El Camino del Rey? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om El Camino del Rey

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 12 203 vurderinger

Hadde en veldig fin tur! Bussen kom i tide og reisen dit var behagelig. Du får informasjon under reisen. Alex guiden var flott, han kunne fortelle historien veldig hyggelig. I løpet av turen var du fri til å gå i ditt eget tempo. Hvis du ønsker informasjon, kan du kontakte Alex og han vil fortelle historien med stor lidenskap! Å gå i ditt eget tempo var veldig hyggelig, i tillegg var alle instruksjoner klare som sørget for at turen gikk knirkefritt! Vi anbefaler det absolutt og vi koste oss virkelig i dette vakre området!

Dette var høydepunktet på turen, og virkelig blåste oss bort! Turen er nydelig og å være i naturen er en fantastisk forandring fra turistbyen. Og selv om den første delen kan føles forbløffende allerede, forbereder ingenting deg på severdigheter og opplevelser mot slutten. Hele turen føltes også veldig trygg og godt administrert, toppet av den gledelige og lettberørte tilnærmingen til guiden. Mye anbefalt!

Veldig hyggelig tur, jeg er veldig glad for at vi gjorde det. Turen var faktisk veldig lett, og selv folk som var redde for høyder ville takle det. Anbefaler deg å ta din egen snacks da lukten og stedet fra bodene på slutten ikke virket veldig appetittvekkende. 20 minutters ventetid før vi dro (i tide) var unødvendig.

Definitivt den beste tingen å se mens du er i Malaga. Turen ble organisert flott - vi dro i tide, da turen var ferdig ventet bussen på oss. Vår nydelige guide Estella var der for alle trinn på veien - alltid åpen for spørsmål og hun hadde stor kunnskap. Absolutt noe å huske. Takk igjen

Verdt 65 euro. Guiden vår, Jose eller Timmy, var morsom og engasjerende. Spektakulære steder, glad vi ikke trengte å kjøre for å komme opp dit. En flaske vann og en kake på slutten ville ha blitt satt pris på.