El Camino del Rey
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger

El Camino del Rey: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i El Camino del Rey

Hva folk sier om El Camino del Rey

Samlet bedømmelse
4.6 / 5
basert på 8.582 vurderinger

Ble hentet som avtalt av buss og hyggelige Alex guiden vår. Vi var bare en gruppe på 5 stykker og fikk kjempeflott fortelling om historien til området vi skulle besøke på bussturen før vi startet turen. Turen gjennom ravinen var spektakulær, men man følte seg hele tiden sikker på de gangveiene de hadde laget. Turen over broen gikk også fint, selv om det blåste litt. Kjempefin tur. Tips til de som reiser på denne tiden er å ta med jakke og litt varme klær i sekken. Kan være kalt utenfor solen. Avslutningen med tapas på hotellet helt flott.

Turen var flott, men trodde det var guide med på selve gåturen for info om selve anlegget. Traff andre grupper med guide som fortalte lokale historier på punktene nedover. Vi hadde guide med på bussen og det var flott, men litt slitsomt med 4 språk. Hun gikk med på gå turen, men alle kunne gå som de ville, så det ble ingen info nedover. Lett å gå.

Fra Málaga: Caminito Del Rey Vurdert av

Vil absolutt anbefale en tur til Caminito del Rey. Turen er ikke spesielt fysisk krevende, men kanskje ikke noe for de med høydeskrekk. Fantastisk å gå på «the worlds most dangerous path», som den kalles, høyt oppi fjellsida.

En tidlig morgen vi møtte på bussholdeplassen, og dro som avtalt kl 0800. En fantastisk tur med herlig guide, og rakk akkurat turen over "the bridge" før den ble stengt 10min etter vi hadde passert. Anbefales på det sterkeste

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.