Våre mest anbefalte ting å gjøre i Eindhoven

Eindhoven: Motion Imagination Experience

1. Eindhoven: Motion Imagination Experience

Bli overrasket Motion Imagination Experience er en oppslukende opplevelse som tar den besøkende med inn i en fantasiverden av bilder, lyd og interaksjon. Denne unike kombinasjonen stimulerer sansene dine og lar deg unnslippe virkeligheten for en stund. Oppdag, le og bli overrasket. Oppdag denne nye opplevelsen og bli overrasket av lysshow med overbevisende musikk og enorme gulvprojeksjoner. Er du klar for et nytt eventyr?

Eindhoven: inngangsbillett til Philips Museum

2. Eindhoven: inngangsbillett til Philips Museum

Gå forbi selskapets tidslinje og lær om historien til Philips' produkter trinn for trinn. Du vil se hvordan nye oppfinnelser påvirket samfunnet i forrige århundre helt frem til i dag. Utviklingen av produktdesign vises der designernes prosess og innflytelse demonstreres. La deg inspirere av originale grafiske kunstverk og lær om Philips' nøkkelspillere og deres rolle under andre verdenskrig. Philips-museet har en kombinasjon av innhold og aktiviteter som er morsomme og lærerike for både unge og gamle besøkende.

Vught: Inngangsbillett til National Monument Concentration Camp

3. Vught: Inngangsbillett til National Monument Concentration Camp

Forhåndsbestill billett til Konzentrationslager Herzogenbusch eller Kamp Vught og besøkt minnesenteret som gir en grundig innsikt i opprinnelsen til Camp Vught og livene til menneskene som er fengslet der. Ta deg tid til den faste utstillingen "Camp Vught: Seven Seasons and 32.000 Stories". Få et innblikk i Camp Vughts historie basert på mange personlige historier og gjenstander. Hør historier om mennesker fra 35 forskjellige nasjonaliteter, som hver opplevde andre verdenskrig på sin egen unike måte. Ta deg ut til uteområdet som inkluderer en modell av den tidligere campingplassen, en rekonstruert brakke, flere vakttårn, det originale krematoriet og et minnesmerke over barnetransportene fra juni 1943. Besøk Barrack 1B , som er den siste gjenværende originale brakken fra Camp Vught. Oppdag utstillingen 'If Walls Could Speak' som dekker 4 perioder: konsentrasjonsleiren (1943-1944), bruken av stedet som oppholdssted for tyske sivile evakuerte, nederlendere mistenkt for samarbeid, og molukkanske KNIL-soldater og deres familier. Ta deg til det tidligere henrettelsesstedet Camp Vught ligger innen gangavstand fra museet, gjemt i skogen. Pause ved monumentet som markerer det faktiske stedet der 329 menn ble henrettet. Langs adkomstveien til museet, etter linjen til leirens tidligere jernbane, står to restaurerte godsvogner. Disse vognene, et verdensomspennende symbol på forfølgelse og deportasjon under andre verdenskrig.

Eindhoven: Bottle Distillery Tour and Tasting Experience

4. Eindhoven: Bottle Distillery Tour and Tasting Experience

Lær hvordan rom, gin, konjakk, likør og vodka lages på en guidet tur til flaskedestilleriet i Eindhoven. Oppdag en liten tilnærming til å lage gode drinker før du nyter noen drinkprøver akkompagnert av en deilig matbit. Møt guiden din og lås opp hemmelighetene til destillasjonsprosessen. Følg guiden din gjennom hvert trinn i prosessen som starter med de beste ingrediensene. Finn ut hvordan drikker er laget uten kunstige tilsetningsstoffer. Lær om hvordan hvert trinn i prosessen overvåkes nøye for de beste resultatene. Se hvor lang tid det tar å sikre den beste smaken, aromaen og fargen for hvert produkt. Beundre gryten med en skinnende kobberhjelm som er plassert i hjertet av destilleriet. Opplev den glatte smaken av det fineste brennevinet som er laget på dette vakre destilleriet. Komplimenter smakingen din med en matbit før du avslutter turen.

