Legg til datoer

El Badi-palasset

El Badi-palasset

El Badi-palasset: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Agadir/Taghazout: Marrakech-tur med lisensiert reiseleder

1. Agadir/Taghazout: Marrakech-tur med lisensiert reiseleder

Reis fra Agadir eller Taghazout tidlig om morgenen ved å ta motorveien Agadir til Marrakech. Etter en 3-timers kjøretur med noen hvilepauser underveis mens du krysser Atlasfjellene, ankommer du Marrakech. Når du ankommer Marrakech, møter du din lokale guide og begynner en tur til fots til Medina (gamlebyen i Marrakech). Start med å stoppe utenfor de historiske murene til Koutoubia-moskeen og rusle gjennom torget Jamaa El Fana.  Ha muligheten til å kjøpe en billett til Bahia-palasset. Hvis du ønsker å besøke Bahia-palasset og Badii-palasset, forlat gruppen din og be guiden din om å sette et møtested for lunsj (ikke inkludert i prisen). Mot slutten av den lokale omvisningen din vil du få fritid til å gå gjennom gatene med soukene (lokale markeder), kjøpslå med handelsmenn og finne et bra sted du kan nyte lokal gatemat. Etter lunsj møter du sjåføren din, og begynner kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir med en forventet ankomsttid omtrent mellom kl. 21:00 og 21:30.

Marrakech: Guidet omvisning i Bahia- og Badi-palassene og Saadiske graver

2. Marrakech: Guidet omvisning i Bahia- og Badi-palassene og Saadiske graver

Ta en guidet spasertur i Marrakech for å oppdage denne middelalderske ørkenenklavens vakre og spektakulære skatter. Spaser gjennom den gamle medinaen med en lokal guide. Dra nytte av rask tilgang til Bahia- og Badii-palassene, og legg deretter et valgfritt besøk til Saadian-gravene. Begynn fotturen ved å passere ruinene av Sultan Ahmed El Mansours Grand Badi-palass fra 1500-tallet. Få et glimt av den tidligere velstanden til denne majestetiske byen. Lær om hvordan palasset, på høyden av sin herlighet, ble ansett som verdens åttende underverk. Fortsett deretter turen til Bahia-palasset, juvelen i Marrakechs krone og et monument av fantastisk storhet. Gå inn for å finne ut hvordan den ble bygget på siste del av 1800-tallet, og det tok de dyktigste arbeiderne og håndverkerne 6 år å fullføre. Avlegg til slutt et valgfritt besøk til Saadian-gravene, forseglet i århundrer frem til de ble gjenoppdaget i 1917. Hør om hvordan gravene dateres tilbake til tiden til sultan Ahmad al-Mansur. Se de 2 hovedmausoleene i innhegningen, bestående av 66 graver med 100 flere som ligger utenfor hagen.

Marrakech: Historisk og kulturell dagstur med sightseeing

3. Marrakech: Historisk og kulturell dagstur med sightseeing

Majorelle-hagen, opprinnelig designet av Jacques Majorelle og senere eid av Yves Saint Laurent, tilbyr en fredelig og pittoresk atmosfære med fiskebassenger, broer, kaktuser og trær. Den har en sjarmerende butikk, kafé og restaurant, og er kjent for sin unike "Majorelle blå" nyanse, som har inspirert imitasjoner over hele byen. Koutoubia-moskeen, byens største moske, har fått navnet sitt fra sin historiske tilknytning til bokhandlere og bokhandlere. Etter en tradisjonell Almohad-arkitektonisk stil, er tårnet utsmykket med fire kobberkloder. Miniatyrkopier av moskeen selges mye i Marokko, noe som vitner om dens popularitet. El Bahia-palasset, kjent som «det vakres palass», ble bygget i Alaoui-stil mellom 1894 og 1900 for Ahmed Ibn Moussa. Det har 160 rom rundt gårdsrom, med rykter om konkubinebelegg. Palassets fantastiske interiør viser stukkaturpaneler, zellij-dekorasjoner, utskårne sedertretak og skinnende marmorfinish. Det er omgitt av en omfattende åtte hektar stor hage. Ben Youssef Medersa, en koranskole som dateres tilbake til Sultan Abou el Hassans styre, ble senere gjenoppbygd på 1560-tallet av saadianerne. Det er et imponerende arkitektonisk mesterverk, som viser typiske marokkanske stiler som zellij-fliser, stukkaturgips og utskåret sedertre. Skolen fungerte som et sted hvor rundt 800 elever lærte Koranen utenat. Saadian-gravene, som stammer fra tiden til sultan Ahmad al-Mansur, huser restene av rundt seksti medlemmer av Sa'adi-dynastiet. Disse gravene ble gjenoppdaget i 1917 og omhyggelig restaurert, og har blitt en fremtredende attraksjon i Marrakech, og fungerte som det siste hvilestedet for medlemmer av dynastiet fra Dra'a-dalen utenfor de høye Atlasfjellene. Marrakesh har en jødisk Mellah, historisk bebodd av ikke-muslimer, inkludert jøder. Mange synagoger står fortsatt, selv om færre er i bruk. Mellah-distriktet har kulturell og historisk betydning. De travle soukene er hjertet av Marrakesh, og tilbyr en rekke tradisjonelle marokkanske håndverk, krydder, medisinske midler og lokal underholdning. Besøkende kan finne ikoniske gjenstander som baboucher, lærvarer, klær, keramikk, tajineskåler og sølvsmykker. Forhandling er en vanlig praksis, og gir en følelse av moro og spenning til handleopplevelsen.

