Våre mest anbefalte ting å gjøre i El Alto

La Paz: Byvandring med taubanetur

1. La Paz: Byvandring med taubanetur

Opplev det beste fra La Paz og nabobyen El Alto med en omfattende spasertur. Lær om den fascinerende kulturen mens du spaserer gjennom tradisjonelle torg og markeder. Kjør det lokale taubanesystemet for panoramautsikt over området ovenfra. Møt guiden din ved San Francisco-kirken og besøk heksemarkedet i La Paz. Gå over til El Alto for å se San Pedro-plassen og lære den beryktede historien bak San Pedro-fengselet. Besøk El Alto heksemarked, og ta flere taubanelinjer under reisen. Gå tilbake til La Paz for å spasere gjennom den vakre Jaen-gaten og gå inn på Plaza Murillo, hovedtorget i byen. Se på katedralen og regjeringsbygningene, gå gjennom friluftsmarkeder og butikker, og avslutt tilbake ved San Francisco-kirken.

La Paz: Taubane, kirkegård, Shaman og El Alto Tour

2. La Paz: Taubane, kirkegård, Shaman og El Alto Tour

Se La Paz fra himmelen og utforsk den alternative siden av byen på denne off-the-beaten-track-turen. Start i sentrum og kjør den røde taubanen til El Alto, og beundre den spektakulære panoramautsikten. Stopp innom den berømte kirkegården og nyt kunstverkene på friluftsgalleriet. I El Alto kan du besøke en lokal sjaman og lære om Andes spiritualitet og helbredende urter, i tillegg til å få formuen din lest i kokablader. Utforsk det pulserende nabolaget El Alto, et distrikt kjent for sin fascinerende kombinasjon av historisk tradisjon og storbylivsstil, med en ekspert lokal guide. Gå ombord på en annen teleférico (taubane) og ta deg tilbake til sentrum, mens du beundrer den utrolige utsikten underveis.

Vis Cholitas Wrestling

3. Vis Cholitas Wrestling

Cholitas Luchadoras ligger i Alto City, 4.100 m.o.h., og er kvinnelige flygere som gjør et populært show, der kvinner flyr på landet slik at de er kledd i typisk hatt, skjorte med sjal, lange skjørt (pollera) og sko. Inne i La Paz-avdelingen finnes det en stor andel av urbefolkningen der El Alto ble født. Dette er underholdning for folk. Hvor vi hver torsdag og søndag kan nyte denne forestillingen sammen med familie eller venner. Nyt dette showet med sterke kjemper mellom kvinner og menn. Reiserute: Avreise, vi henter deg fra hotellet ditt kl. 16.00. Senere stiger vi til Ciudad del Alto i 1 time når vi ankommer Colosseum for å nyte showet i ca. 2 timer, deretter kommer vi tilbake til City of La Paz klokken 20.00.

La Paz: Andinsk arkitekturtur i El Alto

4. La Paz: Andinsk arkitekturtur i El Alto

Utforsk den fargerike og sprudlende arkitekturen til El Alto mens du beundrer nabolagets luksuriøse herskapshus, også kjent som cholets, på denne daglige halvdagers arkitekturtur i Andesfjellene. Oppdag en fascinerende blanding av eldgammel andinsk sivilisasjon og fargerike moderne tekstiler gjennom choletenes kitschdesign. Finn ut mer om de borgerlige innbyggerne som viser sin rikdom gjennom å bygge disse livlige, futuristiske herskapshusene og arrangere luksuriøse fester i dem. I selskap med en lokal guide, reis opp gjennom byen i en taubane som lar deg se flere forskjellige områder av El Alto. Du vil også ha muligheten til å gå inn i en av disse choletene og se de livlige designene i hele interiøret. På denne turen vil du oppdage ikke bare den fantastiske arkitekturen til choletene, men også kulturen og tradisjonene de representerer.

La Paz bytur med Moon Valley

5. La Paz bytur med Moon Valley

Denne turen kombinerer fotturer, taubaner og offentlig transport for å gi den beste lokale opplevelsen mens du besøker oss! Under turen vil du besøke San Francisco-kirken, heksemarkedet i byen La Paz, de lokale markedene rundt i sentrum. Etterpå vil du ha det mest fantastiske fugleperspektivet fra taubanene våre som tar deg til byen El Alto, her vil du ikke bare ha den beste utsikten og perfekte bildesteder, men du vil også kunne sjekke ut heksemarkedet i El Alto, som er litt annerledes enn det i La Paz fordi du vil få se noen av de lokale heksedoktorene som faktisk utfører rituelle. Like etter vil du kjøre taubanene tilbake til La Paz, men du vil gå forbi sentrum og inn på sørsiden, vil du virkelig kunne se alle de forskjellige ansiktene La Paz har å tilby. En gang i den sørlige sonen vil vi ta en offentlig bil inn i Moon Valley og nyte dette stedet med en kort tur og sjansen til å ta fantastiske bilder. Etter dette drar vi tilbake til byen gjennom et annet sett med taubaner og kommer til slutt til det historiske sentrum hvor vi besøker den berømte gaten Jaen med alle de vakre kolonihjemmene og avslutter turen ved kilometer 0 av byen, Plaza Murillo, plassen som er hjemmet til vår fantastiske katedral, presidentpalasset vårt med den splitter nye moderne versjonen av den rett bak og parlamentets hus. Alt dette ble enda bedre med mye historie, kule fakta og kulturell informasjon levert av våre supermorsomme og fantastiske guider.

