Eiffeltårnets toppetasje

  • Omvisninger
  • Inngangsbilletter med vert
  • Kombinasjonspakker
  • Andre opplevelser
  • Vannaktiviteter
27 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Eiffeltårnets toppetasje

Vil du vite mer om aktiviteter i Eiffeltårnets toppetasje? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Eiffeltårnets toppetasje

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 22 916 vurderinger

Velorganisert. Vi var 20 minutter forsinket. Jeg trodde at pengene som ble betalt for utflukten ville brenne ut, men de kom inn i vår situasjon. De ventet og tilbød seg å endre ruten slik at vi kunne rekke både skipet og Eiffeltårnet. Som et resultat tok vi en båttur med gruppen, og klatret opp i tårnet på egen hånd, men guiden så oss av og fortalte oss hvordan vi skulle komme oss til hotellet. Takk skal du ha!

Dette var en seier for oss. Vi tok bilder på Trocadero Square før vi møtte reiselederen. Hun ga en interessant historie om Eiffeltårnet. Da følte vi oss som en VIP-gjest fordi vi gikk forbi hundrevis av mennesker i kø til en MYE kortere privat turlinje, og fikk billettene våre for å gå inn. Hvis du drar til Paris i en høysesong, er det verdt det slik at du slipper å vente på hvem vet hvor mange timer i kø!

Først en bytur med buss, deretter med guidet tur til gruppeinngangen uten å måtte vente noe sted. Derfra kan du organisere din egen tid for hvor lenge du vil bo på Eiffeltårnet. Når du gjør båtturen etterpå er opp til deg. Siden båtene går til rundturen hver halvtime. Vi var helt fornøyd.

Jeg har vært i Eiffeltårnet to ganger! Denne turen er verdt hver krone, å se solnedgangen over Senna er rett og slett fantastisk, alt organisert, GetYourGuide-personalet var utrettelige og ekstremt punktlige, raske og effektive innganger! Gratulerer til hele laget.

Omvisningen var veldig fin, guiden vår bao var veldig entusiastisk, han fortalte oss historien til konstruksjonen og lot oss stå i heisens rad. guidene er ikke kledd i blått, du må spesifisere informasjonen, men de henter deg på møtepunktet uten problemer