Legg til datoer

Eiffeltårnet

Kronjuvelen i Paris' silhuett – det ikoniske symbolet på Frankrike selv – er spektakulær på nært hold.

  • Inngangsbilletter med vert
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
95 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 95

Flere reisetips for Eiffeltårnet

Vil du vite mer om aktiviteter i Eiffeltårnet? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Eiffeltårnet

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 66 104 vurderinger

At turen var bra... super hyggelig, komfortabel, trygg... den går forbi hovedattraksjonene, jeg likte den godt og jeg snakker ikke så godt fransk og alt gikk perfekt... du trenger ikke å gå hvor som helst for å endre noe, nå Send strekkoden ved dreiekorset direkte med den ansatte, enkelt og raskt... hvis det er om natten, ta en frakk som er kald på toppen, men det er et lukket alternativ nederst, slik at du kan se alt og være mer komfortabel.

Prisgunstig dobbeltreise til Louvre-museet og videre til en informativ en times tospråklig Seine-cruise. Gi tid til å komme deg mellom Louvre og avgangsbryggen for båtturen som guidet - båtene går hver 1/2 time. Billettmeglerne kommuniserte via både e-post og WhatsApp, og personalet var veldig hjelpsomme med å hjelpe meg med å finne og skanne billettene mine. Var den beste verdien jeg fant etter omfattende undersøkelser.

Veldig interessant aktivitet (i går var været fint med en vakker sol kl. 10, så vi kunne nyte båten i friluft) og personalet der var veldig imøtekommende, for informasjon er det like foran Eiffeltårnet til til høyre for broen og du leter etter pontongnummeret som er angitt i reservasjonen :-).

Ingen kø takket være nettbillettene. Forklaringene over høyttalere på fransk, engelsk og spansk var vanskelig å forstå. Men på øvre dekk hadde vi en flott 360 graders utsikt over severdighetene. For en første oversikt anbefales båtturen på det varmeste.

husk å ha billetten med QR-KODE ved inngangen ellers kommer du ikke inn, telefonnettet er dårlig på Louvre men det er wifi...skapene er gratis (veldig verdt). Synd du må ta RER for så å dra på cruiset