Marrakech: Bahia-palasset, Mederssa Ben Youssef og Medina-tur

4. Marrakech: Bahia-palasset, Mederssa Ben Youssef og Medina-tur

Begynn byvandringen med å besøke Koutoubia-moskeen, byens største moské, som har fått navnet sitt fra sin historiske tilknytning til bokhandler og bokhandlere. Her kan du beundre den tradisjonelle almohadiske arkitekturstilen og tårnet som er prydet med fire kobberkuler. Deretter kan du utforske Bahia-palasset og de 160 rommene rundt små gårdsplasser, som ifølge ryktene var bebodd av konkubiner. Se den omkringliggende åtte hektar store hagen som er dekorert med stukkaturpaneler, zellij, flislagte gulv, utskårne tak i sedertre, skinnende marmor og malte tak. Fortsett til Ben Youssef Medersa, en koranskole fra sultan Abou el Hassans tid, som senere ble gjenoppbygd på 1560-tallet av saadierne. Her kan du beundre det arkitektoniske mesterverket med typiske marokkanske stilarter som zellij-fliser, stukkatur og utskåret sedertre. Avslutt sightseeingen i Marrakeshs livlige souker - byens bankende hjerte, med tradisjonelt marokkansk kunsthåndverk, krydder, medisiner og lokal underholdning. Her finner du blant annet babouches, lærvarer, klær, keramikk, taginefat og sølvsmykker.

Fra Taghazout/Agadir: Marrakech dagstur med turguide

5. Fra Taghazout/Agadir: Marrakech dagstur med turguide

Avreise fra Agadir eller Taghazout tidlig om morgenen og ta motorveien Agadir til Marrakech. Etter en 3-timers kjøretur med noen hvilestopp på veien mens du krysser Atlasfjellene, kommer du til Marrakech. Når du ankommer Marrakech, vil du møte din lokale reiseleder og begynne på en spasertur i Medinaen (den gamle byen i Marrakech). Start med å stoppe utenfor de historiske murene til Koutoubia-moskeen og rusle gjennom torget Jamaa El Fana. Har muligheten til å kjøpe en billett til Bahia-palasset. Hvis du ønsker å besøke Bahia-palasset og Badii-palasset, hopp over eller forlat gruppen og be guiden din om å sette et møtepunkt med ham for lunsj (ikke inkludert i prisen). På slutten av din lokale tur vil du ha ledig tid til å gå gjennom gatene i soukene (lokalt marked), prute med butikkselgerne og finne et bra sted å nyte litt lokal gatemat. Etter lunsj møter du sjåføren din og begynner kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir med en forventet ankomsttid på omtrent mellom 21:00 og 21:30.

Marrakech historisk tur

6. Marrakech historisk tur

Turen starter ved det arkeologiske stedet til Koutoubia-moskeen og minaret. Gjennom den historiske Bab Agnaou-porten vil du se Saadian Necropolis på 1500-tallet. Herfra kan du gå gjennom Kasbah fra 1100-tallet med sine matmarkeder, og besøke restene av det ødelagte El Badi-palasset fra 1500-tallet. Gå deretter inn i Bahia-palasset fra 1800-tallet, skapt av de lokale håndverkerne med tre, gips og fliser, og betraktet som hjemmet til den daværende marokkanske statsministeren. Utforskningen avsluttes i det jødiske kvarteret, før du returnerer til hotellet eller vandrerhjemmet ditt.

