Eiffeltårnet

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Eiffeltårnet: Opplevelser og billetter

Finn de beste stedene å se Eiffeltårnet fra

Det romantiske omrisset av Eiffeltårnet, som tegner seg mot Paris' himmel – det er det du vil huske best etter et besøk i Frankrike. Ønsker du å ta det perfekte bilde av Paris, bruk vår korte liste over steder i byen som gir deg storslått utsikt (og bilder).

 • Trocadero

  1. Trocadero

  For å se lysshowet i Eiffeltårnet om natten, er Trocadero et av de beste stedene du kan velge. Bonus: Trocadero har gratis inngang og er alltid åpent.

 • Triumfbuen

  2. Triumfbuen

  Du må gå opp de 284 trappetrinnene i Triumfbuen for å komme til toppen av dette berømte Paris-monumentet, der du belønnes med den mest spektakulære utsikten i byen.

 • Montparnasse

  3. Montparnasse

  Denne 210 meter høye skyskraperen er kanskje ikke en vakker bygning, men utsikten er verdt det. Montparnasse-tårnet er byens nest høyeste utsiktspunkt etter Eiffeltårnet og gir deg 360 graders panoramautsikt.

 • Fra Hotel Raphael

  4. Fra Hotel Raphael

  Er du på jakt etter en romantisk plass for en date i Paris? Bestill bord på terrassen på dette luksushotellet. Ta inn utsikten og nyt et glass champagne i solnedgangen.

 • Pont de Bir-Hakeim

  5. Pont de Bir-Hakeim

  Pont de Bir-Hakeim knytter sammen 15. og 16. arrondissement. Den berømte broen gir deg fantastisk utsikt over tårnet og Seinen – et populært sted for fotografer. 

Planlegg besøket ditt

 • Unngå køene

  Som du sikkert vet, er Paris er et populært reisemål. Planlegg i god tid dersom du vil se Eiffeltårnet fra mange ulike kanter. 
  Det er enkelt å kjøpe billetter på nett og gå rett til toppen – men hvis du er på jakt etter å se Paris på en billig måte, husk å legge inn ventetid ved store turistattraksjoner i tidsplanen din. 

 • Pass på tingene dine

  Mange turister leter etter  en kafé eller restaurant i nærheten av disse utsiktspunktene, steder der de kan slappe av og trekke seg tilbake fra de store folkemengdene. Men selv om alle turiststedene er trygge nok, er det typisk turister å bli uoppmerksomme med en gang de har bestilt seg en café au lait. Pass alltid på å lukke igjen vesken din og vær på vakt for tyver.

 • Eiffeltårnets åpningstider

  Har du bestemt deg for at du vil komme tett på Eiffeltårnet, er det heldigvis åpent 365 dager i året. Fra midten av juni til tidlig i september er det åpent fra klokken 09.00 om morgenen til midnatt. Resten av året, er tårnet åpent fra 09.30 om morgenen til 23.00 om kvelden.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Eiffeltårnet er åpent 365 dager i året!
 • Pris
  Utenfra er tårnet helt gratis å se på. Prisen på inngangsbilletter varierer veldig etter hva du vil ha adgang til.
 • Behøver jeg en guide?
  Bare hvis du har lyst! Mange turister liker å høre en guide fortelle om tårnets historie og arkitektur. En ekstra bonus er at omvisningsgrupper vanligvis får komme foran de lange køene med turister som venter på å få kjøpe billett.
 • Hvordan komme seg dit?
  De to nærmeste metrostasjonene er Bir-Hakeim (linje 6) og Trocadero (linje 9).
 • Flere tips

  • Denne attraksjonen er gratis for barn under fire år.

  • Hold alltid øye med tingene dine.

Flere reisetips for Eiffeltårnet

Vil du vite mer om aktiviteter i Eiffeltårnet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Eiffeltårnet

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 25 381 vurderinger

Eiffeltårnet ble stengt pga streiken, men da ble jeg ringt og fikk muligheten til å endre dato og klokkeslett. Vi møtte opp 08.40, og ble tatt i mot av en hyggelig guide, Oscar, som snakket både engelsk, spansk og fransk. Han sørget for at vi kom først i alle køene, og lærte oss mye om både Paris og eiffeltårnet. Vi er svært fornøyde!

Guiden var flink, utnyttet ventetiden og fortalte gode historier. Vi besøkte Eiffeltårnet på den travleste ettermiddagen. Vi fikk dessverre ikke kommet oss til Toppen. Tips, start tidligere på morgenen eller sent på kvelden! Vi koset oss for det!

Veldig flink guide, flink til å engasjere og fortelle interessante fakta! Litt dårlig informasjon om oppmøtetidspunkt og sted (måtte få ny dag, da guiden ikke møtte opp første dagen) men ellers veldig bra opplegg!

Hyggelig guide som møtte oss. Hun het Aida. Fulgte oss fra møtested, gjennom security og til første heis. Perfekt for oss med mindre barn.

Jeg var veldig god registrert og den lederen som guiden ga var gode nettsteder og tydelig