Privat byrundtur, taubane og Månedalen

6. Privat byrundtur, taubane og Månedalen

Den beste turen i La Paz er om morgenen klokken 08.30. Om ettermiddagen klokken 14.30. Først går vi til mon-dalen (ikke glem solkrem eller hatter), etter det tar vi taubanene fra La Paz til El Alto, og tilbake til La Paz, deretter Jaen Street, plaza Murillo, San Francisco Church til slutt heksemarkedet. 1. Månedalen 2. Taubane; Gul - Sølv - Rød - Oransje 3. Jaen Street 4. Plaza Murillo 5. Plaza San Francisco (kirke) 6. Heksemarkedet (siste punktet) Om tidspunktet for turen Om morgenen starter vi kl. 8.30 og avslutter ca. kl. 14.30 på ettermiddagen starter vi kl. 14.30 og avslutter ca. kl. 18.30

La Paz: Privat flyplasstransport

7. La Paz: Privat flyplasstransport

Det er enkelt å møte sjåføren din for å starte ekspresstransporten. Når du kommer ut fra ankomstportene, vil du se sjåføren din holde et plakat med navnet ditt på det. Dette er en enkel og trygg måte å nå målet ditt, uten å måtte kaste bort tid på å lete etter drosjer. Bestilling av overføringen på forhånd vil også gi deg fantastisk trygghet. Du kan lene deg tilbake og slappe av på en komfortabel, privat skytteltjeneste fra La Paz flyplass direkte til overnattingsstedet ditt i La Paz sentrum. Alle kjøretøyene er klimatiserte for din komfort, og vil få deg til å ankomme og føle deg avslappet og klar til å starte ferien eller forretningsreisen fullstendig uthvilt.

Fra La Paz: Dagstur til El Alto Cholet Andes arkitektur

8. Fra La Paz: Dagstur til El Alto Cholet Andes arkitektur

Utforsk denne opplevelsen sammen med vårt innfødte team som viser utviklingen av andinske arkitekturer. For det meste Aymara i regionen, vi vil at du skal kunne se hvordan byen El Alto lever og snakke om antropologiske spørsmål, økonomi, historie, andinsk verdensbilde og mer. Cholets arkitektur se aktiviteter, utsiktspunkt, marked og smaking.

Fra La Paz: El Alto taubane og Cholets - dagstur med guide

9. Fra La Paz: El Alto taubane og Cholets - dagstur med guide

Opplev skjønnheten i El Altos arkitektur på denne guidede dagsturen fra La Paz. Besøk to fargerike og dristige Cholet-hjem og se Wiphala-komplekset, der det finnes boligblokker som ble dekorert av den berømte kunstneren Mamani Mamani. Møt guiden din i La Paz ved hovedinngangen til San Francisco-kirken. Herfra tar du offentlig transport til den sentrale taubanestasjonen. Ta taubanen opp til El Alto og nyt utsikten over den travle byen og de fantastiske Cholets. Lytt til guiden som forteller om Cholets, en revolusjonerende andinsk arkitekturstil utviklet i Bolivia. Du får muligheten til å beundre disse luksuriøse og ekstravagante husene fra utsiden, men også fra innsiden når du besøker to av disse fargerike husene. Etter at du har tatt bilder inne i to Cholets, kan du dra til en imponerende del av byen El Alto for å se utsiden av boligblokker som er dekorert av kunstneren Mamani Mamani, som er kjent for å bruke urfolksdesign som virkelig tar seg godt ut. Etter endt tur returnerer dere til møtestedet.

La Paz: Bolivia eSIM Roaming Mobile Data Plan

10. La Paz: Bolivia eSIM Roaming Mobile Data Plan

Si farvel til bryet med fysiske SIM-kort og finne mobilnettoperatørbutikker med vår e-SIM-tjeneste. Etter kjøpet vil du motta en QR-kode som du kan skanne på den kompatible enheten din for å installere e-SIM hvor og når du trenger det. Velg fra en rekke datavolumer, gyldighetsperioder og dekningsalternativer i forskjellige land for å holde kontakten med letthet. De fleste iPhone-modeller utover XS støtter e-SIM, og følg instruksjonene våre i fotosesjonen for å sjekke kompatibilitet for andre enheter. Del QR-koden via AirDrop eller skann den til en annen enhet. Installer e-SIM ved å koble til WiFi eller et nettverk, og husk å slå på roaming for e-SIM. Hvis du har problemer med å koble til nettverket, se vår egen feilsøkingsveiledning. Hvis du har en tilkoblet reise i Sør-Amerika, bare velg alternativet 18 Sør-Amerika-land, som dekker:Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, French West India, Grønland, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay. Hvis dataene dine er brukt opp? Enkelt, bare kjøp et nytt e-SIM for å fylle på. APN (navn på tilgangspunkt): iboots Lokalt nettverk:Tigo

Legg til datoer

Ting å gjøre i
El Alto

15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt El Alto

Utforsk alle

Flere reisetips for El Alto

Vil du vite mer om aktiviteter i El Alto? Trykk her for full oversikt