Marrakech Tuktuk+Guide+Bahia-palasset+Madrassa+Souks

7. Marrakech Tuktuk+Guide+Bahia-palasset+Madrassa+Souks

Vi henter deg fra Riaden din med en Touktouk for å nyte å kjøre smugene for å ankomme og besøke Bahia-palasset, vi fortsetter vårt besøk til fots for å ankomme og besøke Koranskolen Medrassa. Vi går senere i hjertet av soukene for å nyte håndverkere, og alle håndlagde produkter og forslag til shopping. Vi avslutter turen på torget,

Fra Agadir: Marrakech guidet tur med guide

8. Fra Agadir: Marrakech guidet tur med guide

Avreise fra Agadir eller Taghazout tidlig om morgenen og ta motorveien Agadir til Marrakech. Etter en 3-timers kjøretur med noen hvilestopp på veien mens du krysser Atlasfjellene, kommer du til Marrakech. Når du ankommer Marrakech, vil du møte din lokale reiseleder og begynne på en spasertur i Medinaen (den gamle byen i Marrakech). Start med å stoppe utenfor de historiske murene til Koutoubia-moskeen og rusle gjennom torget Jamaa El Fana. Har muligheten til å kjøpe en billett til Bahia-palasset. Hvis du ønsker å besøke Bahia-palasset og Badii-palasset, vennligst hopp over eller forlat gruppen og be guiden din om å sette et møtepunkt med ham for lunsj (ikke inkludert i prisen). På slutten av din lokale omvisning vil du ha ledig tid til å gå gjennom gatene i soukene (lokalt marked), prute med butikkselgerne og finne et bra sted å nyte litt lokal gatemat. Etter lunsj møter du sjåføren din og begynner kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir med en forventet ankomsttid på omtrent mellom 21:00 og 21:30.

Marrakech: Privat mattur – 10 smaksprøver med lokalbefolkningen

9. Marrakech: Privat mattur – 10 smaksprøver med lokalbefolkningen

Spis deg gjennom Marrakechs kulinariske scene på en privat mattur. Gå på en deilig reise mens du prøver 10 av de beste matvarene som er elsket av lokalbefolkningen: fra salte til søte og lokale drinker; denne turen gjør alle matelskere fornøyde. Nyt en bit av den ultimate klassikerblandingen av dadler og vegetabilsk Tanjia, og smak dem i sin autentiske, lokale smak. Hver smaksprøve er typisk for det lokale kjøkkenet og håndplukket av en lokal guide som er lidenskapelig opptatt av mat. Besøk El Badii-palasset, Mellah frukt- og grønnsaksmarked og Koutoubia-moskeen, pluss andre bemerkelsesverdige steder mellom matstoppene og lær om deres historie og kulturelle relevans fra din kunnskapsrike guide.

Agadir: Marrakech guidet tur med en lisensiert lokal guide

10. Agadir: Marrakech guidet tur med en lisensiert lokal guide

Avreise fra Agadir eller Taghazout tidlig om morgenen og ta motorveien Agadir til Marrakech. Etter en 3-timers kjøretur med noen hvilestopp på veien mens du krysser Atlasfjellene, kommer du til Marrakech. Når du ankommer Marrakech, vil du møte din lokale reiseleder og begynne på en spasertur i Medinaen (den gamle byen i Marrakech). Start med å stoppe utenfor de historiske murene til Koutoubia-moskeen og rusle gjennom torget Jamaa El Fana. Har muligheten til å kjøpe en billett til Bahia-palasset. Hvis du ønsker å besøke Bahia-palasset og Badii-palasset, vennligst hopp over eller forlat gruppen og be guiden din om å sette et møtepunkt med ham for lunsj (ikke inkludert i prisen). På slutten av din lokale omvisning vil du ha ledig tid til å gå gjennom gatene i soukene (lokalt marked), prute med butikkselgerne og finne et bra sted å nyte litt lokal gatemat. Etter lunsj møter du sjåføren din og begynner kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir med en forventet ankomsttid på omtrent mellom 21:00 og 21:30.

15 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av El Badi-palasset

Flere reisetips for El Badi-palasset

Vil du vite mer om aktiviteter i El Badi-palasset? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om El Badi-palasset

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 212 vurderinger

Vi begynte å følge guiden, men vi brukte bare 5 timer i byen Marrakech og vi var ikke interessert i å besøke et apotek og et arganolje-kooperativ, så vi forlot gruppen til det var på tide å dra og vi likte å gjøre alt på egen hånd, inkludert Bahia-palasset og Badii-palasset. Vi var også i stand til å gå alene i lang tid i souken og Jamaa El Fna-plassen uten å følge gruppen! Vi hoppet over lunsjen for å ha mer tid. Det er veldig veldig enkelt å finne veien rundt medinaen i Marrakech, det er ikke nødvendigvis behov for en guide. Vi kommer tilbake i flere dager fordi 1 dag er for kort!

Totalt sett var det veldig bra, turen var bra da bussen er komfortabel og har klimaanlegg. Det vi likte minst var det faktum at vi brukte nesten en time i en butikk for å se på demonstrasjon og salg av produkter. Restauranten der vi spiste lunsj med guiden var bra (rundt € 15/pax). Jeg anbefaler.