Eindhoven flyplass: Busstransport til/fra Amsterdam

5. Eindhoven flyplass: Busstransport til/fra Amsterdam

Slapp av på en moderne buss med nødvendige fasiliteter overføring mellom Eindhoven Marinus van Meelweg bussholdeplass og Amsterdam sentralstasjon bussholdeplass med AmsEindShuttle. Bli møtt og støttet av ansatte som vil hjelpe deg ombord. Unngå bryet med å navigere i det offentlige transportsystemet før eller etter en lang reise, slapp i stedet av og nyt utsikten fra komforten av setet ditt. Alle våre busser er tilgjengelige for sykler og har plass til stor bagasje. Dessuten er et toalett tilgjengelig om bord for din bekvemmelighet. Legg igjen bekymringene dine, og kom i tide til destinasjonen din på flyplassen, eller i byen med den raskeste overføringsvarigheten på 1,5 time og billett gyldig opptil 24 timer. Hold kontakten med vennene dine med gratis WiFi eller bare slapp av på de bredere setene med mediesystemet.

Eindhoven: Inngangsbillett til Dierenrijk Zoo

6. Eindhoven: Inngangsbillett til Dierenrijk Zoo

Besøk Dierenrijk Zoo i Eindhoven med en forhåndsbestilt inngangsbillett. Spaser gjennom og beundre alle de 96 forskjellige dyreartene. Se de indiske neshornene, de asiatiske elefantene, de serbiske tigrene og kongen av jungelen, den afrikanske løven, i sitt naturlige habitat. Gå rundt i naturparken, kom på nært hold med de frekke sjimpansene, og møt den røde pandaen og surikatene. Hør de 400 fargerike fuglene synge, og pass på at du ikke glemmer å se pingvinene svømme og den lekne isbjørnen. Sitt på parkbenkene og slapp av mens barna leker på de mange innendørs og utendørs lekeplassene. Nyt en eventyrlig dag ute med noe å gjøre og se for alle i familien.

Eindhoven: Flybuss til eller fra sentrum

7. Eindhoven: Flybuss til eller fra sentrum

Kom raskt og trygt til reisemålet ditt med en Eindhoven Airport Express-tur fra Eindhoven flyplass. Bestill transport på forhånd for å glemme bryet med reisearrangementer i siste liten. For enkelhets skyld kan du velge blant flere avleveringssteder i Eindhoven. Hopp inn på buss 400 eller 401, bedre kjent som Eindhoven Airport Express, ved ankomst til Eindhoven flyplass, for en rask tur i en moderne elektrisk buss med mange seter og plass til bagasje. Nyt gratis Wi-Fi og ladeporter for å gjøre turen mer behagelig og se etter stoppet på skjermene ombord. Nå reisemålet ditt med bare en kort spasertur ved å dra nytte av de mange tilgjengelige avleveringsstedene: Bussholdeplasser 400: - Eindhoven flyplass - Brainport Industries Campus - WoensXL/Ziekenhuis Catharina - Sentralstasjonen Bussholdeplasser 401: - Eindhoven flyplass - Flyforum - Lasteforum - Zandrijk - Meerrijk - Grasrijk – Landforum - P+R Meerhoven - Hurksestraat - Bredalaan - Evoluon - Cederlaan - Strijp S - Glasport - Philips Stadion - Piazza - Sentralstasjonen

