Eiffeltårnet
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger

Eiffeltårnet: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Eiffeltårnet

Severdigheter i Paris

Se alle 747 billetter og opplevelser

Finn de beste stedene å se Eiffeltårnet fra

Det romantiske omrisset av Eiffeltårnet, som tegner seg mot Paris' himmel – det er det du vil huske best etter et besøk i Frankrike. Ønsker du å ta det perfekte bilde av Paris, bruk vår korte liste over steder i byen som gir deg storslått utsikt (og bilder).

Trocadero

Trocadero

For å se lysshowet i Eiffeltårnet om natten, er Trocadero et av de beste stedene du kan velge. Bonus: Trocadero har gratis inngang og er alltid åpent.

Triumfbuen

Triumfbuen

Du må gå opp de 284 trappetrinnene i Triumfbuen for å komme til toppen av dette berømte Paris-monumentet, der du belønnes med den mest spektakulære utsikten i byen.

Montparnasse

Montparnasse

Denne 210 meter høye skyskraperen er kanskje ikke en vakker bygning, men utsikten er verdt det. Montparnasse-tårnet er byens nest høyeste utsiktspunkt etter Eiffeltårnet og gir deg 360 graders panoramautsikt.

Fra Hotel Raphael

Fra Hotel Raphael

Er du på jakt etter en romantisk plass for en date i Paris? Bestill bord på terrassen på dette luksushotellet. Ta inn utsikten og nyt et glass champagne i solnedgangen.

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim knytter sammen 15. og 16. arrondissement. Den berømte broen gir deg fantastisk utsikt over tårnet og Seinen – et populært sted for fotografer. 

Eiffeltårnet: Våre tips

Unngå køene

Som du sikkert vet, er Paris er et populært reisemål. Planlegg i god tid dersom du vil se Eiffeltårnet fra mange ulike kanter. 
Det er enkelt å kjøpe billetter på nett og gå rett til toppen – men hvis du er på jakt etter å se Paris på en billig måte, husk å legge inn ventetid ved store turistattraksjoner i tidsplanen din. 

Pass på tingene dine

Mange turister leter etter  en kafé eller restaurant i nærheten av disse utsiktspunktene, steder der de kan slappe av og trekke seg tilbake fra de store folkemengdene. Men selv om alle turiststedene er trygge nok, er det typisk turister å bli uoppmerksomme med en gang de har bestilt seg en café au lait. Pass alltid på å lukke igjen vesken din og vær på vakt for tyver.

Eiffeltårnets åpningstider

Har du bestemt deg for at du vil komme tett på Eiffeltårnet, er det heldigvis åpent 365 dager i året. Fra midten av juni til tidlig i september er det åpent fra klokken 09.00 om morgenen til midnatt. Resten av året, er tårnet åpent fra 09.30 om morgenen til 23.00 om kvelden.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Eiffeltårnet er åpent 365 dager i året!
 • Pris
  Utenfra er tårnet helt gratis å se på. Prisen på inngangsbilletter varierer veldig etter hva du vil ha adgang til.
 • Behøver jeg en guide?
  Bare hvis du har lyst! Mange turister liker å høre en guide fortelle om tårnets historie og arkitektur. En ekstra bonus er at omvisningsgrupper vanligvis får komme foran de lange køene med turister som venter på å få kjøpe billett.
 • Hvordan komme seg dit?
  De to nærmeste metrostasjonene er Bir-Hakeim (linje 6) og Trocadero (linje 9).
 • Flere tips

  • Denne attraksjonen er gratis for barn under fire år.

  • Hold alltid øye med tingene dine.

Hva folk sier om Eiffeltårnet

Samlet bedømmelse
4.3 / 5
basert på 33.815 vurderinger

The tour was great, a lot of useful information, and the climbing was not too difficult. 300 + steps and then a long break with info before the last 300+. However, it was difficult to find the meeting point, since both the e-mail confirmation and the text in the app pointed to a place inside the security. Obviously, the Eiffel Tower has got a lot of security around it since the description was made. And no use meeting up long time ahead, because the guide is only there like 15 minutes before we leave. I wish somebody told me that in advance :-)

Eiffeltårnet ble stengt pga streiken, men da ble jeg ringt og fikk muligheten til å endre dato og klokkeslett. Vi møtte opp 08.40, og ble tatt i mot av en hyggelig guide, Oscar, som snakket både engelsk, spansk og fransk. Han sørget for at vi kom først i alle køene, og lærte oss mye om både Paris og eiffeltårnet. Vi er svært fornøyde!

Guiden var flink, utnyttet ventetiden og fortalte gode historier. Vi besøkte Eiffeltårnet på den travleste ettermiddagen. Vi fikk dessverre ikke kommet oss til Toppen. Tips, start tidligere på morgenen eller sent på kvelden! Vi koset oss for det!

Viktig å få med seg hovedattraksjonen til Paris. Været kan man ikke styre, men ergerlig å endelig få oppleve tårnet og så er været dårlig, regn og tåke! Skulle vært mulig å løse inn billetten to ganger, når det er tåke.

Veldig flink guide, flink til å engasjere og fortelle interessante fakta! Litt dårlig informasjon om oppmøtetidspunkt og sted (måtte få ny dag, da guiden ikke møtte opp første dagen) men ellers veldig bra opplegg!