Eindhoven: Inngangsbillett til PSV Stadium Museum

8. Eindhoven: Inngangsbillett til PSV Stadium Museum

Forhåndsbestill inngangsbilletten din til PSV-museet i Eindhoven og fordyp deg i de mest ettertraktede premiene fra klubbens historie. Ta en nærmere titt på Philips Stadium og opplev den røde og hvite følelsen på en interaktiv måte. Besøk Hall of Fame med noen av de største spillerne, inkludert Jan van Beveren og sambastjernen Romário. Gå gjennom skjermene og lær om klubbens historiske øyeblikk. Ta med unge besøkende til de interaktive utstillingene, inkludert en berøringsskjerm-projeksjonsklode full av spesielle steder, et periskop som lar dem ta en titt inne på stadion, og Phoxy Stadium hvor de kan spille et slag fotball. Velg å besøke en av de tre restaurantene på stedet: Avant-Garde, den førsteklasses restauranten på Philips Stadium; De Verlenging, baren som serverer mat; eller Ikigai, en førsteklasses asiatisk restaurant (for egen regning). Philips Stadium er hjemmebanen til PSV. Denne vakre, moderne stadion ligger i sentrum av Eindhoven, på nøyaktig samme sted som sportsparken lå da Philips Sport Vereniging ble grunnlagt i 1913. Kent som en av de vakreste stadionene i Nederland, er stadion ikke bare en fotballstadion, men er også multifunksjonell med alle slags kongress- og festfasiliteter tilgjengelig.

Eindhoven: Heldags E-Fatbike-utleie inkludert rute

9. Eindhoven: Heldags E-Fatbike-utleie inkludert rute

Velg din egen rute ved startpunktet gjennom Eindhoven og dens grønne omgivelser og lei en Knaap E-Fatbike inkludert rute: 1. E-Fatbike Tour Eindhoven og omegn 2. E-Fatbike-tur langs naturen og landsbyene rundt Eindhoven Nyt den utmerkede sykkelinfrastrukturen i byen og grønne omgivelser. Velg en rute og kjør forbi severdighetene ved hjelp av den nettbaserte appen som følger med. Rute og informasjon per stopp er beskrevet i detalj i nettappen. Plukk opp sykkelen fra det lett tilgjengelige stedet og gå ut på gatene i hastigheter på opptil 25 kilometer i timen. Du når denne hastigheten uten problemer ved kun å gjøre sakte bevegelser. Ingen kraft er nødvendig. Nyt nederlandske landskap i perfekt hastighet med ditt fulladede batteri. Sykle gjennom byen og oppdag høydepunkter som arbeiderklassedistriktet Woensel-West, de tidligere Philips-fabrikkene, Philipsdorp, de vakreste gatene og naturparkene. Hvis du velger den landlige ruten, er fokus hovedsakelig på de grønne omgivelsene, typiske nederlandske landsbyer, store naturparker og en tur gjennom grønne Eindhoven. Ta barna opp til 1,40 m på baksiden av salen med fotstøtter. Ungdom fra 12 år og med en minimumshøyde på 1,40 m kan kjøre E-Fatbike selvstendig, forutsatt at de er i følge med en voksen. Kjør jevnt med en sykkel av høy kvalitet som opprettholdes til de høyeste sikkerhetsstandardene. Lær mer om byen med appen som fungerer som en guide i lommen.

Eindhoven: Sherlock Holmes Selvstyrt Smartphone City Game

10. Eindhoven: Sherlock Holmes Selvstyrt Smartphone City Game

Opplev spenningen ved å være en detektiv og bli med i det spennende Sherlock Holmes-spillet med teamet ditt. Mens han feirer friheten på Liberty Festival, blir en mann ved navn Balthazar, lederen av Homeland Security, funnet død med en kniv i ryggen. Politiet har pågrepet fire mistenkte, og det er opp til deg å løse saken og avdekke sannheten. Ved å bevege deg rundt i byen vil du låse opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet. I løpet av dette mordmysteriet kan du sjekke fremgangen din på mistenktbordet. Kan du løse drapet? Spill Sherlock Holmes! VIKTIG INFORMASJON - Dato: for å bestille dette spillet må du velge en dato, MEN du kan spille, pause og fortsette når du vil. - Personer: 1 spiller står for 1 lag. - Merk: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir ingen informasjon om byen!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Eindhoven

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Eindhoven

Alle aktiviteter

34 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Eindhoven

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Eindhoven

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Eindhoven?

Flere reisetips for Eindhoven

Vil du vite mer om aktiviteter i Eindhoven? Trykk her for full oversikt